Turniri u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Amaterski turniri

Postod Admin » 01.06.2011, 16:22

Na izricit zahtev sampiona beograda scvlade, nocasnje pimplanje je prebaceno u temu viewtopic.php?f=8&t=121 .
Korisnikov avatar
Admin
Site Admin

Pridružio se: 03.02.2011, 14:00
Reket: Kong Linghui off 7 slojni
fh: Sriver fx 2.1 crvena
bh: Sriver fx 2.1 crna

Postod ivan » 02.06.2011, 10:02

Sinoc je bio bas veliki turnir, oko 26-27 ljudi, 4 grupe od po 6-7. Manje vise standardni igraci, ali su dosli svi u isti dan pa je nivo turnira bio visok. Krecem od kukanja, nisam odavno, sinoc sam bas bio umoran i fizicki i psihocki, zbog nekih privatnih stvari, a uz to sam zaboravio i da veceram, pa su mi jos pre pocetka turnira oci pale na pola koplja. Jos gore, pre neki dan sam probao neko drugo drvo sa mojim gumama, pa sam ovde uzeo da vratim na staro drvo, i prelepim gume starim lepkom, i tu pocese glavni problemi. Gume su malo omeksale, a meni to ne odgovara jer igram sa elasticnim drvetom, pa je bilo kakav pokusaj srednjeg ili jaceg direktnog udarca odlazio u neobjasnjivom pravcu. Najobicnija kontra uzleti uvis kao da sam povukao spin. Tako da sam gotovo svaku loptu koju treba da poentiram upropastio. Vrlo iritirajuca stvar i jedno 8 puta sam bio na ivici da razbijem reket, ali ko zna zasto nisam. Uz to sam krenuo i sa pivom na prazan stomak sto opet nije dobro resenje. U grupi me omlatio skoro svako, Jelic (onaj veseliji, nikako da im zapamtim imena, sorry) sa 3:2 (nisam cak lose igrao, ali kao sto rekoh, malo mi nedostajalo kontrole kod jacih udaraca, a on bolje pimpla i blokira od mene), od Jasarevskog sa 3:1 (ovde isto nisam lose igrao, ali opet su me jaci udarci upropastili, a osim toga Jasa me oduvek mlatio), od PHrnjaka sa 3:0. Dobio sam Ivana Radicevica i Obradovica, a scvlada me pustio, uzeo dva seta i onda poceo da igra krajnje diletantski. Kao cetvrti u grupi odmah sam ispao od Davora (bilo bi glupo da ga bijem na njegovom turniru pa sam igrao sa 30 % snage, a i ta snaga je bila usmerena uglavnom pored stola ili u mrezu). Nisam ispratio ostale grupe, ali mislim da su prvi u grupama bili Jelic (mrsavi), Davor, Jelaca i Phrnjak, i oni su i stigli do polufinala. Jelaca dobio Davora, Phrnjak Jelica, i onda sam otisao kuci jer je vec bilo proslo 2 sata. Pred sam polazak veliki Dule se setio da je jos pre 6 sati doneo neko pecivo pa smo udarili po kiflama. Da mi je pomenuo kifle u 8, mozda bih i bolje igrao.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod ivan » 02.06.2011, 10:08

kameru sam zaboravio da ponesem, pa je Sale snimio dva tri meca telefonom.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Postod phrnjak » 02.06.2011, 10:20

Ivane, da li si nekad gledao kako spin probija travu u 2:30 nocu? Naravno da nisi kad si otisao kuci. Samo najveci "STONOTENISKI NARKOMANI" igraju u to doba. E zato danas ne mogu da saberem ni 2 razlomka. I jos nesto: prestao sam da se vracam sa Davor open-a kasno uvece. Sad dolazim rano ujutru. To sam shvatio kad sam ispred zgrade video dva pecarosa kako pakuju stapove u gepek. Krajnje je vreme da se po grupama igra na 2 seta ali uzalud to pricam Davoru. Covek misli da se ljudi nece dovoljno naigrati a niko nije ostao manje od 5 sati.
Najbolji način da povratite vaš novac je da ga potopite u flašu viskija.
Korisnikov avatar
phrnjak

Pridružio se: 17.04.2011, 22:21
Reket: penhold KongLiHui, tenergy 05 max, palio.

Postod ivan » 02.06.2011, 11:07

hehe, znaci sad znamo i pobednika turnira, to je Pera Hrnjak.
2:30 je stvarno kasno. Ja sam vec u 1 bio u polusnu. A sto je najludje i oni koji ispadnu ne idu odma kuci nego ostaju da gledaju do kasno. Stvarno ovaj stoni tenis stvara zavisnost...
ivan

Postod Pedja » 02.06.2011, 11:35

ivan je napisao:Sinoc je bio bas veliki turnir, oko 26-27 ljudi, 4 grupe od po 6-7. Manje vise standardni igraci, ali su dosli svi u isti dan pa je nivo turnira bio visok. Krecem od kukanja, nisam odavno, sinoc sam bas bio umoran i fizicki i psihocki, zbog nekih privatnih stvari, a uz to sam zaboravio i da veceram, pa su mi jos pre pocetka turnira oci pale na pola koplja. Jos gore, pre neki dan sam probao neko drugo drvo sa mojim gumama, pa sam ovde uzeo da vratim na staro drvo, i prelepim gume starim lepkom, i tu pocese glavni problemi. Gume su malo omeksale, a meni to ne odgovara jer igram sa elasticnim drvetom, pa je bilo kakav pokusaj srednjeg ili jaceg direktnog udarca odlazio u neobjasnjivom pravcu. Najobicnija kontra uzleti uvis kao da sam povukao spin. Tako da sam gotovo svaku loptu koju treba da poentiram upropastio. Vrlo iritirajuca stvar i jedno 8 puta sam bio na ivici da razbijem reket, ali ko zna zasto nisam. Uz to sam krenuo i sa pivom na prazan stomak sto opet nije dobro resenje. U grupi me omlatio skoro svako, Jelic (onaj veseliji, nikako da im zapamtim imena, sorry) sa 3:2 (nisam cak lose igrao, ali kao sto rekoh, malo mi nedostajalo kontrole kod jacih udaraca, a on bolje pimpla i blokira od mene), od Jasarevskog sa 3:1 (ovde isto nisam lose igrao, ali opet su me jaci udarci upropastili, a osim toga Jasa me oduvek mlatio), od PHrnjaka sa 3:0. Dobio sam Ivana Radicevica i Obradovica, a scvlada me pustio, uzeo dva seta i onda poceo da igra krajnje diletantski. Kao cetvrti u grupi odmah sam ispao od Davora (bilo bi glupo da ga bijem na njegovom turniru pa sam igrao sa 30 % snage, a i ta snaga je bila usmerena uglavnom pored stola ili u mrezu). Nisam ispratio ostale grupe, ali mislim da su prvi u grupama bili Jelic (mrsavi), Davor, Jelaca i Phrnjak, i oni su i stigli do polufinala. Jelaca dobio Davora, Phrnjak Jelica, i onda sam otisao kuci jer je vec bilo proslo 2 sata. Pred sam polazak veliki Dule se setio da je jos pre 6 sati doneo neko pecivo pa smo udarili po kiflama. Da mi je pomenuo kifle u 8, mozda bih i bolje igrao.

Pita me Nedja sta pise o njegovoj igri...kako da mu kazem da sumnjam da je i bio...ili ga nisi ni video jer si bio skoncentrisan na kifle... :mrgreen:
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod Pedja » 02.06.2011, 12:05

Pedja je napisao:
ivan je napisao:Sinoc je bio bas veliki turnir, oko 26-27 ljudi, 4 grupe od po 6-7. Manje vise standardni igraci, ali su dosli svi u isti dan pa je nivo turnira bio visok. Krecem od kukanja, nisam odavno, sinoc sam bas bio umoran i fizicki i psihocki, zbog nekih privatnih stvari, a uz to sam zaboravio i da veceram, pa su mi jos pre pocetka turnira oci pale na pola koplja. Jos gore, pre neki dan sam probao neko drugo drvo sa mojim gumama, pa sam ovde uzeo da vratim na staro drvo, i prelepim gume starim lepkom, i tu pocese glavni problemi. Gume su malo omeksale, a meni to ne odgovara jer igram sa elasticnim drvetom, pa je bilo kakav pokusaj srednjeg ili jaceg direktnog udarca odlazio u neobjasnjivom pravcu. Najobicnija kontra uzleti uvis kao da sam povukao spin. Tako da sam gotovo svaku loptu koju treba da poentiram upropastio. Vrlo iritirajuca stvar i jedno 8 puta sam bio na ivici da razbijem reket, ali ko zna zasto nisam. Uz to sam krenuo i sa pivom na prazan stomak sto opet nije dobro resenje. U grupi me omlatio skoro svako, Jelic (onaj veseliji, nikako da im zapamtim imena, sorry) sa 3:2 (nisam cak lose igrao, ali kao sto rekoh, malo mi nedostajalo kontrole kod jacih udaraca, a on bolje pimpla i blokira od mene), od Jasarevskog sa 3:1 (ovde isto nisam lose igrao, ali opet su me jaci udarci upropastili, a osim toga Jasa me oduvek mlatio), od PHrnjaka sa 3:0. Dobio sam Ivana Radicevica i Obradovica, a scvlada me pustio, uzeo dva seta i onda poceo da igra krajnje diletantski. Kao cetvrti u grupi odmah sam ispao od Davora (bilo bi glupo da ga bijem na njegovom turniru pa sam igrao sa 30 % snage, a i ta snaga je bila usmerena uglavnom pored stola ili u mrezu). Nisam ispratio ostale grupe, ali mislim da su prvi u grupama bili Jelic (mrsavi), Davor, Jelaca i Phrnjak, i oni su i stigli do polufinala. Jelaca dobio Davora, Phrnjak Jelica, i onda sam otisao kuci jer je vec bilo proslo 2 sata. Pred sam polazak veliki Dule se setio da je jos pre 6 sati doneo neko pecivo pa smo udarili po kiflama. Da mi je pomenuo kifle u 8, mozda bih i bolje igrao.

Pita me Nedja sta pise o njegovoj igri...kako da mu kazem da sumnjam da je i bio...ili ga nisi ni video jer si bio skoncentrisan na kifle... :mrgreen:

A tvoja losija igra je definitivno zbog lepka.Ja mislim da je to sto si ga mazao samo uzduz a treba i uzduz i popreko! :D
Pedja

Postod scvlada » 02.06.2011, 12:25

Mislim stvarno.Ko još igra stoni tenis četvrtkom u pola tri ujutro.Treba da se snimi dokumentarni film .Danju "normalni" ljudi profesori,advokati,mali privrednici .. a noću stonoteniski manijaci i zombijevci.Ja još imam sliku na fonu gde u pola dva ujutro čekam finale a pored na stolovima se razbijaju dublovi i sala puna.Ludilo ali medicinsko. Pa tebe Pero sreća da su sreli pecaroši ,oni razumeju šta je bolest zavisnosti (nekad sam i sam pripadao tom klanu),zamisli samo da te srela patrola milicije i pitala ,Mali a gde si bio.ha ha ha ha .Završio bi u ćorki sve u šest,mislili bi da ih zajebavaš.
Sinoć je bio dobar turnir i žao mi je što se tako razvlači do sitnih sati.
Pedja

Preporuči mu da se prijavi na forum ,iznese svoje vidjenje pa ćemo mi ostali komentarisati njegovu igru.Ovako je malo bezveze da mi pričamo kako je on igrao.
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod Pedja » 02.06.2011, 12:43

scvlada je napisao:Mislim stvarno.Ko još igra stoni tenis četvrtkom u pola tri ujutro.Treba da se snimi dokumentarni film .Danju "normalni" ljudi profesori,advokati,mali privrednici .. a noću stonoteniski manijaci i zombijevci.Ja još imam sliku na fonu gde u pola dva ujutro čekam finale a pored na stolovima se razbijaju dublovi i sala puna.Ludilo ali medicinsko. Pa tebe Pero sreća da su sreli pecaroši ,oni razumeju šta je bolest zavisnosti (nekad sam i sam pripadao tom klanu),zamisli samo da te srela patrola milicije i pitala ,Mali a gde si bio.ha ha ha ha .Završio bi u ćorki sve u šest,mislili bi da ih zajebavaš.
Sinoć je bio dobar turnir i žao mi je što se tako razvlači do sitnih sati.
Pedja

Preporuči mu da se prijavi na forum ,iznese svoje vidjenje pa ćemo mi ostali komentarisati njegovu igru.Ovako je malo bezveze da mi pričamo kako je on igrao.

...ma i on je promenio lepak pa je nervozan... :D prenecu mu poruku,mada se on plasi da ga na kompu slucajno ne udari struja :roll:
Pedja

Postod ivan » 02.06.2011, 13:01

Izvini se Nedji u moje ime sto nisam pazljivo pratio i sve ostale ucesnike turnira... :D
ivan

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja