Yasaka Ma Lin Carbon - DHS Skyline

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

Re: Yasaka Ma Lin Carbon - DHS Skyline

Postod Milan berkut » 29.06.2013, 20:57

Naravno da su komercijalna verzija, I tako sam sasvim neplanski dosao do toga. Plan je bio da se kupi jedna 3-ka Neo (za vodeni lepak) da se stavi na Ignito I srecno igra sa tim . . . ali nije se dalo.
Milan berkut

Pridružio se: 16.04.2012, 20:55
Reket: NITTAKU Latika
Fh - Nittaku Renanos Hold
Bh - Nittaku Fastarc G-1

Postod Milan berkut » 29.06.2013, 21:36

. . . I ni slutio nisam kuda ce me to odvesti. Evo sad da bih opoznao I izvukao sve radosti koje takav komplet (Ma Lin + Skajliki) daju u igri . . . svako vece rastavljam zglobove desne ruke, donje polovine ledja, kukove I kolena . . . prva osnovna upala misica je vec prosla . . . sad boli ono sto nisam ni znao da imam oj oj oj
Moram da menjam tehniku kretanja I udara u odnosu na pre.
Tesko mi je sve to izdrzati . . . ali me raduje sto napredujem, sto ide na bolje, sto sam opasniji I dostojniji protivnik mojemu Kumari he he he jos ne moze da shvati sta se to promenilo . . .
Raduje me sto sa uspehom osvajam nesto novo, oni koji su hteli da razotkriju igru kineskim gumama razumeju o cemu ja to!
Naravno, govorim o maksimumu koji hocu da izvucem iz sebe igrajuci "brzo letecu" igru kineskim lepljivim kompletom!
Naravno, covek moze da igra gotovo normalno sa takvim gumama univerzalnim stilom igre vrlo uspesno, sa puuno spina I puuno kontrole I da se ne oznoji malte ne . . . ali je to prilicno "sporo leteca" igra!
Milan berkut

Bh - Nittaku Fastarc G-1

Postod jbgwtf » 29.06.2013, 22:53

tacno da mozes da igras sve i o sa puno konrole, ali tom kombinacijom pasivna igra je los izbor, kao i brzi spinovi, posto sam igrao sa necim slicnim i stopali su me kao malo dete, a igram s takvim ljudima koji svaku sporiju odstopanu lopticu kazne...
STK Luznica - Babusnica
Korisnikov avatar
jbgwtf

Pridružio se: 07.12.2011, 06:06
Reket: TB Alc
fh: Tenergy 05
bh: Tenergy 80fx 1.9

Postod kjanko » 29.06.2013, 22:55

Ja koristim isti taj udarac samo penhold sa Tenergy 05 i YMLEO ali bounce mi smeta puno. Sada cu uzimati Carbon verziju i Skyline 2 ili Skyline 3 na FH. Koja je razlika izmedju 2 i 3?
Xiom Diva // Xiom Sigma II Pro // Xiom Sigma II Medium
Yasaka Ma Lin Extra Offensive Pen // Butterfly Tenergy 05 // Butterfly Tenergy 05-FX
Yasaka Ma Lin Carbon // DHS Skyline 2 Provincial NEO // Stiga Calibra Tour S
kjanko

Pridružio se: 27.04.2013, 21:13
Reket: Yasaka Ma Lin Carbon
FH: DHS Skyline 2 Provincial NEO
RPB: Stiga Calibra Tour S

