od misirac » 04.05.2012, 13:41
Sada, u sredu,nas trojica profesor Hrnjak,Lajos,i ja plus Davorini.Mislim da od onog vremena, kad je znalo da bude i vise od 30-tak ljudi,do danas se dosta toga promenilo.Neki ne dolaze iz sasvim razumljivih razloga,bolest,povrede,nemanje novca,zaposlenje ..... dok su neki jednostavno drkadzije.Ima realno i Davorovih gresaka koje su neki u razgovoru ,sa mnom ,naveli kao razlog nedolaska u nekim narednim terminima,ali glavni razlog je sto je Davor mnogo dobar momak pa svima pokusava da izadje u susret .Tu mislim na dirigovane grupe,dolazenje u 9.h.odlazenje u sred turnira,zahtevanje da se igra vise meceva za redom da se nebi hladili itd...Nadam se ,ako ste realni, da smo se svi prepoznali u nekoj anomaliji.***gnjurac*** ces kod Brice ili nekog drugog moci kad zavrsis turnir da igras dublove ili cisto neki "prijateljski" mec,meni koji ga znam 40.godina je rekao da turnir moze da se uplati tad kad je u propozicijama navedeno kao zadnji termin ili mogu da dodjem da gledam,nema kao kod Davora platicu sledeci put.Bilo je svega i svacega ali moje misljenje je da su na tim turnirima ljudi koji su relativno pocetnici imali retku priliku da igraju sa "IGRACIMA".Govorim iz svoje perspektive,tako da imate pravo da se slozite ili ne.Ja za dva meseca idem na godinu u Kazakstan tako da samo od svih Vas ili "vas' zavisi da li ce turniri u Visnjici nastaviti da egzistiraju.Imali smo ,uglavnom, lepo druzenje pa bih voleo da sad u prvu sredu odigramo Memorijal odlaska a posle nastavite da se ponasate kao uvredjene siparice.Ko izda pi..a!!!!!