Turniri u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Amaterski turniri u Visnjici

Postod gimi » 18.05.2012, 14:43

dodje neko sutra?
Korisnikov avatar
gimi

Pridružio se: 13.08.2011, 19:51
Reket: maaa koga boli...

Postod ivan » 18.05.2012, 14:59

dolazim
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod ivan » 19.05.2012, 16:18

danas slican turnir ko prosle subote, manje vise isti ljudi ko i tad. Poimence: Misirac, Vita, Kramarsic, Latinovic, Gimi, Voja Saric, njegov ortak Stankovic (inace j ena forumu, ne znam nick), Pedja i ja. Ja se bas naspavao i ustao na vreme, doruckovao... znao sam odma da nesto ne valja jer dobro igram samo kad sam neispavan i umoran. Tako i bi. Kolko sam se neki dan obradovao kad sam stavio h3neo na forhend, tolko sam se sad razocarao. Uopste nisam mogao da se setim kako treba izvesti taj forhend celom rukom pa bas nijedan spin nije usao u sto u prvom mecu protiv Sarica, pa sam samo pimplao u coskove i jedva pobedio. Morao sam zameniti reket posle tog meca. Dalje, neki dan sam bas smislio dobru wanghaomalong servu, no naravno nisam se mogao setiti kako to ide. Sreca je pa sam se setio jedne stare vrlo brze serve koju sam koristio uspesno do pre nekih godinu dana (kad sam je zaboravio), i to je radilo odlicno u prvih 6-7 meceva, ali sam posle poceo da promasujem po 3 zaredom (do 2 zaredom tolerisem, to je uobicajeno) pa sam morao da odustanem. Sve u svemu lose sam igrao, ali su me serve vadile, a neki su me i pustili da pobedim, saldo je 7:1. dobio sam sve osim Gimija koji je dobio sve osim Misirca, pa je bio prvi zbog medjusobnog rezultata, ja drugi, Misirac treci.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Postod Pedja » 19.05.2012, 16:28

9 mečeva,naigrah se baš! :good:
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod Vladojica » 19.05.2012, 16:31

Znaci igrali ste po novom sistemu?
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod ivan » 19.05.2012, 16:47

ma jok, igrali svako sa svakim, ko sto uvek radimo subotom kad smo jednocifreni.
ivan

Postod Pedja » 19.05.2012, 22:42

Pedja je napisao:9 mečeva,naigrah se baš! :good:

vidim da ima nedoumica zašto 9...8 na turniru+1 posle :)
Pedja

Postod ivan » 26.05.2012, 17:12

Dobar turnir danas u Visnjici, oko 18 ljudi i 4 grupe, kvragu sad sam se setio da sam zaboravio da ponesem rezultate, pa bih mogao da lakse navedem ko je bio. A lepo Davor rece da ako ne uzmem odma da cu zaboraviti...
Zamalo da zaboravim, naspavao sam se pred turnir kao nikad, i jeo bas onako lepo , ni mnogo ni malo, nego bas taman. Kao i uvek u takvim situacijama, od tolikog spavanja usao sam u sleep mod, i prvih par partija igrao u polusnu, nista nije islo od ruke pa ni one serve sto su prosli put isle dosta dobro, ovaj put skoro ni jedna ne udje u sto. Neko od protivnika je rekao da su mu vece sanse za pobedu ako samo ja serviram ceo mec.
Kod mene u grupi bili Pedja, Aca spiner i mali Nemanja Glumicic. Dobio sam sva tri meca, ali treba reci da je Nemanja dosta napredovao i vrlo lepo igra, ako ovako nastavi, za godinu dve ce pobedjivati vecinu nas. U ostalim grupama prvi su bili Doktor, Reketas i Kramarsic. Posle grupe dobio sam malog Nikolu, a onda me Misirac razbio, to sad vec postaje pravilo da me bije. Ne secam se detalja, pre polufinala, nek me dopuni ko se seca, Reketas je dobio Misirca u polufinalu, Aca Kramarsica. U finalu Aca je dobio Reketasa posle duzeg vremena. Nisam gledao nazalost, ali reketas je konstatovao na kraju nesto poput 'Acine lopte su imale previse spina...' Posle turnira naravno slobodni mecevi ko s kim oce.
ivan

Postod ivan » 26.05.2012, 17:16

Inace sam stekao neprijatelja, to je Pedja, ja mu pozajmio neku gumu da proba a on je lepio onim cuvenim tibhar smrdljivim lepkom, to toliko smrdi na lak da me glava boli, necu moci da koristim tu gumu bar mesec dana dok izvetri miris.
ivan

Postod Pedja » 26.05.2012, 18:13

Neprijatelj!Pa ja sam to za tvoje dobro!Unapredjuje,tj ubrzava sve vrste udaraca...Što brže mašeš(ka protivniku)-manje smrdi...Brži si i na nogama...a i stav ti je bolji(ruku drži od tela) :wink:
Pedja

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja