First je napisao:Ljudi, jeste li sigurni da ste igrali ikada na 5 stepeni??? Znate li kako je tada hladno? Minimalna temp. na kojoj sam ja igrao je 10 stepeni i hteo sam da se smrznem, a na 5 stepeni mislim da je tesko i pomerati ruke:)
igrao sam i na minusu.. kad sam pocinjao( bukvalno je bilo hladnije u sali nego napolju, posto nije bilo grejanja, i par prozora polomljena) i moralo je u duksu da se igra, tad sam koristio super friendship i nisam imao pojma kakva je guma na toploti, ali na hladnoci se lepo ponasala.. na oko 5 stepeni sorc i majica su ok.. malo dok se zagrejes i igras, s tim sto ako si imao neku povredu pocnes da osecas mucninu na tom mestu i povecana opasnost od povrede
btw babusnica kad igra ligaski mec ubace 2 kalorifera + dodju 30tak gledaoca i temperatura jedva predje 15c, taman kolko treba , a nekad ne dostigne..
i sto rece profesionalac ligaski mecevi se igraju na nizim temperaturama od oko 10c..jos neki pr: svljig, bojnik, prokuplje..

Ne slazem se sa jbgwtf da se moze na 5 stepeni igrati u sorcu i majici,tj. moze ali onda da se pauzira par dana primajuci penciline i garamicine