Potreban mi je savet koje gume da kupim. Nisam profesionalac a ni pocetnik, igram rekreativno prosecno 2 puta mesecno po 2 sata. Trenutno igram sa reketom :
Drvo: TIBHAR V. Samsonov carbon (kupljeno novo pre tri godine)
Gume: obe su Butterfly Sriver FX (kupljene polovne pre tri godine)debljina sundjera i gume zajedno oko 3mm
Sada sam kupio jos jedno drvo TIBHAR Volotinos OFF (Novo).
Napisite mi vase preporuke :
Da li su mi potrebna dva reketa ili je dovoljan jedan .
Koje drvo da zadrzim?
Koje gume da kupim za koje drvo ( samo jedno drvo dobija nove gume, nema se za dva) ?
Imajte na umu , da sam za opremu pocetnik tj laik.
Da bi Vasi saveti bili meni sto vise od koristi opisacu moju igru i greske u igri.
Bekhend- ofanzivna igra sa stola, cesti spinovi, dobar blok, los tops spin,van stola sam sigurniji kad rezem.Spinovi cesce zavrsavaju u mrezicu no van stola.
Forhend- ofanzivna igra,poluspin van stola i sa stola.Spinovi tj poluspinovi najpre lagani i precizni(obicno zavrsim po paraleli), retko rezem ali se desava, cist top spin jako los.Cesto spinovi zavrsavaju tik iznad stola.
Igrao sam par puta sa travom na bekhendu (tudji reket,nisam upamtio koja guma) spinovi sa stola su bili fantasticni bez greske.
Moje misljenje, da mi treba malo manja brzina, a malo veca kontrola i bolji hvat spina.
Hvala Vam na izdvojenom vremenu i na konkretnim savetima.