Ja ne volim vibracije i mislim da to bas i nema nekog uticaja na kvalitet igre. Znacu da je nesto dobro kad udarim lopticu a ona zavrsi na tabli ili ode bas tamo gde sam zamislio, a vibracije mogu samo da mi smetaju jer od same vibracija loptica cesto zavrsi gde netreba. Ovaj, ja sam sad tog crva zgazio nacisto

E sad sto se tice samog drveta, bindra ti si verovatno igrao sa nekim drugim drvetom, ili su sada ovo sada prilagodili posto je samo drvo izuzetno lako, vrlo brzo i lako se kontrolise. A sad, cuveno pitanje, ako je tako dobro drvo, zasto onda Karakasevic ne igra sa njim? Pa ja bih mogao da postavim isto takvo pitanje, zasto Maze ne igra sa svojim drvetom, vec sa TBS-om, zasto Schlager ne igra sa svojim drvetom vec sa Primorcem Carbonom, oni samo zadrze svoje drske, a glavu reketa promene. Jednostavno svako igra sa drvetom koje mu najbolje "lezi". Ono sto pouzdano znam je da 1/3 igraca u Nemackoj ligi igra sa Karaš drvetom i to je meni sasvim dovoljna preporuka+ odgovara mi ono bas, bas