Sasvim slučajno dođoh u posed novog reketa.
Drvo Donic BloodWood 7Senso i na obe strane Donic Acuda S1 Turbo Max.
Lele boške kako ovo ide.
Boje da nisam ni igrao sa ovim jer je osećaj sasvim drugačiji od moje standardne kombinacije a opet je jako dobar.
Putanje su mnogo niže, lakše mi je igrati kraće lopte na stranično gornje servise...
Doduše dans mi je prvi trening posle petka a u subotu sam igrao veliki tenis pa se osećam prilično razgaženo.
Za neki dan ću imati približniju sliku šta reket stvarno može, ali u stvari nije ni pitanje da li je reket dobar jer je stvarno odličan, pitanje je da li želim da menjam navike kao što se mora kod svake promene reketa.
Donic malo preteruje kada govori o brzini ali ovo je brže nego moj reket ali nije onako suludo da sve izleće napolje, nego je kontrolisano.
Jedina mana je da se svaki pokret mora odigrati do kraja inače neće preći mrežu (ALC+T05 je tu nenadmašan) ali kad se odigra nekako je odsečnije i čvršće.
Protivnici su mi uglavnom igrali na bekend pa nisam ni stigao da skontam kakav je reket prilikom spina ali biće vremena.
Kako stvari stoje sa ovim reketom ću moći da odigravam već decenijama zaboravljeni "stisnuti lakat" forhend koji su svi pljuvali dok sam bio klinja...