Rajko, ovo zvuči jako zanimljivo...

Svaka čast na ideji, samo da zaživi još.
Evo sad malo spama, ali kao ideja, samo ne znam da li je izvodljiva, zbog broja stolova. U subotu sam bio u Šumicama prvi i jedini put. Što se tiče samih uslova za igru, tu neću trošiti reči, jer od onoga ne može gore i samo ću da se iznerviram ako nastavim da objašnjavam. Ko je bio, zna o čemu govorim. Ono što mi se svidelo je upravo organizacija. Dakle, na turniru odgiraš minimum 6 mečeva, a neki realan broj je 8. Konkurencija je dosta slabija nego kod Davora, pa se može dosta dogurati i samim tim više igrati, ali ispod 6 mečeva se ne igra. Ja bio 4-ti i odigrao 8 mečeva. Dakle, posle grupa, formiraju se dva zasebna takmičenja. Gde ovi iz gornjeg dela grupe formiraju nastavak nakmičenja na ispadanje ismedju sebe, a ovi iz donjeg dela grupe isto formiraju nastavak takmičenja izmedju sebe. Dakle, svi odigraju podjednak broj mečeva i na kraju kroz same kvalifikacije u grupi i daljeg nastavka vidiš realno gde pripadaš, jer se boriš od prvog do poslednjeg mesta. Dakle, kako se igra za prvo , tako se igra i za pretposlednje mesto. E sad, ovo može biti problem kod Davora, jer kod njega ima samo 4 stola, a u Šumicama 11. Ono što mi upravo pada na pamet je da, ako se pojavi veći broj ljudi, da se grupna faza igra u dva seta, umesto u tri, pa kasnije kad se krene sa stvaranjem tih odvojenih takmičenja, da se fura po tri seta. A druga varijanta je obavezno prijavljivanje na turnur u toku dana do odredjenog roka i posle nema popuštanja, tipa zaboravio sam da se javim, da bi se jasno formirale grupe i ukoliko ih ima više, da se odrede koje grupe će krenuti sa igrom sat vremena ranije u odnosu na ove ostale. Mislim da bi se tako rešili problemi koji su nastali i Davor open bi opet bio onaj stari, najbolji