Danas je u Kornatskoj bio solidan turnircic. Bilo nas samo 10 pa smo igrali svako sa svakim. Prisutni su bili: Davor, Rajko, Takac, Novakov, Mrdakovic, Ivancev, Aca Petrovic, Pajic, Ruzica i ja. Dakle, nije los prosek vecina ljudi igra neku ligu. Pobedio je Takac, dobio je sve osim mene (hehe), drugi mislim da je bio Davor, a treci mozda Rajko ili Novakov, nisam stigao da pogledam konacnu tabelu. Ja nisam igrao lose, jedino me Rajko razbio lagano 3:0, dobio sam Takaca 3:2, protiv Davora vodio 2:0 pa izgubio, protiv Novakova vodio 2:0 pa 2:1 i 10:5 i uspeo da izgubim (neverovatno, meni u principu lezi njegova igra ali sam od 10:5 konjski pokusavao da zakucam sve visoke secene lopte i sve sam uspeo da ih posaljem u mrezu). Ostale sam dobio.
zahvaljujuci clanu 3tijana, imamo nekoliko meceva snimljenih sa prethodnih turnira tamo pa cu okaciti uskoro. Jedino uploadovanje ide jako sporo zbog sporog upload rate-a neseg interneta. Btw, u inostranstvu platis 30E net mesecno i dobijes po 30 Mb net, gde su i upload i download po 30Mb, jedino kod nas je upload jos uvek negde oko 128 kb, ko u kameno doba, vise podataka u sekundi prenese indijanac dimnim signalima...