Ovaj dogadjaj me je odusevio,u organizaciji Kineza,prelepa predstava cini mi se da smo i ovde na sajtu komentarisali da Hrvati znaju da naprave neki stonoteniski sou,ali ovo je meni super,ovo bi mogli i mi da organizujemo i zezamo se recimo trava protiv glatke ,em se zezamo em smirimo strasti na neko vreme,bar do revansa.
Sale je napisao:ovo bi mogli i mi da organizujemo i zezamo se recimo trava protiv glatke ,em se zezamo em smirimo strasti na neko vreme,bar do revansa.
hah, dobra ideja! Ili recimo, penhold vs shakehand
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Naravno moze i to,samo ne znam mnogo penhold igraca:veliki Pera,dr Zdravko i zato sam i predlozio vrste guma recimo, veci izbor.A mislio sam i na tebe kao na kapitena ONOG(tamnog) tima. Kapiten force tima bi recimo bio Ivan.
Kaakav mec,sedim na metar ispred zida na kome je monitor,smejem se i tapsem,da me vidi deda rekao bi da sam poludeo.Hvatam sebe kako se odusevljavam mecevima u kojima Ma long gubi od penholder igraca,a priznajem ga za kralja.
Auuuu, 'ebote, kakav meč, bravo filipe, jedan od najboljih koji sam gledao. Koliko sam spin na spin udaraca, ovo je prava gladijatorska borba savremenog doba. Bez da uvredim Perssona, Waldnera i kompaniju iz 80-ih i 90-ih, bas me zanima kako bi se snašli u ovako atomskom pingiću. Ovo je nenormalno!!!