Turniri u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Amaterski turniri u Visnjici

Postod filip » 30.08.2012, 08:55

zorog je napisao:
Vladojica je napisao:I, jesi odigrao jedno kolo? :D

Katastrooofa :o
Dakle,turnir poprilicno jak.Jedna grupa (za malo ni jedna) dva igraca...Nidza Tintor i ja.
Prvi u grupi ja, drugi Nikola.
Odmah se igralo polufinale jer nas je bilo malo.U polufinau naletim opet na Nidzu i izgubim tesno 3:2.
U velikom finalu ja i Nikola, rutinska pobeda velikog Zorana 3:1.
Za trece mesto nismo odigrali zbog velikog umora i iscrpljenosti.
Molio bih da se ovo evidentira u temi Hall of fame...Zorog je pokorio Visnjicu!!!!!!!!!!

:cry: :rotfl: :cry: :rotfl: :cry: :rotfl: Plak'o sam...
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

Postod Vladojica » 30.08.2012, 16:28

Nije to smesno, to je tuzno. Ljudi kako da napravimo turnir gde ce dolaziti svi koji su dolazili i ranije, sve se raspade... Kad sam krenuo na ove turnire bilo je po 25 ljudi i igralo se zestoko, a sad ko neko prijateljsko okupljanje par ljudi :D
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod Vladojica » 30.08.2012, 21:46

Dolazi li neko u subotu?
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Postod Sale » 30.08.2012, 23:05

Vladojica je napisao:Nije to smesno, to je tuzno. Ljudi kako da napravimo turnir gde ce dolaziti svi koji su dolazili i ranije, sve se raspade... Kad sam krenuo na ove turnire bilo je po 25 ljudi i igralo se zestoko, a sad ko neko prijateljsko okupljanje par ljudi :D

Interesantna inicijativa coveka sa deset posto svih postova na sajtu,ne bih to povezao sa pocetkom tvog dolazenja kako si naveo :grin: salu na stranu, dao bih predlog: ako si slobodan predlozi Dakiju da preuzmes organizaciju tog turnira koga on retko posecuje za uzvrat mu dajes kintu u iznosu prosecnog broja ljudi poslednjih 6 meseci. I onako redovno pises o turniru i promovises ga ako budes obezbedjivao barem loptice za igru verujem da ce ti doci bar jos toliko ljudi,ovo sto citam u poslednje vreme da se desava u Visnjici mi je sve nekako konfuzno ali verujem da ce pocetkom hladnijeg vremena turnir zaziveti. Pozdrav i sretno :good:
Korisnikov avatar
Sale

Pridružio se: 18.02.2011, 00:04
Reket: tbs
bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

Postod Pedja » 31.08.2012, 10:37

Koliko znam,crko je turnir i kod čika Vlade...tako da trenutno nema ništa drugo(pauza i u Šumicama)...gde su ljudi?..A što Vladijica kaže-prijateljsko druženje...pa to je najveća tekovina ovakvih dogadjanja...eto izigra se ti Vladojice juče sa trojicom ljudi koje si upoznao kod Davora na turniru(na kvalitet protivnika ne verujem da si imao primedbi :wink: )...Paaardon!ima Zemun! :D
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod NemanjaR » 31.08.2012, 14:40

Neznam ,ali turniri u ovchi nikad jaci!
NemanjaR

Pridružio se: 02.12.2011, 23:14
Reket: Butterfly Timo Boll ALC
FH- Andro Rasant grip 2,1mm
BH- Andro Rasant grip 1,7mm

Postod ZoranV » 31.08.2012, 17:51

ja sam na ceraku, blizza mi borcha...
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Postod Vladojica » 31.08.2012, 18:04

Pedja je napisao:Koliko znam,crko je turnir i kod čika Vlade...tako da trenutno nema ništa drugo(pauza i u Šumicama)...gde su ljudi?..A što Vladijica kaže-prijateljsko druženje...pa to je najveća tekovina ovakvih dogadjanja...eto izigra se ti Vladojice juče sa trojicom ljudi koje si upoznao kod Davora na turniru(na kvalitet protivnika ne verujem da si imao primedbi :wink: )...Paaardon!ima Zemun! :D

Nikakvih primedbi nisam imao, mozemo da ponovimo bilo kad :thumbsup: . Al juce sam trenirao da bih igrao bolje na turniru, a turnira zapravo i nema. :D. A u Sumicama je pauza do septembra, a sutra je prvi septembar :scratch: ..
Sad ce Ivan da napravi turnir, uzdam se u njegove organizacione sposobnosti :D
Korisnikov avatar
Vladojica

Postod ivan » 31.08.2012, 23:21

ok, bicu sutra u 11 na banjici. Ko zeli da trenira i igra meceve dobro je dosao. Ako dodju slabiji od mene, slusace mene, ako dodje neko jaci, slusacemo njega.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod ajkula321 » 31.08.2012, 23:58

I ja cu doci na banjicu sutra u 11. I slusacu ivana:) ps. nadam se da nece jos dugo da bude tako :twisted: :twisted: :twisted: hihihi
Korisnikov avatar
ajkula321

Pridružio se: 24.08.2011, 22:28
Reket: DHS PG-7
fh Galaxy Moon Max Tense 2.2mm
bh Yasaka Rakza soft 2.0mm

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja