Turniri u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Amaterski turniri

Postod ivan » 05.03.2011, 19:59

Danas je u Kornatskoj bio solidan turnircic. Bilo nas samo 10 pa smo igrali svako sa svakim. Prisutni su bili: Davor, Rajko, Takac, Novakov, Mrdakovic, Ivancev, Aca Petrovic, Pajic, Ruzica i ja. Dakle, nije los prosek vecina ljudi igra neku ligu. Pobedio je Takac, dobio je sve osim mene (hehe), drugi mislim da je bio Davor, a treci mozda Rajko ili Novakov, nisam stigao da pogledam konacnu tabelu. Ja nisam igrao lose, jedino me Rajko razbio lagano 3:0, dobio sam Takaca 3:2, protiv Davora vodio 2:0 pa izgubio, protiv Novakova vodio 2:0 pa 2:1 i 10:5 i uspeo da izgubim (neverovatno, meni u principu lezi njegova igra ali sam od 10:5 konjski pokusavao da zakucam sve visoke secene lopte i sve sam uspeo da ih posaljem u mrezu). Ostale sam dobio.

zahvaljujuci clanu 3tijana, imamo nekoliko meceva snimljenih sa prethodnih turnira tamo pa cu okaciti uskoro. Jedino uploadovanje ide jako sporo zbog sporog upload rate-a neseg interneta. Btw, u inostranstvu platis 30E net mesecno i dobijes po 30 Mb net, gde su i upload i download po 30Mb, jedino kod nas je upload jos uvek negde oko 128 kb, ko u kameno doba, vise podataka u sekundi prenese indijanac dimnim signalima...
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod filip » 05.03.2011, 20:38

Pa to sa netom je tako, zato sto je srbija potpisala takav ugovor sa ne znam kim napolju, da placa samo upload. Zato kod nas imas net sa odnosom 4096/256, sto je stvarno smesno...
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

Postod ivan » 06.03.2011, 02:10

Evo jedog meca sa nekog od prethodnih turnira, Rajko i Davor, ova dvojica su vrlo cesto pobednici turnira. Inace mene mlate redovno bez problema.

Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Postod ivan » 06.03.2011, 03:15

Evo jos jednog:

ivan

Postod Nenad Ivancev » 13.03.2011, 13:39

Pa kude ste bre moji omiljeni protivnici iz Zelje :D ! Sajt je super komponovan i tacno se vidi gde Ivan daje oduska nakon izgubljenih meceva kod Davora ha ha ha... Juce sam bio na turniru na Banjici od 10.00 i mada nisam od onih koji se hvale, uzeo sam prvo mesto. U finalu sam igrao sa Aleksandrom Petrovicem i bilo je veoma neizvesno - 3:0 :lol: Bila su 24 igraca i makar 10 odlicnih za meceve na nivou na kome se ja nalazim. U svakom slucaju je meni zanimljivije i bolje nego subotom kod Davora gde dodje jako malo igraca iz ne znam kojih razloga..
Ne bi bilo lose da se Ivan poveze sa Britkom ili Topciderom, takodje imaju sajt veterana i da se mozda sa njima organizuje neki turnir koji bi bio jednom nedeljno na IMT-u. Odlicni uslovi za igru na oba mesta.
Dakle, Pozdrav svima i nadam se novim snimcima sa nasih amaterskih turnira uz naravno necenzurisane komentare u skladu sa pravilima sajta... Uaa Ivan !!!

Cao!
Nenad Ivancev

Pridružio se: 13.03.2011, 13:17

Postod ivan » 13.03.2011, 15:09

De si sparkovac! Nemoj mi reci da si promenio lokaciju jer smo te mnogo mlatili ovamo? :lol: Ili da bi mogao da se hvalis da i ti nekad pobedis :D :D
Al kad si vec tamo presao, napisi malo ko igra, bar prvih 4-5 igraca. Posto se vec pitamo sto se smanjio broj ljudi u visnjici. IMT je dobar naravno, nego ja Britku i ne poznajem. Valjda cu ga upoznati kad odem u veterane :)

Juce nas (opet) bilo 10 u Visnjici, igrali svako sa svakim, pa onda kostur od 8 do finala. Prvi u grupi lagano je bio Zoran Aksentijevic, ali je otisao posle grupe(valjda mu bilo dosadno), pa smo nastavili bez njega, u finalu Mrdak i ja, ja povedem 7:2 u petom setu i nestane struje, pa nismo ni nastavljali. Izvukao se bez poraza...mada sudije kazu da je odigrano vise od pola poena u poslednjem setu, pa se za krajnji rezultat prihvata trenutan rezultat u trenutku prekida :D
ivan

Postod Nenad Ivancev » 14.03.2011, 00:02

Ha ha ha.. Pa ja najvise volim kada me u grupi mlate spineri iz Zelje, a kada dodje kostur - hajmo lagano na oblacenje ili na bench - da gledate kako se lupaju tacke ha ha ha.. A ova fora za struju je extra...
Aca Petrovic, Gilic, Kokir, Basaneze, jedan sto je svratio do Davora u sredu ali nije igrao, osvojio taj turnir neke od proslih nedelja), jos tri-cetiri igraca koja sam sretao u Zeka ligi ali ne znam kako se zovu.. Oprema u full-u, kada ih vidi covek pomisli da su dosli sa Top 12 kako izgledaju.. i dobro igraju... ali nedovoljno ha ha ha... Ima 24 igraca/6 grupa i prijavljivanje je do petka. Kada se popuni kvota, ne prima dalje prijave.
A ono oko mlacenja - dolazim u sredu na turnir ako ne odem na put poslom do Skoplja, pa sta da ti kazem - jedva cekam! Vidi sa Davorom da upotrebis svoj autoritet i da dirigujete grupe kako vama odgovara... meni je svejedno i spreman sam na/za sve ha ha..
Nenad Ivancev

Postod ivan » 14.03.2011, 00:13

Cek, pa to i nije neki turnir onda :)
U stvari, ja sam igrao taj turnir do pre godinu ipo, kad sam zakljucio da treba da predjem na nesto jace. Lepo sto si ti konacno nasao nesto za svoj nivo :lol:
ivan

Postod Nenad Ivancev » 14.03.2011, 12:09

Ha ha ha... Naravano..Pa nema danas puno turnira worldwide koji mogu da zadovolje standarde ' Ivana the Point' i da istovremeno ITP da oduska svojim sinhronizovanim pokretima, neuhvatljivim spinovima ili stelt tackama nezavisno da li fh ili bh u pitanju ha ha ha... I onda kada si presao na nesto jace, sreo si se sa nestvarnim servama i slicnim carolijama koje bi ti potpuno izuzele zelju za stonim tenisom da nema uvidjajnih ljudi koji neki put i preskoce Visnjicu, ne bi li ITP regenerisao svoju zelju i motiv ha ha ha. Sada mi je jasno zasto si se stalno kretao na relacijama 4. Juli i sl ITTF sale - ne bi li na miru trenirao udarajuci lopticom o zid na pola stola ha ha ha..

p.s. Gde su smile-iji na brzom odgovoru da mogu da se zakace i gde je jos meceva sa nasih turnira? A da... Verovatno si na 4. Julu... sorry..
Nenad Ivancev

Postod ivan » 14.03.2011, 14:06

Kakav bre 4-ti jul, jel to nesto iz tvoje mladosti (partizani, ustanci, neznani junaci, dsz i ono...) ?
Ja gledam da igram u salama gde je dobro svetlo i gde ima dovoljno prostora, da se ne sudaram sa drugim igracima. I visnjica i 4-ti april su bolji od banjice po tom pitanju. Na banjici je bas tesno i svaki cas upada lopta sa susednog stola. Svetlo lose. Kolko se secam okrecili su i zidove u belo pa je jos gore nego sto je bilo.

A smajlici, to je dobra ideja, moracu da napravim i u brzom odgovoru. Mozes i da ih kucas sam, vecina internet manijaka zna te smajlije napamet . A meceva imam jos nekoliko, mada nemam one poslednje sa komentatorima, treba da se promeni format da se smanji velicina fajla i to traje, pa upload traje bas dugo, nikako da stignem da okacim. Ako imas ti neke meceve snimljene, okaci, da se i tebi smejemo.
ivan

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja