.
Sledeci mec sa Vladom Milojevicem konacno malo zaigra pa ga namuci da me ne dobije tako lako.Onda jedan lep mec sa Misircem 3:2 za njega
I onda konacno sa Kramasicem,resim da konacno dobijem nekog sa travom i uspem
posle 2:0 za mene stigne me ali u odlucujucem setu izdrzim i posle fantasticnog poena na 10:9 za mene dobijem ga
Svi koji su gledali poslednji poen odusevili se(svaka cast Milosu sta je sve uspeo da vrati)
Posle toga onako odusevljen pobedim i cika Tomu i odem pre zavrsetka grupe jer sam zurio 
bindra je napisao:I ja mislio da nas nece biti puno,ali ipak dodjoh i ne bese lose.Prva dva meca nisam uspeo ni da se zagrejem protiv Duleta i Nebojse i odrase me za casSledeci mec sa Vladom Milojevicem konacno malo zaigra pa ga namuci da me ne dobije tako lako.Onda jedan lep mec sa Misircem 3:2 za njega
I onda konacno sa Kramasicem,resim da konacno dobijem nekog sa travom i uspem
posle 2:0 za mene stigne me ali u odlucujucem setu izdrzim i posle fantasticnog poena na 10:9 za mene dobijem ga
Svi koji su gledali poslednji poen odusevili se(svaka cast Milosu sta je sve uspeo da vrati)
Posle toga onako odusevljen pobedim i cika Tomu i odem pre zavrsetka grupe jer sam zurio
Acu nisam video par meseci i mogu reći da sam iznenađen koliko je drastično napredovao u svim elementima igre 

filip je napisao:Taman da probas tu svoju neku gumu. Iako sad imas gumu, u potpisu bolje ostavi ovako kako sada pise![]()
![]()

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 21 gostiju