banedb je napisao:Ljudi treba mi asistencija za odabir gume i drva DONIC, ova kombinacija-JOOLA- kojom sad igram je malo brza za mene.Hteo bih nesto OFF- da sklopim pa se dvoumim da li je bolje neko all+ drvo i brze gume ili off- i mekse gume ili neko ima neko drugaciji predlog.Svi predlozi i sugestije ce mi dobro doci,hvala unapred...evo i neke kombinacije o kojima sam razmisljao
drvo-BURN ALL+
gume-ACUDA S2 1.8 FH,ACUDA S3 BH 1.8
ili
drvo-BURN OFF-
gume-DESTO F3 BIG SLAM 1.8 FH,VARIO BIG SLAM 1.8 BH
Donic Senso Carbon(drvo je off- po nekima all+) Acuda S2 a na bekhend Quatro formula,1,8 verovatno.Ja kao rezervnu ,SPORIJU varijantu u torbi imam ovo drvo(trenutno igram sa Btfy TBS).Meni je Baracuda na forhendu kod oba reketa a na bekhendu Donic Desto d3 ili Friendship 729 fx.Sa Acudom S3 nisam igrao pa ne znam,ali mi se cini zanimljivom jer bi trebalo da je meksa od S2 a to je guma puna osecaja,odlicna za spin...Burn off sam probao par lopti,bilo mi je nekako rigidno...Donic Waldner Senso V2 ti je neka All ili All+ varijanta sa kontrolom boli glava ali spin je za decu...Nije ni sporo sa adekvatnim gumama npr D.Copa J.O. silver 2,0 ...Za blok je ovo drvo stvoreno...Inače,igrao sam jedno 6 meseci ovim drvetom i stvarno daje sigurnost u igri.kad je gusto...Eto,pa ti vidi...nadam se da sam malo pomogao...