Vase misljenje o reketu...

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

Re: Vase misljenje o reketu...

Postod Vladojica » 23.06.2012, 11:17

Moras postaviti video kako koristis tu kombinaciju, pa ce onda strucni ljudi moci da ti odgovore na pitanje. Meni deluje kao brzo i nekontrolabilno, mada zavisi u cijim rukama se nadje...
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod Mlada nada » 24.06.2012, 18:44

to ti mislis........
Mlada nada

Pridružio se: 17.02.2012, 00:33
Reket: Drvo: Joola Viva
fh: Andro Rasant Turbo max
bh: Andro Rasant Turbo max

Postod djordjestanic » 24.06.2012, 20:21

To je bezvezna kombinacija. Odmah da ti kažem da ne gubiš vreme. Posebno za igrače koji nisu svetska klasa a da si svetska klasa ne bi bio na ovom forumu.

A ti ako misliš da nisam u pravu stavi video da vidim kako ti sa tim reketom igraš vrhunski stoni tenis.
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod LucicNS » 24.06.2012, 21:08

Mlada nada je napisao:sad sam uzeo drugo nesto.....sta mislite o ovome; drvo; v.samsonov carbon; fx i bh; butterfly brice fx

Ne mislim nista posebno o ovoj kombinaciji, ali iz iskustva ti mogu reci da nikada ravnopravno u zivotu nisam igrao sa nekim
ko ima takvu kombinaciju (brzinsko/kontrolisanu). Ili ga odvalim od zivota ili nemocno pokusavam da spasem igracko dostojanstvo.

U ovoj drzavi skoro da po imenu i prezimenu znam svakog ko je bolji od mene, a posto tebe bas i ne znam, mislim da ipak nisi za to.
Molio bih te da ovo NIKAKO ne shvatis pogresno. Postujem te kao diskutanta i coveka, ali izgleda da ti ne zelis da prihvatis cinjenicu
da se oprema u stonom tenisu bira prema mogucnostima, a ne prema boji ociju ili jacini drugih igraca koji igraju sa njom.

Stvarno imam potrebu da apelujem na sagovornike da se suoce sa nivoima svojih igara i konsultuju se sa iskusnim i proverenim
stonoteniserima kod nabavke ADEKVATNE opreme koja ce im omoguciti da igraju bolje i vise uzivaju u samoj igri.

Naravno da postoje i izuzeci, ali meni je malo verovatno da neko na duzi vremenski period moze uzivati u porazima,
a satisfakciju nalaziti u 2-3 dobijena efektna poena. Moj licni razlog za koriscenje t05 gume (doduse na ALL strani drveta)
je sasvim jednostavan. Tezak sam, nisam dovoljno pokretan (koliko bih ja zeleo, a ne koliko neko drugi smatra da jesam)
i poen ne sme da traje. Moram imati nesto sa cime ga mogu sto sigurnije brzo zavrsiti. Pored te gume, na bekendu imam
kompenzaciju u vidu trave, tako da mogu da promenim ritam kad mi odgovara. Dve takve strane su sasvim druga definicija.

I da rezimiram. Rezultati koje pravim SASVIM opravdavaju koriscenje te opreme. Imam cime da dobijem (ali i izgubim)
one velike poene, oko pola-pola, a imam i cime da dobijem one male poene, koji u stvari i dobijaju partiju.
LucicNS

Pridružio se: 01.08.2011, 21:08
Reket: Drvo: TTS Tesla OFF++
FH: Butterfly Tenergy 05 max
BH: Donic Pirahna 0X

Postod ivan » 25.06.2012, 00:18

probao sam jednom neciji samsonov carbon s dva brajsa (dal fx il ne ne secam se sad), to je tvrdo i kruto i brzo, za blok i nista vise.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod profesionalac » 26.06.2012, 20:22

LucicNS je napisao:
Mlada nada je napisao:sad sam uzeo drugo nesto.....sta mislite o ovome; drvo; v.samsonov carbon; fx i bh; butterfly brice fx

Ne mislim nista posebno o ovoj kombinaciji, ali iz iskustva ti mogu reci da nikada ravnopravno u zivotu nisam igrao sa nekim
ko ima takvu kombinaciju (brzinsko/kontrolisanu). Ili ga odvalim od zivota ili nemocno pokusavam da spasem igracko dostojanstvo.

