djordjestanic je napisao:Mašiš poentu. Prelepljivanje nije bilo zabranjeno. Pa su prelepljivali.
I sve trave su bile dozvoljene pa vise nisu...
djordjestanic je napisao:Mašiš poentu. Prelepljivanje nije bilo zabranjeno. Pa su prelepljivali.
. Al statistika je surova
Nema veze, kad sledeci put budem igrao imacu veci potencijal da popravim rejting
. Ove godine, cilj mi je da napravim prodor u prvih sto, a u najgorem slucaju da ne ispadnem iz prvih 200 
. Slazem se sa tobom. Jer devijacija ma kolika bila, ne utice na tvoje trenutno mesto na listi. Tj. igrac je na onom mestu na listi koje je odredjeno brojem poena, bez obzira na velicinu devijacije. Ja bih predlozio jedno resenje: ako igrac ima devijaciju preko neke vrednosti da mu se rejting proglasi za "provisional" i da se ne prikazuje na listi dok devijacija ne padne ispod neke vrednosti, tj. dok vrednost rejtinga na neki nacin ne postane "sigurna". Tako rade u sahu, igrac ima "provisional" rejting dok ne odigra vise od 30 partija. Tek tada dobija stalan rejting. Jedino mi nije jasno kako se tacno racuna devijacija, tj. da li je isto ako neko na 2000 bodova ima devijaciju +-100 i na 1000 bodova ima devijaciju +-100. Ova druga devijacija procentualno iskazuje vecu neodredjenost?
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 8 gostiju