Pomoc, TRAVA...

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

Re: Pomoc, TRAVA...

Postod zvezdarac » 20.05.2011, 10:21

benz je napisao:
zvezdarac je napisao:
First je napisao:Odlicna guma sa jako niskom cenom, oko 10€ po strani, znaci par 20€.
Na ovo se SLATKO nasmejah :lol: :lol: :lol:
Trava se koristi SA JEDNE STRANE...

Travu mozes da koristis i sa obe strane, ne razumem cemu smeh. Gde to pise da se trava koristi sa jedne strane. To je stvar izbora.

Može, svašta može. Ja to do sada, sem kod matorog Gige (Bog da mu dušu prosti), nisam video. A i kod njega je bilo trava i soft!
Kažu da mudrost dolazi s godinama. Sve sam više siguran da godine dolaze same...
Korisnikov avatar
zvezdarac

Pridružio se: 24.03.2011, 21:05
Reket: BTY Matsushita PRO
FH: Victas VS402 Double Extra
BH: TSP Curl P1r

Postod First » 20.05.2011, 12:27

Stvarno ne vidim cemu smeh??? Ako je ti nisi koristio, ne znaci da se ona ne koristi na FH. Znam dosta ljudi koji bas ovu travu koriste na forhendu i nenormalno je neugodna. Izguglaj malo po stranim sajtovima i videces koliko je ljudi koristi na forhendu!

P.S. Niko sa ovog sajta nije laik i ne prica gluposti, niti nesto sto prethodno nije proverio, pa da napises ovako cinican post, ili mozda mislis da mnogo vise znas od ostalih, pa si dosao ovde da nam prosipas pamet. U tom slucaju hvala ti sto si me prosvetlio.
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod ivan » 20.05.2011, 14:13

Znam ljude koji koriste travu na forhendu, znam ih koji koriste na bekhendu...ali ne znam nikoga ko igra sa dve trave.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Torbaja » 20.05.2011, 17:26

Soft (sa kvrzicama van) na forhendu sam vidjao kod jedne devojcice u lokalno klubu ali travu zaista nisam nikada. Mada sama ideja je zanimljiva staviti travu na obe strane i baciti se u tesku defanzivu. Cak mislim da bih sa takvim stilom imao vise sanse protiv nekog boljeg od mene nego sa mojim tenergy05 gumama. Sa kojima pola topspinova ne mogu posteno da vratim, narocito ne BHom.
Torbaja

Pridružio se: 08.05.2011, 10:48
Reket: FH Butterfly Tenergy 05
...........Butterfly Grubba Pro
...........BH Butterfly Tenergy 05

Postod zvezdarac » 20.05.2011, 21:48

Mislim da me poznaje veći broj ljudi koji su ovde registrovani. Nije mi bila namera da vređam, to NIKADA ne radim.
@First
Nikada nisam napisao da trava NE MOŽE na forhend! Samo sam smatrao šaljivim i duhovitim :lol: :lol: :lol: komentar/preporuku koju si dao vezano za temu u kojoj baš nisi kod kuće. I dalje stojim na stanovištu da je SMEŠNA preporuka o PARU ISTE trave za xxx Eura. POENTA (da ponovim, POENTA) igranja sa materijalom je, recimo, prevara :twisted: ... Pa kakva je prevara moguća sa dva ISTA materijala :?: ???

Obzirom da ja POKUŠAVAM da igram sa materijalom, znam da ja reket u rucu VRTIM (googlao sam po preporuci i to se zove twiddling) i to principijelno obesmišljava dva ISTA materijala. :ugeek:
Kažu da mudrost dolazi s godinama. Sve sam više siguran da godine dolaze same...
Korisnikov avatar
zvezdarac

Postod ivan » 20.05.2011, 22:43

Problem sa dve trave bi nastao vec pri prvom udarcu. Protivnik servira donju dugacku loptu, i kojom god stranom da mu vratis dobijes tacku. Zato defanzivci imaju klasicnu gumu, da uvek mogu vratiti donju rotaciju.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod First » 21.05.2011, 00:32

zvezdarac je napisao:Mislim da me poznaje veći broj ljudi koji su ovde registrovani. Nije mi bila namera da vređam, to NIKADA ne radim.
@First
Nikada nisam napisao da trava NE MOŽE na forhend! Samo sam smatrao šaljivim i duhovitim :lol: :lol: :lol: komentar/preporuku koju si dao vezano za temu u kojoj baš nisi kod kuće. I dalje stojim na stanovištu da je SMEŠNA preporuka o PARU ISTE trave za xxx Eura. POENTA (da ponovim, POENTA) igranja sa materijalom je, recimo, prevara :twisted: ... Pa kakva je prevara moguća sa dva ISTA materijala :?: ???

Obzirom da ja POKUŠAVAM da igram sa materijalom, znam da ja reket u rucu VRTIM (googlao sam po preporuci i to se zove twiddling) i to principijelno obesmišljava dva ISTA materijala. :ugeek:

Iz ovog tvog posta sam shvatio da nisi razumeo sta sam mislio onim sto sam napisao. Ni jednom recenicom u mom postu nisam rekao da sa obe strane treba koristiti travu, to je stvarno besmislica i to retko ko radi, skoro niko. Rekao sam da se trava moze koristiti na forhendu i da to ljudi rade, na sta si se ti nasmejao. To mi je zasmetalo, jer ako vec koristis materijal, trebalo bi da znas i malo vise od mene, tj. da se to koristi, u sta si se vidim na kraju i sam uverio. Ono kada sam napisao da je cena 10€ odnosno par 20€ sam napisao samo da bi ljudi shvatili da je cena od 10€ po strani, da neko ne pomisli da je u pitanju par guma, odnosno obe strane. To je bila poenta, a ne da treba uzeti par guma, tj. travu i na FH i BH. Ok, mislim da smo sad razjasnili nesporazum i iako nisam kao sto ti rece "na svom terenu" jer ne koristim materijal, vrlo dobro poznajem taj deo "terena", tako da mozemo da pricamo na tu temu koliko zelis ;)
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod zvezdarac » 23.05.2011, 19:56

Drago mi je da smo sve razjasnili...
Korisnikov avatar
zvezdarac

Postod djordjestanic » 15.06.2011, 17:31

Jel neko ima Dr. Evil na prodaju. Naravno da je nova.
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod ceda » 15.06.2011, 19:29

Torbaja, odakle si i ukom klubu igras?
ceda

Pridružio se: 29.05.2011, 22:46
Reket: primorac off-
tenergy 05 fh
tenergy 05 bh

PrethodniSledeća