First je napisao:Ja sam recimo imao Sambu na Maze-u u debljini 1.8mm na bh. To je dosta mekana guma, ali mi nikako nje legla. Mislim da to "pravilo" tvrdo drvo-meka guma, ne mora da bude generalno tačno, već je opet individualna stvar. Meni lično mnogo bolje leže tvrdje gume.Prilikom izvodjenja bh spina ili rezanja, kad da udrac kasni delić sekunde, dovoljno da prilikom trzaja, umesto da istog trenutka bude katapultirana sa gume, ona utone i to bude taman toliko da ja produžim udarac rukom i prebacim lopticu. Lično sam ja stekao taj utisak. Takodje znam jos par ljudi, Jagodinac, Žak, koji su koristili Sriver 1.5mm na bh na Primorca off+ da im je neverovatno dobro legao, tako da kruto drvo i tvrda guma, ne mora da bude uopšte loše rešenje. Koliko znam, Sriver koristi i Reketaš na bh na vrlo krutom drvetu Timo Boll T5000.
bindra je napisao:Ja vec par meseci igram na Fh tvrdu gumu da tvrdje ne moze.Prvo Joola expres explode a sad Joola Rhizm(sto posto iste gume samo novi naziv)tvrdoca 48 stepeni! A samo drvo Andro je tvrdo ko kamen.Ali tako sam se navikao na tu kombinaciju da ne nameravam vise bilo sta isprobavam ili menjam.Na Bh je takodje medium hard Tibhar 1Q koji savrseno odradjuje posao.

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 26 gostiju