Postod Milan berkut » 30.06.2013, 10:54

Ljudi imajte na umu da sam ja obican ljubitelj ovog sporta, nisam skolovan igrac, I u tom smislu I uzimajte moja misljenja I zakljucke. Moj nivo igre mogu samo da merim u odnosu na mog Kumaru sa kojim jos uvek zestoke okrsaje vodimo . . . he he he . . .
Meni kao takvom 3-ka Skyline nije odgovarala na Fh jer nemam zamah ruke od 150km/h (he he he) pa mi bilo sporo kako leti. 2-ka je javno brza guma, takvi su odzivi po forumima, a sad I sam mogu da potvrdim! Jos svi kazu da se kupuje 2-ka crna jer ima vise spina od crvene, tako sam I uradio a posto crvenu 2-ku nemam ne mogu reci ima li razlike.
I znam da je 2-ka bas to sto mi treba na Fh.
@jbgwtf, sudeci po reakciji mog Kumare koji ne moze da se nacudi kako ne moze da nasteluje ruku I blokira moje topspinove, a covek igra odlicno (jak stoni tenis mi igramo), shvatio sam da njemu dolece toliko rotacije koju on jos nije doziveo!!! Takodje kod kratke igre na stolu, vracam mu loptice koje vise nisu visoke a sudeci po tome koliko se muci da on meni ne vrati visoku . . . jer zna da sledi brutalna egzekucija ho oho ho . . . mogu samo opet da kazem da kolicina rotacije koja mu dolazi prevazilazi ono sto je on po iskustvu naucio do sada. E to su moji novi aduti I to je ono sto on jos a nadam se jos dugo I nece moci da nadje resenja pa da mi odgovori tako da mi bude nezgodno ili nemoguce . . . da ga prosviram ko trulu konzervu he he he!!!
Milan berkut

Bh - Nittaku Fastarc G-1

Postod ivan » 30.06.2013, 21:33

Milan berkut je napisao:Ljudi imajte na umu da sam ja obican ljubitelj ovog sporta, nisam skolovan igrac, I u tom smislu I uzimajte moja misljenja I zakljucke. Moj nivo igre mogu samo da merim u odnosu na mog Kumaru sa kojim jos uvek zestoke okrsaje vodimo . . .

Ali volis da pises reviewe ko da si Liu Gouliang :D
Nije da mi se ne svidja, naprotiv, lepo je procitati o odusevljenju nekoga ko je otkrio novi udarac, ili novu taktiku/strategiju. Ali ne bi bilo lose da okacis i neki video tebe i Kumare. Snimi telefonom, pa okaci, mozes dobiti neki koristan savet i pobediti kuma ;)
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Milan berkut » 30.06.2013, 22:09

hmm video . . . druze to je problem koji ja jos nisam spreman da resavam. Jednostavno nikad nisam nista snimio (osim kad vracam nazad u vodu bassove koje lovim, C&R uhvati I pusti) I nemam ama bas nikakva znanja o uradjivanju snimaka, nikad nista nisam na You Tube stavio . . . I nemam jos volje da ucim sve to kako se radi.
Meni bi lakse bilo da jedan dan dodjem u Beograd tebi u goste pa da se upoznamo a I da odigramo koju partiju.

. . . a sto se tice pisanja . . . "mali" je talentovan! he he he
Milan berkut

Bh - Nittaku Fastarc G-1

Postod jbgwtf » 30.06.2013, 22:16

ma sta te briga, mnogo je mali br. skolskih igraca na forumu... mnogo nas je samoukih, prinaucenih...
STK Luznica - Babusnica
Korisnikov avatar
jbgwtf

Pridružio se: 07.12.2011, 06:06
Reket: TB Alc
fh: Tenergy 05
bh: Tenergy 80fx 1.9

Postod Milan berkut » 30.06.2013, 22:33

Ma da, u pravu si. Cenim da je posteno reci ljudima pa da znaju odrediti "tezinu" tom sto pisem . . . moja koza je vec previse stara da bih je prodavao vise nego sto vredi he he he "to mi je sto mi je"
Milan berkut

Bh - Nittaku Fastarc G-1

Postod Laki » 01.07.2013, 15:19

Milane, ne odustajte od pisanja recenzija opreme sa kojom igrate. Govorim ovo takodje kao rekreativac-povratnik stonom tenisu, iako sam kao klinac cak i trenirao par godina. Vasi opisi opreme i iskustvo sa istom, bar meni, dosta znace: procitam nesto o opremi sa kojom nisam igrao, uporedim tudja misljenja sa mojim o opremi sa kojom sam igrao i tako dalje. