Kako igrati travom / antispinom

Kako popraviti igru?

Re: Kako igrati travom / antispinom

Postod krox » 23.08.2011, 23:09

edit : tomic igra drugu ligu za vukovar. ovo je vrh druge lige nase http://www.youtube.com/user/mess501?ble ... RW9qUojDFA
krox

Pridružio se: 15.08.2011, 10:49
Reket: Drvo: Timmo Boll Forte OFF
Forehand: Tenergy 05 2.1
BEckend: Rapid X-Press 1.9

Postod phrnjak » 23.08.2011, 23:11

Nazalost, malo ih dolazi iz Hrvatske u Becej ali ovu dvojicu sam upamtio. Knezevic je mrsav, crn, brz. Zadnji put je pobedio ili bio drugi (ne secam se). Uspeo sam da mu uzmem set u grupi. Tomic je odlican tehnicar i poznavalac stonog tenisa (3/0 sam izgubio). Cudo kako moze sa vecim stomakom onako da se krece. Secam se da je nosio dres sa natpisom To Mi Cin. Vrlo originalno. Ne znam vise nikoga. Gde si ti u odnosu na njih?
Najbolji način da povratite vaš novac je da ga potopite u flašu viskija.
Korisnikov avatar
phrnjak

Pridružio se: 17.04.2011, 22:21
Reket: penhold KongLiHui, tenergy 05 max, palio.

Postod krox » 23.08.2011, 23:18

uf, ispod klasu barem,i to utreniran, od knezevica i dvije, to je knezevic iz olimpije. on je prvoligaski igrac, nema tu sta, malo slabiji doduse sada, ali prvoligaski,a tomic da ima 20 kila manje bi isto bio vjerojatno prva liga jer se vidi da ima ruku, vidi onaj link gore, koji sama ti dao, nemogu ih dobiti nikako. uzmi da imaju bolje serve, bollju obranu, bolji ulaz, mogu igrat, ali realno mozda set tomicu ili dva kada bi igrao jako dobro, a on malo slabije, knezevicu ,ako igra kao spada,tesko da bi mogao set uzeti ,ima bekend sjajan
krox

Postod krox » 23.08.2011, 23:22

ja samipak rekreativac, i to koji neigra aktivno inetrenira vec 6 godina,to je dugogodisnji nivo igraanja ligu dvije iznad i to se osjeti cak i ako imas dobre udarce, super pogadjas i igras super, oni jednostavno pronadju put do pobjede, da bi se moglo protiv njih trenig sa njima pet puta tjedno, i 20 kila manje, ovako dok igram sa dedekima an susjednom stolu ,dzabe mi pobjede, makar i oni znaju biti nezgodni pogotovo sa travama.

p.s.inace tomic vrlo korektan i fer igrac.
krox

Postod phrnjak » 23.08.2011, 23:28

Na snimku Tomic nosi onu istu majicu. Posto sam ja dosta stariji od tebe ipak se secam Hrvatskog stonog tenisa ali iz davne 1984. kada sam ucestvovao na pionirskom prvenstvu YU u Zagrebu. Tada su neprikosnoveni bili Primorac i Karkovic. Obojica su igrali za Bagat iz Zadra. Ja sam tada igrao za IMT Beograd. Primorac je u finalu dobio Zunjica iz Partizana i to u neverovatnom mecu. To je nabolji mec koji sam gledao za tu konkurenciju. Za Karkovica (mislim da je Neven) znam da je trener i gledao sam jedan CD sa njegovim MANY-BALLS treninzima i odusevio me. Ako je to taj Karkovic (mozda je neki drugi ili ima brata).
Poslednji put menjao phrnjak dana 23.08.2011, 23:33, izmenjena samo jedanput
Korisnikov avatar
phrnjak

Postod phrnjak » 23.08.2011, 23:30

krox je napisao:ja samipak rekreativac, i to koji neigra aktivno inetrenira vec 6 godina,to je dugogodisnji nivo igraanja ligu dvije iznad i to se osjeti cak i ako imas dobre udarce, super pogadjas i igras super, oni jednostavno pronadju put do pobjede, da bi se moglo protiv njih trenig sa njima pet puta tjedno, i 20 kila manje, ovako dok igram sa dedekima an susjednom stolu ,dzabe mi pobjede, makar i oni znaju biti nezgodni pogotovo sa travama.
p.s.inace tomic vrlo korektan i fer igrac.

Obojica su korektni. Gledao sam ih ceo turnir. A ja sam imao pauzu 21 godinu.
Korisnikov avatar
phrnjak

Postod krox » 23.08.2011, 23:39

phrnjak je napisao:Na snimku Tomic nosi onu istu majicu. Posto sam ja dosta stariji od tebe ipak se secam Hrvatskog stonog tenisa ali iz davne 1984. kada sam ucestvovao na pionirskom prvenstvu YU u Zagrebu. Tada su neprikosnoveni bili Primorac i Karkovic. Obojica su igrali za Bagat iz Zadra. Ja sam tada igrao za IMT Beograd. Primorac je u finalu dobio Zunjica iz Partizana i to u neverovatnom mecu. To je nabolji mec koji sam gledao za tu konkurenciju. Za Karkovica (mislim da je Neven) znam da je trener i gledao sam jedan CD sa njegovim MANY-BALLS treninzima i odusevio me. Ako je to taj Karkovic (mozda je neki drugi ili ima brata).

uf, pa vi onda imate dovoljno škole da ih pobijedite obadvojicu, samo trening.nazalost ne poznajem gospodina karkovica, izgleda da sam ipak premlad :D ali opce je poznato da je stolni tenis bio stvarno jak u jugoslaviji prije, volio bih negdje poskidati imalo pogledati te meceve. jeste osobno igrali sa primorcem??'to je vjerojatno bilo frustrirajuce iskustvo, inace neznam da li znate, pretpostavljam da da, navodno je u to vrijeme nas poznati kosarkac toni kukoc bio takodjer strasan stolnotenisac, i derao primorca? :) jesu to samo lovacke price
krox

Postod phrnjak » 23.08.2011, 23:48

Nazalost nisam imao tu cast da sa Zoranom odigram mec. Za Kukoca ne znam taj podatak ali njegov kolega iz reprezentacije Zarko Paspalj je bio vicesampion Crne Gore pre nego sto je otisao na basket. To sam saznao tek pre 3-4 meseca. Secam se jos da je Primorac igrao svaki poen kao da je zivot u pitanju i svaki izgubljen poen pravio je veliku dramu. Hrvatska reprezentacija je igrala sa nasom u martu u BG. Primorac je bio u ekipi ali nije igrao. Obe partije za Hrvatsku dobio je Kolarek. Jos sam cuo da je to bio 2. Hrvatski tim. Nije im trebala pobeda pa najbolji nisu ni dosli.
Korisnikov avatar
phrnjak

Postod krox » 23.08.2011, 23:54

prvi tim je primorac, tan ruiwu i gaćina, i to je uf gadna ekipa, kolarek, i neznam jos tko je tocno druga, mozda ređep i tosic sigurno, prilicno smo jaki, imamo zokija ipak. ma u stolnom tenisu sam se nagledao cudaka i likova to je nevjerojatno, a bome i egotripera.
krox

Postod krox » 24.08.2011, 00:01

inace meni osobno je trava puno nezgodnija od antispina jer antispin daje samo flahove sto vuku na gore i nadole, trava je puno zeznutija, inace guma koju imam tsp triple je nevjerojatno dobra za spin, tako je mekana i tak ose fino moze kontrolirati, nesto fenomenalno, a sta voli ljepljenje. ustvari bolje da sutim :D problem je sto neznam kaka mi je to guma da si uzmem zjos jednu za forhend. pise samo tsp triple na njoj, moracu je uslikati
krox

PrethodniSledeća

Povratak na Trening