Sta mislite o ovoj kombinaciji? :)

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

Re: Sta mislite o ovoj kombinaciji? :)

Postod Vladojica » 09.05.2011, 16:58

Torbaja je napisao:Kupljeno vec. Za sada se dobro pokazalo, videcemo vremenom ima li mana i kojih. S obzirom da sam dosad igrao sa "sperplocom" (kupovnim reketom, vec sklopljenim), kontam da cu se navici na ovu varijantu. Hvala na sugestijama.

Zavisi protiv koga budes igrao. Ako igras protiv nekoga ko ne zna da povuce spin, neces imati problema i bices u prednosti. Ako budes igrao protiv nekoga ko zna da spinuje, tu mozes da imas problema vec kod vracanja servisa sa dosta spina.
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod Torbaja » 16.05.2011, 22:23

Vladojice u pravu si. Danas sam igrao sa momkom koji trenira, servu vratim bez problema ali u igri spin na spin ne mogu nista da pogodim a i blok nije lak sa ovim gumama. Jedino sto je radilo i to fenomenalno je PLJAS na spin, stanem blizu stola i cim loptica krene ka gora PLJAS iz sve snage. Pricao sam i sa momkom od kog sam uzeo gume i kaze da ce mi trebati dosta vremena da se naviknem. Gume fenomenalno vuku ali je ugao udaranja jako mali. Ali vodicu se dalje onom: "boj ne bije... vec srce u junaka".
Torbaja

Pridružio se: 08.05.2011, 10:48
Reket: FH Butterfly Tenergy 05
...........Butterfly Grubba Pro
...........BH Butterfly Tenergy 05

Postod Vladojica » 16.05.2011, 22:44

Torbaja je napisao:Vladojice u pravu si.

E jednom i ja nesto da ubodem :lol:
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Postod Torbaja » 21.05.2011, 10:55

Drvo TSP standard, gume crna tibhar samurai, crvena tibhar vari spin.
Juce sam probao ovu kombunaciju i igrao protiv protivnika koji me redovno bije, sto juce nije bio slucaj. I sada tek vidim zasto tenergy nije za pocetnika pa cak ni amatera. Sa tenergy-em na obe strane sam od doticnog momka gubio konstantno (u sat vremena ga pobedim 2-3 seta), sa ovom sporijom kombinacijom i meksim gumama sam na kraju termina imao pozitivan skor. A protivnik je bio besan jer nije mogao da se pomiri da ga bije neko ko je dosad ubedljivo gubio.
Torbaja

Pridružio se: 08.05.2011, 10:48
Reket: FH Butterfly Tenergy 05
...........Butterfly Grubba Pro
...........BH Butterfly Tenergy 05

Postod Vladojica » 21.05.2011, 15:42

Torbaja je napisao:Drvo TSP standard, gume crna tibhar samurai, crvena tibhar vari spin.
Juce sam probao ovu kombunaciju i igrao protiv protivnika koji me redovno bije, sto juce nije bio slucaj. I sada tek vidim zasto tenergy nije za pocetnika pa cak ni amatera. Sa tenergy-em na obe strane sam od doticnog momka gubio konstantno (u sat vremena ga pobedim 2-3 seta), sa ovom sporijom kombinacijom i meksim gumama sam na kraju termina imao pozitivan skor. A protivnik je bio besan jer nije mogao da se pomiri da ga bije neko ko je dosad ubedljivo gubio.

Eto, sad sigurno lakse mozes da kontrolises spin, ali mozda je juce odigralo ulogu i to sto tvoj protivnik nije bio naviknut na brzinu i spin loptice koja dolazi sa tvog novog reketa, tako da ce i njemu trebati malo vremena da se prilagodi, al ti samo nastavi da treniras :D.
Korisnikov avatar
Vladojica

Postod banedb » 22.05.2011, 13:26

Ljudi treba mi asistencija za odabir gume i drva DONIC, ova kombinacija-JOOLA- kojom sad igram je malo brza za mene.Hteo bih nesto OFF- da sklopim pa se dvoumim da li je bolje neko all+ drvo i brze gume ili off- i mekse gume ili neko ima neko drugaciji predlog.Svi predlozi i sugestije ce mi dobro doci,hvala unapred...evo i neke kombinacije o kojima sam razmisljao

drvo-BURN ALL+
gume-ACUDA S2 1.8 FH,ACUDA S3 BH 1.8

ili

drvo-BURN OFF-
gume-DESTO F3 BIG SLAM 1.8 FH,VARIO BIG SLAM 1.8 BH
banedb

Pridružio se: 01.05.2011, 12:55
Reket: Donic Burn Off-
Acuda S3 1.8mm BH
Acuda S2 1.8mm FH

Postod Pedja » 22.05.2011, 13:56

banedb je napisao:Ljudi treba mi asistencija za odabir gume i drva DONIC, ova kombinacija-JOOLA- kojom sad igram je malo brza za mene.Hteo bih nesto OFF- da sklopim pa se dvoumim da li je bolje neko all+ drvo i brze gume ili off- i mekse gume ili neko ima neko drugaciji predlog.Svi predlozi i sugestije ce mi dobro doci,hvala unapred...evo i neke kombinacije o kojima sam razmisljao

drvo-BURN ALL+
gume-ACUDA S2 1.8 FH,ACUDA S3 BH 1.8

ili

drvo-BURN OFF-
gume-DESTO F3 BIG SLAM 1.8 FH,VARIO BIG SLAM 1.8 BH

Donic Senso Carbon(drvo je off- po nekima all+) Acuda S2 a na bekhend Quatro formula,1,8 verovatno.Ja kao rezervnu ,SPORIJU varijantu u torbi imam ovo drvo(trenutno igram sa Btfy TBS).Meni je Baracuda na forhendu kod oba reketa a na bekhendu Donic Desto d3 ili Friendship 729 fx.Sa Acudom S3 nisam igrao pa ne znam,ali mi se cini zanimljivom jer bi trebalo da je meksa od S2 a to je guma puna osecaja,odlicna za spin...Burn off sam probao par lopti,bilo mi je nekako rigidno...Donic Waldner Senso V2 ti je neka All ili All+ varijanta sa kontrolom boli glava ali spin je za decu...Nije ni sporo sa adekvatnim gumama npr D.Copa J.O. silver 2,0 ...Za blok je ovo drvo stvoreno...Inače,igrao sam jedno 6 meseci ovim drvetom i stvarno daje sigurnost u igri.kad je gusto...Eto,pa ti vidi...nadam se da sam malo pomogao...
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod banedb » 23.05.2011, 11:20

da li postoji kod nas STIGA,TIBHAR,ANDRO ili jos neki proizvodjaci sem BTF,JOOLA i DONIC?vidim da dosta vas ima tibhar i jasaku
banedb

Acuda S3 1.8mm BH
Acuda S2 1.8mm FH

Postod filip » 23.05.2011, 11:48

Postoji tibhar predstavnistvo u Pancevu. Ja imam varijantu sa narucivanjem iz nemacke od svih proizvodjaca, samo se mora sacekati neko vreme.
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

Postod banedb » 23.05.2011, 12:14

Jel mozes da zakacis link od tog predstavnistva u Pancevu.Objasni kakvu varijantu imas sa narucivanjem iz Nemacke tj.koji su uslovi na pp ili ovde ako nije problem ...hvala unapred...
banedb

Acuda S3 1.8mm BH
Acuda S2 1.8mm FH

PrethodniSledeća

Povratak na Oprema