First je napisao:Znam i meni je zao
Pogledaj ga, kao da je juce izasao iz radnje, lak sija na sve strane, bez ogrebotine
Bas sam se pohvalio na jednom kanadskom sajtu i postavio slike i ubi me jedan Kanadjanin sa mailovima da mu ga prodam. On je kolekcionar i ne zali pare. Koliko on vise zapinje da mu prodam, ja vise nedam

Svako ima svoju cenu.... Naleteće već pravi
Inače ja sam igrao sa ovim drvetom.... Ili nekim sličnim.... od Dunlopa
ALi kao klinja i dok nisam video ovu groznu kombinaciju boja koju je mogla da smisli samo fabrika traktorskih guma nisam to povezao u glavi sa Dunlopom.
Barna koju sam pominjao je izgledala skroz drugačije bila je neka tamno braon drška sa hardbat gumama pa nikako nisam mogao da povežem ove dve stvari.
Iskren da budem ne mogu da se setim ništa specijalno u vezi tog reketa ali bio sam baš mali.
Meni je osnovna karakteristika drveta bila drška. Da li mogu da je obuhvatim ili ne. Kakva brzina, kontrola, mekoća.... O tome nisam ni razmišljao.
Tako sam i na kraju posle puno promenjenih drva završio sa Stipančićem. Koji je imao ravnu i relativno usku dršku.
Moj tata je bio fanatik i mi smo imali (u jednom istom trenutku) barem desetak vrhunskih reketa.
Velika većina je završila kao poklon

i stvarno mi nije žao zbog novca. Međutim bilo bi lepo da se može uporediti sa današnjim tehnologijama....