molim za savet

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

molim za savet

Postod balsa » 16.09.2012, 11:10

ovako,meni treba neka trava za stop i kontra igru,tj,napad....interesuje me koja je trava po vasem misljenju dobra ili najbolja za to,i da li verzija sa sundjerom ili bez?unapred hvala
balsa

Pridružio se: 06.06.2012, 19:40

Re: molim za savet

Postod ajkula321 » 16.09.2012, 12:10

Vladojice molim te objasni coveku:) i usput mu ponudi nesto jel sve to sto si kupio ti sigurno nece trebati :nono:
Korisnikov avatar
ajkula321

Pridružio se: 24.08.2011, 22:28
Reket: DHS PG-7
fh Galaxy Moon Max Tense 2.2mm
bh Yasaka Rakza soft 2.0mm

Postod Milan » 16.09.2012, 13:02

Možda Donic aligator?
Hello stonoteniseri :)
Milan

Pridružio se: 16.06.2012, 16:10

Postod Vladojica » 16.09.2012, 15:58

Ne znam ja sta je najbolje, to je sve individualno, zavisi od mnogo stvari. LucicNS igra tu napadacku igru sa Donic Akkadi L2 travom, sa tankim sundjerom, koliko sam cuo od njega preko foruma, i to je to onda. Mozes da probas i Tibhar Grass Dtecs. Ostale trave ja ne bih isprobavao i bacao pare :D. Eventualno neki antispin, zbog manje osetljivosti na spin, tj. bolje kontrole da uzmes i probas i to je to :).
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod Milan » 16.09.2012, 16:08

Balsa, preporučujem ti da pitaš moravca, on igra TSP travom, ima svakojake za prodaju. Sigurno će ti predložiti nešto pametno...
Hello stonoteniseri :)
Milan

Pridružio se: 16.06.2012, 16:10

Postod jbgwtf » 16.09.2012, 16:47

jel si razmisljao o softu - mislim da je pogodniji za to stosi naveo, a ima taj pokvareni efekat ;)
meni je mnogo teze da vucem spin za spinom kad se stopa softom, zato sto se brzo vrati i zbog onog efekta propadanja, kad se odstopa travom ima vise vremena za namestanje..
STK Luznica - Babusnica
Korisnikov avatar
jbgwtf

Pridružio se: 07.12.2011, 06:06
Reket: TB Alc
fh: Tenergy 05
bh: Tenergy 80fx 1.9

Postod balsa » 16.09.2012, 16:58

igrao sam softom,i nije mi to to....nesto mi tu fali.Cuo sam da je grass dtecs dobar,kao i tsp curl p1r ox,pa reko da vidim sta vi kazete....
balsa

Postod moravac » 16.09.2012, 19:12

tsp više propada i ima veću decepciju(prevaru). A Tibhar trave imaju veći odskok, svakako su ofanzivnije, ali traže malo više igre iz ramena ane iz zgloba..
Probao sam grass ultra i i donic akadi l2, i zgodni su za malo sporije drvo. Eto ako je bilo od pomoći, nadam se da nije štetno ovomoje zapažanje. poz..
moravac

Postod grof.58 » 16.09.2012, 19:58

Zdravo!
Pa slažem se da je Tibhar grass d tech dobra ali samo stara verzija.Ova nova sa brojem nije ona ista ko stara. Ako kupuješ travu uzmi obavezno crvene boje jer su dosta bolje od crnih. To češ nači na dosta drugim forumima. Kod softova je kontra, crna boja bolja.Sad o kojoj varijanti hočeš igrati zavisi kakvu igru igraš i kakav reket imaš (all ,def ili off.Ja sam godinama igrao sa TSP CURL P 2 a sada igram sa GLOBE MO WANG II .Široki čepiči idugi. Jako dobra kontrola i smetajuči efekt.Imaš verziju MO WANG gdje su čepiči tanki i dugi.To je u OX verziji.Jako dobra je i GIANT DRAGON TALON SPECIJAL koju imam na rezervnom reketu.Od najnovijih je jako dobra i hvaljena SPINLORD DONERGLANZ koja je odgovor na TIBH.AR D TECS i ima još bolje karakteristike. Pipci su dugi i mekani. Igrao sam sa LION CLAWom i isto tako je fina,mekana i dosta uspori lopticu ali DONERGLANZ je meni malo bolji. Imaš isto tako i XYING 979 , dobar ,uspori spin kao i sve trave.Imaš i medium gume koje su isto tako dore ko trave.Evo par primjera sa kojima sam igrao . Jako dobra je GIANT DRAGON 8228 A FIRST CLASS koja ti protivniku vuče lopticu na dolje u mrežicu.Sada sam naručio HAIFU PENGUIN jer je brža od GD.Inače igram penholder stil na jednoj strani FH PALIO FLYING DRAGON a na drugoj GLOBE MO WANG II OX.
Ako te zanima još nešto,pitaj pa ču ti odgovoriti jer sam igrao skoro sa svim travama a i dosta o njima znam iz igre a i iz foruma.

p.s. sve ove gore navedene trave ti koštaju od 10 e pa max. do 20 e,naravno bez poštarine a i večinu ih mogu i nabaviti.

Ljep pozdrav!
grof.58

Pridružio se: 23.07.2012, 16:12

Postod balsa » 16.09.2012, 21:14

e ovako,ja imam off dasku,balsa....treba mi crna trava,i cuo sam da su trave bez sundjera ofanzivnije,ako tako mogu reci,da se bolje stopa sa njima i napada....e takva trava meni treba,da kad napadnem guranjem,protivniku vuce u mrezicu,a takodje i kad ustopam.Ne umem da rezem kad se odmaknem od stola,ja na bh imam t05fx,nikad nisam igrao sa travom.Ali mi je bh los,pa zato da kupim nesto,takoreci mrtvo za bh.Cuo sam da je tsp curl p 1 r ox dobra za to sto zelim,ali ne znam da li je to tacno.A grofe,sve ove gume i marke koje si nabrojao,nikad nisam cuo za njih,ako mislis da neka moze ovo sto zelim,naravno,uz moj max trening i trud,ti mi preporuci,ali iskreno.I ti moravac pomagaj.Puno vam hvala na vremenu koje ste posvetili za odgovore
balsa

Sledeća

Povratak na Oprema