Turniri u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Turniri u Visnjici

Postod Sale » 13.02.2014, 17:24

Naravno da se zbog lepe price povecalo interesovanje za turnir na kome dodje 7-8 dobrih igraca 2-3 koji misle da su dobri,a da ,ponekad i neki koji bi voleli da slabi igraci ne dolaze nego da vezbaju drugim danima,ostalo su rekreativci.
Bice kako gazda kaze a citajuci kako je predstavio 1 soluciju mislim da je odluja pala.
Korisnikov avatar
Sale

Pridružio se: 18.02.2011, 00:04
Reket: tbs
bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

Postod reketas » 13.02.2014, 17:52

Francuz ,
Dobar predlog!
reketas

Pridružio se: 15.02.2011, 22:54
Reket: Drvo : tibhar texo c7
Gume: fh donic blluefire m1 max
bh tenergy 64 2.1

Postod Paspalj » 13.02.2014, 18:04

Ako se uporedi sa trenutnom situacijom … 4 grupe po 5 igraca = 20 x 4 = 80 meceva … + 16 = 96 meceva !!!!! neko najmanje odigra 4 meceva a najvise 8 !!! (Ovo je citat Francuza izgleda da tu funkciju ne umem da koristim)
Ispravka 4 grupe po 5 igrača igraju 40 mečeva + 16 u eliminacijama jeste 56 mečeva.
Iako Ivicin predlog meni kao lošijem igraču ne odgovara, smatram da ima dobrog rezona i da verovatno odgovara većini jačih takmičara. .
Žurim u noćnu smenu, sutra iznosim svoj predlog za organizaciju turnira kojim skromno pretendujem da zadovoljim sve strane ( jače i slabije igrače).
Pozdrav.
Paspalj

Pridružio se: 18.01.2014, 00:55
Reket: TSP balsa 5.5 all+
fh: acuda s2
bh: acuda s1

Postod NemanjaR » 13.02.2014, 18:06

Zanimljivo vrlo, ali bi Ivan morao da ažurira rejting listu i obriše mnoge koji se ne pojavljuju na turnirima i u ligi godinama i na taj način omogući nekim drugim, a koji trenutno nemaju dovoljno bodova da učestvuju!
NemanjaR

Pridružio se: 02.12.2011, 23:14
Reket: Butterfly Timo Boll ALC
FH- Andro Rasant grip 2,1mm
BH- Andro Rasant grip 1,7mm

Postod Nemanja23 » 13.02.2014, 18:14

Meni licno, a mislim i vecini igraca je bitno da kada odu na stoni tenis da se izigraju, sto u mom slucaju sa 3 odigrana meca nije moguce.Tako da po meni sto vise meceva to bolje, naravno tu je onaj problem sa trajanjem turnira.Tesko je svima udovoljiti.
Nemanja23

Pridružio se: 17.10.2012, 23:45

Postod ivan » 13.02.2014, 18:18

taj ko ne ucestvuje a na listi je, nece se ni prijaviti. A i da ih obrisem, onima ispod se nece popraviti rejting ni za poen. Rejting je merilo snage igraca, neces ti postati bolji igrac ako npr. Francuz prestane da dolazi.

Ne znam zasto se ubiste birajuci izmedju ponudjenih 'manjih zala', a pritom zaboravljate na opciju 20 igraca u 4 grupe, ko sto je oduvek i bilo.
Nedaljama kad nema liga turnir 1400+ sa par gostiju ispod crte, kao sto sam odavno predlozio, i svima ce biti lepo, vlasnik sale ce dobiti jos neki dinar, a igraci dobiti priliku da igraju na jacem turniru sa vecim nagradama.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod NemanjaR » 13.02.2014, 18:52

Mudro zboriš... Ali učešće ne mora biti vezano za bodove nego za plasman, recimo prvih 40,a onda bi brisanje nekih imalo smisla, ili ovo što si napisao u drugom delu i nema frke. Ma neka bude kako mama(Davor) kaže!
NemanjaR

