Turniri u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Amaterski turniri u Visnjici

Postod zorog » 18.07.2012, 18:12

Pa...prva dva puta nisam mogao. E onda sam mu uzeo jednu partiju 3:0 i tri sam izgubio 3:1 tako da je napredak evidentan. Ne znam hoce li veceras biti nekoga...igra mi se a ne ide mi se dzabe...
Korisnikov avatar
zorog

Pridružio se: 09.11.2011, 15:22
Reket: DHS Hurricane Hao Pen
FH Donic Acuda S1
BH Donic Acuda S2

Postod filip » 19.07.2012, 08:35

Bejah juce na popristu velikih bitki...
Bio Mrdak, zorog, Lajos, misirac, Dr Zdravko, jos par ljudi kojima ne znam imena i oko 10 dodje Davor. Nije bilo turnira, vec je igrao svako sa svakim, iako ja nisam igrao sa svakim :).
Da odmah pocnem sa izgovorima :): Nisam imao pri sebi svoj reket, vec sam poneo neki koji sam sastavio od nekih raspad guma koje imam i zalepio ih na drvo od nekog kupovnog reketa... Iako su gume bile iste kao i ove sa kojima inace igram, obe su stare bar po 5 godina i u dosta su losem stanju. Drvo je negde def+ mozda i to je u kombinaciji sa slabo hvatljivim gumama davalo previse neujednacene udarce. U proslih mesec dana sam igrao vec 4 puta i to je juce ipak pokazalo neke razlike u odnosu na tih par proslih igranja. Dosta sam bolje vracao servis, pri fh topspinu nisam toliko promasivao loptu, a proradila je i bh drajv-tacka.
Sa zorogom odigrah tri meca, uhvatio me hladnog i nezagrejanog u prvom i oprao me 3:0 i poveo 2:0 u drugom, a ostatak je istorija :P
Sa Dr Zdravkom sam igrao prvi put i tesno izgubio 3:2, sa Mrdakom odigrah dva meca i covek me odvalio. Mislim da sam u jednom setu samo dosao na 8-9, ostalo je bilo max do 6... To sam vec odavno primetio da kad ne igras redovno, najvece probleme imas sa onima koji jako rotiraju loptu, kao sto to on radi. Onda jedan mec sa Davorinjom i i dobi me 3:0, ali nije bilo toliko lako. Drugi set na razliku, gde sam izgubio posle nekoliko set lopti.
Sve u svemu, ja prezadovoljan. Definitivno je prednost neredovnog igranja to sto maksimalno uzivam dok igram, uz potpuno neopterecivanje rezultatom. Ako bih sad nastavio da igram ovako jednom nedeljno, za mesec dana bi to bila vec neka forma :rotfl:
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

Postod zorog » 19.07.2012, 09:20

@ Filip
Lepse je jednom 3:0 nego dva puta po 3:2 ;)
Sve je bilo ok sinoc,zadovoljan sam skoro svim mecevima osim onih sa Mrdakom jer me je covek takodje oprao 7-8-10 :) setova.Ubi me sa servama i rotacijama. Sa davorom standardno izgubih 6 setova od kojih sam u dva imao set lopte cini mi se.Nisam siguran koliko ozbiljno igra kad igra protiv mene...mada on uvek deluje nezainteresovano za igru :)
Sa Dr Zdravkom...nisam zadovoljan.Mislio sam da cu nakon proslog puta i probijanja leda,sada moci lakse da ga dobijam medjutim...rezultata na strani iskustva. Dva puta po 3:1 cini mi se.
Sa Rakonjcem 1:1 u partijama i NIJE SMEO da igra odlucujucu ...evo pitajte doktora :wink: :D
Bila jos dva mlada momka,jednog sam dobio a od jednog izgubio 3:2. Sa Misircem opet ne odigrah...vec treci put ne stizem da odigram sa covekom a mnogo bi mi znacilo.Sa lakijem takodje ne odigrah al dobro...bice dana.
Dakle,sve u svemu,Filipa sam omlatio :grin: iako na kraju rezultat ide u njegovu korist ali on nije ni svestan da ja racunam setove a ne partije ;)
Korisnikov avatar
zorog

FH Donic Acuda S1
BH Donic Acuda S2

Postod filip » 19.07.2012, 09:27

Sto je babi milo, to joj se i snilo. Poslednji je bio 3:1, samo da te podsetim ;)
Korisnikov avatar
filip

Postod zorog » 19.07.2012, 09:40

Mora da si mi ukrao set ;)
Sve si dobio na razliku...srecno :) Ej,sve u svemu ja sam zadovoljan...nisam ocekivao da mogu da ti pruzim onakav otpor..i da znas,igrao sam sa "C" reketom ;)
Korisnikov avatar
zorog

FH Donic Acuda S1
BH Donic Acuda S2

Postod filip » 19.07.2012, 09:53

A sad sve na razliku... Dobio samo poslednji, a treci si mislim ostao na 2 :P, sto je zapravo i realno :rotfl:
Korisnikov avatar
filip

Postod zorog » 19.07.2012, 10:45

Neka neka...svako ima svoju verziju realnog :wink:
Korisnikov avatar
zorog

FH Donic Acuda S1
BH Donic Acuda S2

Postod Vladojica » 19.07.2012, 17:33

filip je napisao: To sam vec odavno primetio da kad ne igras redovno, najvece probleme imas sa onima koji jako rotiraju loptu, kao sto to on radi.

Najvece probleme kada ne treniras redovno imas sa onima koji treniraju redovno :D
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod First » 19.07.2012, 17:55

@Vladojica

:thumbsup:
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod zorog » 21.07.2012, 00:43

Nije bio turnir vec okupljanje petkom i odmah da kazem da sam obuo nove patike broj manje i zato sam izgubio od Filipa,Vladojice,Davora i Igora skoro sve setove..da sam obuo stare...pocepao bi ih veceras...
Mislim patike...
mislim da neko vreme necu igrati.
Aj u zdravlje.
Korisnikov avatar
zorog

FH Donic Acuda S1
BH Donic Acuda S2

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja