Pozdrav svima!
Poce i peti mesec mojeg druzenja sa Skajlicima i evo preseka trenutne situacije:
- gume su jos uvek u odlicnom stanju, redovno ciscene Joolinim cistacem pa nalepljivana meka folija preko, jos nigde na njima nema tragova (osim par sitnih ogrebotina) da je sa njima uopste i igrano! Znaci povrsina gume bez ikakvih izmena boje, glanc stoji "ko prvog dana" i loptica na njima nije ostavila apsolutno nikakvog traga ("pegu"), ne krune se po obodima ni malo (a koliko li sam puta sa njima od sto oj oj oj). I "vuku" ko nove ali "lepljivost" im je pala toliko da mogu da podignem lopticu do 30cm od stola dok ne padne (kad su bile nove morao sam da je chupam sa gume

). Prelepljivane su bar desetak puta (iskljucivo vodenim lepkom) i sundjer je bez ostecenja izdrzao sve to. E sad, negde posle tri meseca igre sam primetio da gube brzinu pa sam pao u iskusenje i busterio ih domacim receptom ruskih "busterasa", premazivao 4-5 puta samo sundjer tim koktelom i ostavio da se prosuse 24h i naprave luk sa strane gume a ne sundjera. Od toga se sundjer tek malo naduvao, toliko malo da se guma nije ni jedan mm rasirila kad sam je ponovo nalepio na drvo i opet su dobile brzinu, pa i vecu nego sto je bila.
- drvo nisam lakirao pre lepljenja i pokazalo se da pri odlepljivanju hoce kakav sitan iver da se odcepi, ali bas sitan. Inace, drvo sam "nesretnim slucajem"

slomio kod drske posle udarca u zid u zaru igre
Tako da sad Xiom Ignito sa Skajlikom 2 neo max na Fh i (evo nedelju dana kako sam odustao konacno od 3-ke na Bh i resio se problema) sa Bh Tenergy 05 1.7mm, su zaista kombinacija koja mi je dala kvalitet vise u igri! . . . a lepo ste mi to savetovali odmah kad sam pocinjao (tenzor na Bh). . . ali ne moze "bosanac" nego dok ga u glavu ne udarish!
P.S. a ja sam za ova puna cetiri meseca igre "kinezima" spao sa 100-ke na 92kg, na stomaku umesto starog dobrog salceta naslucuju se "plochice" . . . ma postao sam bre "opasan" . . . ko nekad