Ajd da ne otvaram novu temu, da ovde pitam... U jooli je na akciji guma PHENIX http://www.joola.rs/gume/phenix_akcija.htm .... Jel je neko probao-igrao sa njom? Uzo bih je za BH.
Ja nisam igrao sa njom, ali sticajem nekih okolnosti imam jednu... Sa gumom nije dugo igrano, sto se vidi po njenoj povrsini, ali je guma pukla na 3-4 mesta od vucenja spina... Da li je to samo ovaj komad bio nesto problematican ili je to karakteristika gume, ne znam...
Ovde sam ostao nedorecen... posle dve nedelje privikavanja na phenix mogu vam reci da mi guma je super legla. U pocetku sam prebacivao sto, jer ima visi ugao bacanja(ako sam se dobro izrazio) nego frendship i dosta jace odbija lopticu, jace i od joole air. Popravio sam i servis a i defanzivu jer super reze, bolja mi je i za blok, sve u svemu sam i vise nego zadovoljan gumom..
I ja sam stavio Phoenix na forhend i to ovaj pocepani kojeg je pomenuo Filip, i super je guma mogu reci, bar za ovaj dijapazon udaraca koji ja posedujem . Sa moje tacke gledista isto mi ko Tenergy 64, mozda malo sporije, ali ne osecam neku razliku
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."