U ovoj drzavi skoro da po imenu i prezimenu znam svakog ko je bolji od mene, a posto tebe bas i ne znam, mislim da ipak nisi za to.
Molio bih te da ovo NIKAKO ne shvatis pogresno. Postujem te kao diskutanta i coveka, ali izgleda da ti ne zelis da prihvatis cinjenicu
da se oprema u stonom tenisu bira prema mogucnostima, a ne prema boji ociju ili jacini drugih igraca koji igraju sa njom.

Stvarno imam potrebu da apelujem na sagovornike da se suoce sa nivoima svojih igara i konsultuju se sa iskusnim i proverenim
stonoteniserima kod nabavke ADEKVATNE opreme koja ce im omoguciti da igraju bolje i vise uzivaju u samoj igri.

Naravno da postoje i izuzeci, ali meni je malo verovatno da neko na duzi vremenski period moze uzivati u porazima,
a satisfakciju nalaziti u 2-3 dobijena efektna poena. Moj licni razlog za koriscenje t05 gume (doduse na ALL strani drveta)
je sasvim jednostavan. Tezak sam, nisam dovoljno pokretan (koliko bih ja zeleo, a ne koliko neko drugi smatra da jesam)
i poen ne sme da traje. Moram imati nesto sa cime ga mogu sto sigurnije brzo zavrsiti. Pored te gume, na bekendu imam
kompenzaciju u vidu trave, tako da mogu da promenim ritam kad mi odgovara. Dve takve strane su sasvim druga definicija.

I da rezimiram. Rezultati koje pravim SASVIM opravdavaju koriscenje te opreme. Imam cime da dobijem (ali i izgubim)
one velike poene, oko pola-pola, a imam i cime da dobijem one male poene, koji u stvari i dobijaju partiju.

i ja mu to pricam ,ali nece da slusa.
STK Nestrus - Vitkovac
profesionalac

Pridružio se: 04.10.2011, 18:38
Reket: drvo : andro super core cl off+ - 66 grama
fh : rakza 7
bh: andro rasant turbo

Postod Mlada nada » 28.06.2012, 12:52

Ja vas nisam pitao o tome. Nego jel da menjam to. Znam da je kombinacija veoma brza.
Mlada nada

Pridružio se: 17.02.2012, 00:33
Reket: Drvo: Joola Viva
fh: Andro Rasant Turbo max
bh: Andro Rasant Turbo max

Postod ivan » 28.06.2012, 13:06

pa kako mi da ti kazemo, kad ne znamo kako igras...Ako vec neces da okacis video, imas dosta videa u temi 'Amaterski turniri u Visnjici', pregledaj pa javi s kim ti je stil i nivo igre najslicniji, pa mozda dobijes neki konkretniji savet.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Postod Vladojica » 28.06.2012, 13:16

ivan je napisao:pa kako mi da ti kazemo, kad ne znamo kako igras...Ako vec neces da okacis video, imas dosta videa u temi 'Amaterski turniri u Visnjici', pregledaj pa javi s kim ti je stil i nivo igre najslicniji, pa mozda dobijes neki konkretniji savet.

Ne moze to tako da se vidi, ja sam isto tako gledao meceve, ali jedno je kad procenjujes tudju igru sa snimka sa onim kako ti Zamisljas sebe, a drugo je kada snimis i sebe pa uporedis taj snimak sa tudjim. Ja sam zamisljao da mi je igra mnogo bolja u odnosu na to kako zaista izgleda kada pogledam sebe na snimku...
Recimo tebe kada sam prvi put video na snimku, mislio sam da smo tu negde i da se ja bolje krecem, ali kasnije kada sam video i svoj snimak, shvatio sam zasto jos uvek ne mogu da te pobedim :).
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod ivan » 28.06.2012, 13:19

pa i to je bolje nego nista, zar ne?
Nek snimi sebe, pa ako nece da pokaze svima, nek kaze bar kome je priblizan, to sam mislio.
ivan

PrethodniSledeća

Povratak na Oprema