Turniri u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Amaterski turniri u Visnjici

Postod ivan » 21.01.2012, 17:11

bravo Aco spineru, sve si bolji i bolji. Ja mislio da dodjem, ali vodjen mislju da opet nece biti puno ljudi, kao prosle subote, odustanem. Greska.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Vladojica » 21.01.2012, 17:20

Ja isto hteo da dodjem, al nisam imao forhend gumu, a i ne bih da isprobavam novi reket bas na turniru :D.
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod bindra » 21.01.2012, 20:28

I ja mislio da nas nece biti puno,ali ipak dodjoh i ne bese lose.Prva dva meca nisam uspeo ni da se zagrejem protiv Duleta i Nebojse i odrase me za cas :scratch: Sledeci mec sa Vladom Milojevicem konacno malo zaigra pa ga namuci da me ne dobije tako lako.Onda jedan lep mec sa Misircem 3:2 za njega :hello: I onda konacno sa Kramasicem,resim da konacno dobijem nekog sa travom i uspem :yahoo: posle 2:0 za mene stigne me ali u odlucujucem setu izdrzim i posle fantasticnog poena na 10:9 za mene dobijem ga :amen: Svi koji su gledali poslednji poen odusevili se(svaka cast Milosu sta je sve uspeo da vrati) :good: Posle toga onako odusevljen pobedim i cika Tomu i odem pre zavrsetka grupe jer sam zurio :bye:
bindra

Pridružio se: 22.03.2011, 23:45
Reket: Nittaku Barwell fleet
Fh Tibhar 1Q 1.9 mm
Bh Tibhar mxp 1.7 mm

Postod misirac » 21.01.2012, 22:11

Turnir bas po meri nas rekonvalscenata.Osim Vlade Milojevica niko iz Visnjicke elite.Dosta cudnih rezultata ali, to je ova nasa igra.Pre pocetka turnira smeo bih da se kladim na finale Igor-Vlada M.ali veliki Aca Spiner je iznenadio sve pa i sebe samog.Ja treci ,posle 6.meseci neigranja i nije tako lose,zadnja dva meca nisam mogao da drzim reket u ruci.
12.meceva od kojih jedno 6.3/2 previse za mene.
misirac

Pridružio se: 07.07.2011, 17:28

Postod Pedja » 21.01.2012, 22:51

bindra je napisao:I ja mislio da nas nece biti puno,ali ipak dodjoh i ne bese lose.Prva dva meca nisam uspeo ni da se zagrejem protiv Duleta i Nebojse i odrase me za cas :scratch: Sledeci mec sa Vladom Milojevicem konacno malo zaigra pa ga namuci da me ne dobije tako lako.Onda jedan lep mec sa Misircem 3:2 za njega :hello: I onda konacno sa Kramasicem,resim da konacno dobijem nekog sa travom i uspem :yahoo: posle 2:0 za mene stigne me ali u odlucujucem setu izdrzim i posle fantasticnog poena na 10:9 za mene dobijem ga :amen: Svi koji su gledali poslednji poen odusevili se(svaka cast Milosu sta je sve uspeo da vrati) :good: Posle toga onako odusevljen pobedim i cika Tomu i odem pre zavrsetka grupe jer sam zurio :bye:

Da nije bilo ekipe Vet-spina da te bodri protiv Miloša... :D Acu nisam video par meseci i mogu reći da sam iznenađen koliko je drastično napredovao u svim elementima igre :!: Moj učinak mršav- pobedio Vignju i Terzića...Prve 3 partije ko da sam pao s Marsa... :bye:
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod Vladojica » 22.01.2012, 23:41

Jel ima i dalje ponedeljkom kod Davora da se igra od 5 popodne?
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Postod ivan » 22.01.2012, 23:50

ima
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Vladojica » 23.01.2012, 00:43

ekstra, tnx :)
Korisnikov avatar
Vladojica

Postod filip » 23.01.2012, 01:00

Taman da probas tu svoju neku gumu. Iako sad imas gumu, u potpisu bolje ostavi ovako kako sada pise :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

Postod Vladojica » 23.01.2012, 01:11

filip je napisao:Taman da probas tu svoju neku gumu. Iako sad imas gumu, u potpisu bolje ostavi ovako kako sada pise :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Naravno da hocu :D
Korisnikov avatar
Vladojica

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja