.
: Nisam imao pri sebi svoj reket, vec sam poneo neki koji sam sastavio od nekih raspad guma koje imam i zalepio ih na drvo od nekog kupovnog reketa... Iako su gume bile iste kao i ove sa kojima inace igram, obe su stare bar po 5 godina i u dosta su losem stanju. Drvo je negde def+ mozda i to je u kombinaciji sa slabo hvatljivim gumama davalo previse neujednacene udarce. U proslih mesec dana sam igrao vec 4 puta i to je juce ipak pokazalo neke razlike u odnosu na tih par proslih igranja. Dosta sam bolje vracao servis, pri fh topspinu nisam toliko promasivao loptu, a proradila je i bh drajv-tacka.

setova.Ubi me sa servama i rotacijama. Sa davorom standardno izgubih 6 setova od kojih sam u dva imao set lopte cini mi se.Nisam siguran koliko ozbiljno igra kad igra protiv mene...mada on uvek deluje nezainteresovano za igru 
Ej,sve u svemu ja sam zadovoljan...nisam ocekivao da mogu da ti pruzim onakav otpor..i da znas,igrao sam sa "C" reketom
, sto je zapravo i realno 
filip je napisao: To sam vec odavno primetio da kad ne igras redovno, najvece probleme imas sa onima koji jako rotiraju loptu, kao sto to on radi.

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost