Haha, ocekivao sam da ces se oglasiti u "Berzi" i bilo mi je malo cudno sto te tamo nisam video, kad evo, umesto odgovora dobio sam citavu temu
Hmm, ko ce da broji koliko sam ih ja promenio od kad sam se registrovso ovde, ali neka bude 5 kao sto kazes, ono pre necu ni da racunam
E sad, ja volim promene, volim da kombinujm, istrazujem. Zahvaljujuci tim promenama, sad imam dosta iskustva da mogu da kazem da li je nesto dobro ili nije, isto vam je i sa devojkama

, mada cesto to zna da bude subjektivna stvar. Nije istina da do sada nisam nasao dobru kombinaciju, ali uvek mislim da moze bolje. Ovo se ne odnosi samo na reket i kola sam recimo dosta promenio. Malo me "guse" iste stvari. Jednostavno ih izgustiram i kad uzmem nesto novo, kod mene se opet javi ona zelja za igranjem. Gotovo sam siguran da necu stati ni kod sledece kombinacija, pa makar ona bila i savrsena. Jednom prilikom sam pricao sa jednim nasim poznatim stonoteniserom i nasalim se sa njim ko vise menja reketa, on koji ima sponzora, ili ja? Bila je mrtva trka

Tad sam bas nesto bio u padu forme, smorio se i on meni kaze, hajde probaj da zaigras drugim reketom, nije bitno koji je, samo napravi neku promenu, neka bude i losiji reket, samo neka bude promena. Verujte mi da mi se igra drasticno popravila i onda sam se opet vratio na stari reket i sljapao njim. Probajte, vrlo je delotvorno

. Verovali ili ne, trenutno sljapam sa drvetom starim preko 30 godina Dunlop Barna Maxply i Friendship gumama i igram odlicno. E to su te promene o kojima pricam. Ne mora da znaci da je nesto sto je skuplje i bolje. Nekada ti nesto sto je mnogo jeftinije, odgovaa vise od najskupljeg reketa.
Elem, posle ove moje disertacije, ocekujem svi koji su trenutno nezadovoljni svojom formom da promene rekete, zivele promene