Nije bitno samo da treniraš već i ko te trenira. Bitno je da je trener motivisan da te NAUČI, a ne da odradi sat vremena svoje šljake i uzme lovu. I da se ponaša mahom kao preskupi robot za izbacivanje loptica. Prethodnog trenera sam morao da pitam posle odigranog intervala "kako ti se čini?", jer je uglavnom izbacivao loptice i imao pristup "matematičar, ne moraš sve da znaš, samo ti udaraj sve će to doći na svoje". Onda sam čuo da kod Davora postoji robot za mnogo manje para od cene časa, a radi isto to, izbacuje loptice, a ja udaram

Onda sam, sasvim slučajno, saznao za školu kod Saše Tihovskog u Žarkovu-Belim vodama, gde je bila potpuno druga priča. Čovek vrlo motivisan da te nauči, trudi se, insistira na učenju tehnike, super lik, odličan igrač, dobra interakcija trener-igrač u izboru vežbi, ne vaćari za vreme (a doživeo sam to da trenera nema 5-10min za stolom, da priča sa drugim stolovima, da mi da da prebacujem levom rukom ili da pimplam sa partnerom dok njega nema). Pri tom je vrlo prizeman sa cenama za individualne časove u poređenju sa većinom po Beogradu! Jer današnja ukalupljena cena časa mi je neobjašnjiva kada uporedim sa satnicom nekoga ko je završio fakultet i uložio u sredstva za rad mnogo više od 50 loptica za stoni tenis.
Ovde možeš naći više informacija i kontakt telefon:
http://stkcukaricki.weebly.com/