Evo i mog pacerskog utiska, posto sam odigrao po jednom i sa Cecom i sa Britkom, naravno ne verujem da su igrali bas punom snagom protiv mene

. Ceci ne smes da serviras kratko jer napadne materijalom i sa bh i sa fh, eventualno prevrne loptu preko mreze pa ako si servirao sa nekim sajdspinom ti si u problemu. Najbolje da napadnes prvi jer on stoji blizu stola i ako napadne prvi tesko je vratiti. Britki je svejedno sta serviras, uvek dobijes istu loptu nazad. Britki pimplas u travu, i ako vrati travom tacka sa stola, ovo mi je islo u pocetku meca pa sam poveo 4:0 sa 4 ovakva poena, ali covek je naravno odma prestao da koristi travu za pimplanje i okrenuo gumu i time me odma uveo u igru koja njemu odgovara, da ja vucem spin a on se brani, a tu on vrati svaki spin, i ne deluje to jako rezano uopste (recimo jagodinac reze 10 puta jace; moj rekord u vucenju spina na njegove zarezane je 30 cm; toliko lopta maksimalno ode od mog reketa pre nego padne na moju stranu stola), moze da se napadne spinom, al svaki ti se vrati i to sa varijacijama spina, tesko se prilagoditi. Ako je lopta kratka on ispod stola nesto uradi i nikad mi ne dodje ono sto ocekujem i onda naravno promasim loptu ili prebacim sto. Cak ni spin-pimpl nisam uspeo da odigram jer mi vrati gurnute lopte koje ne mogu lepo da oodpimplam.
Ako odserviraju materijalom duzu servu, otvoris reket skroz i zviznes ravno iz sve snage ( da, sad cete svi da me popljujete ali ovo ipak prolazi).
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people