Mlada nada je napisao:sad sam uzeo drugo nesto.....sta mislite o ovome; drvo; v.samsonov carbon; fx i bh; butterfly brice fx
LucicNS je napisao:Mlada nada je napisao:sad sam uzeo drugo nesto.....sta mislite o ovome; drvo; v.samsonov carbon; fx i bh; butterfly brice fx
Ne mislim nista posebno o ovoj kombinaciji, ali iz iskustva ti mogu reci da nikada ravnopravno u zivotu nisam igrao sa nekim
ko ima takvu kombinaciju (brzinsko/kontrolisanu). Ili ga odvalim od zivota ili nemocno pokusavam da spasem igracko dostojanstvo.
U ovoj drzavi skoro da po imenu i prezimenu znam svakog ko je bolji od mene, a posto tebe bas i ne znam, mislim da ipak nisi za to.
Molio bih te da ovo NIKAKO ne shvatis pogresno. Postujem te kao diskutanta i coveka, ali izgleda da ti ne zelis da prihvatis cinjenicu
da se oprema u stonom tenisu bira prema mogucnostima, a ne prema boji ociju ili jacini drugih igraca koji igraju sa njom.
Stvarno imam potrebu da apelujem na sagovornike da se suoce sa nivoima svojih igara i konsultuju se sa iskusnim i proverenim
stonoteniserima kod nabavke ADEKVATNE opreme koja ce im omoguciti da igraju bolje i vise uzivaju u samoj igri.
Naravno da postoje i izuzeci, ali meni je malo verovatno da neko na duzi vremenski period moze uzivati u porazima,
a satisfakciju nalaziti u 2-3 dobijena efektna poena. Moj licni razlog za koriscenje t05 gume (doduse na ALL strani drveta)
je sasvim jednostavan. Tezak sam, nisam dovoljno pokretan (koliko bih ja zeleo, a ne koliko neko drugi smatra da jesam)
i poen ne sme da traje. Moram imati nesto sa cime ga mogu sto sigurnije brzo zavrsiti. Pored te gume, na bekendu imam
kompenzaciju u vidu trave, tako da mogu da promenim ritam kad mi odgovara. Dve takve strane su sasvim druga definicija.
I da rezimiram. Rezultati koje pravim SASVIM opravdavaju koriscenje te opreme. Imam cime da dobijem (ali i izgubim)
one velike poene, oko pola-pola, a imam i cime da dobijem one male poene, koji u stvari i dobijaju partiju.
ivan je napisao:pa kako mi da ti kazemo, kad ne znamo kako igras...Ako vec neces da okacis video, imas dosta videa u temi 'Amaterski turniri u Visnjici', pregledaj pa javi s kim ti je stil i nivo igre najslicniji, pa mozda dobijes neki konkretniji savet.
.Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 14 gostiju