Pridružio se: 02.12.2011, 23:14
Reket: Butterfly Timo Boll ALC
FH- Andro Rasant grip 2,1mm
BH- Andro Rasant grip 1,7mm

Postod nedja » 13.02.2014, 19:34

Ja sam za Davorovu treću soluciju iz prostog razloga, nismo je još probali.
nedja

Pridružio se: 24.10.2011, 22:12

Postod ZoranV » 13.02.2014, 19:47

Veliki Dule je napisao:Stari sistem 4*6. Sa angazovanjem svih koji dolaze da zagrevanje traje bukvalno dva minuta i da Davor nemora stalno da juri po hodnicima igrace i bukvalno ih moli da pocnu mec. Po meni trebao bi da ranije dok traje mec na nekom stolu vec prozove sledecu dvojicu da budu spremni za mec.
Samo malo uvidjajnosti od svih nas koji dolazimo i postovanja prvo prema Davoru koji ulaze veliku energiju da sve bude ok i prema ostalim igracima koji cekaju i sve ce biti brzo i efikasno i nece
dugo trajati. Eventualno poceta u 19.30. Pozdrav

sto posto mislim kao Veliki Dule!
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Postod phrnjak » 14.02.2014, 01:51

Francuz je napisao:4 grupe po 4 igraca, znaci ukupno 12 x4 = 48 meceva po grupama

Mala ispravka: 4 grupe po 4 igraca, znaci ukupno 6 x 4 = 24 meca po grupama.

Tesko je svima udovoljiti, jer nemamo svi iste motive dolaska. Jedni dolaze da bi sto vise igrali, drugima nije vazan broj partija nego su zadovoljni ako odigraju dve partije sa boljim igracima od sebe. Treci su oni koji dolaze najvise zbog novcanih nagrada. Cetvrti vole da piju pivo i da se druze i zabole ih ko im je protivnik. Peti juri plasman zbog licnog zadovoljstva ili prestiza. Sesti brusi formu za ligu. Sedmi je pobegao od zene... Neki od njih ce da spavaju pola cetvrtka, a neki ce mozda iz sale direktno na posao ili ustaju rano. Mozda neko nema auto pa zuri na autobus.......... i tako u beskraj.
U stvari, svi su u pravu.

E sad, da li neko misli da je Davor Chuck Norris i da moze sve ovo da upakuje.
Meni licno vise odgovara opcija 2, ali mi ne pada na pamet da kazem da je najbolja, jer bi to bilo sebicno s obzirom da ne misle svi tako. Kako god bude ja cu dolaziti dokle god mi prija ovo drustvo bez obzira na sistem takmicenja. Ako se ne izigram dovoljno, doci cu u ponedeljak i koristiti akciju "Igraj za 250 dinara celo vece".

I jos nesto: Davor nas je mnogo razmazio pa stalno pametujemo i nesto zahtevamo. Na njegovom mestu ja bih povecao kotizaciju (5 godina se ne menja) i ukinuo ili smanjio novcane nagrade (to bih ostavio za Masterse) jer mu je zarada bedna. Za razliku od njega mi se za relativno male pare provedemo 4-5 sati. Koliko ljudi je igralo gratis pre ili posle turmira (tu mislim i na sebe). Ovakve stonoteniske "dzabane" nema nigde. Bio sam na mnogim turnirima po Srbiji i malo i van Srbije i ne secam se da sam igrao za 300 din a kamoli uticao na sistem takmicenja.
Na kraju krajeva, ni Ivicin predlog nije los. Mozda bi mogli da zanemarimo rejting pa na osnovu narednih 3-5 turnira izbodovati igrace, pa na osnovu toga napraviti 2 lige (sa opcijom prelaska iz jedne u drugu) i tako resiti (ublaziti) problem zvani "30-tak prijava za turnir".
Uzdravlje!
Najbolji način da povratite vaš novac je da ga potopite u flašu viskija.
Korisnikov avatar
phrnjak

Pridružio se: 17.04.2011, 22:21
Reket: penhold KongLiHui, tenergy 05 max, palio.

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja