Pa u tome je stvar. Oni igraju sa nama "normalnima" svaki dan a mi igramo sa njim jedanput i to na turniru.
Ja nemam problema protiv antispina, kod softa jako zavisi kako ga koristi protivnik, trava mi je najproblematičnija jer postoji jako puno varijacija kod trave a i jako puno stilova igre.
Britka igra sa travom što ne bi bio problem da nije i bolji igrač, Glavaški igra sa softom i time pravi prednost u odnosu na travu, Cvetković igra sa antispinom ali je jako napadački orijentisan i vrlo je eksplozivan sa forhendom, Ceca igra sa OX softom i jako je specifičan jer jako malo vuče spin već udara čisto sa forhenda a serve su mu jako nezgodne i rotirane.
Igrao sam sa svima i sa svima je paćenje samo na različite načine ali zajedničko je da svi oni jako dobro koriste materijale ali imaju sve ostale elemente na visokom nivou. Zato su opasni, znaju da igraju a materijali su im samo bonus prednost.
Prevedeno za tebe. Moraš biti opasniji sa forhendom. Ili spin ili "ujed Kobre", ovako te drže na bekendu a kad neko navikne na scalpela onda si glineni golub jer može da te namešta polako jer si odatle bezopasan a kada te namesti sledi egzekucija.
Druga stvar, više šaraj, koristi više kombinacija, mešaj rotacije i brzine, razbijaj ritam da protivnik nema u glavi kakva mu lopta dolazi i pre nego što je odigraš.
Najveći problem u igranju pingića je kad moraš da razmišljaš kako da izvodiš pokret. Ako to uspeš da nateraš protivnika onda si pobedio a zbog toga postoje materijali.

. Jer meni je ovaj trener stalno govorio idi pod lopticu i zarezi je, a ja to nikako nisam mogao da shvatim i uvek sam je gurao, gurkao, a to se uvek desi kad samo postavljas reket ili kada ides pokretom odozgo na dole, onda ces sigurno gurnuti lopticu i to nece da valja. A juce mi kliknulo nesto i osetih taj udarac, moram sad da ga utvrdim
ili taj tvoj trener nema veze.
. Sve druge trave koje sam probao su mi nekako brze i bojim se da bih onda poceo da skracujem pokret i da bi loptica pocela da mi bezi sa reketa pre nego sto izvedem pun zamah kod rezanja. Sa ovim sada, ako ne izvedem pun zamah obicno ne dobacim do stola. Prvo da utvrdim pokret, pa cu onda mozda da menjam. Samo da ga, umesto da ga utvrdim, ne zaboravim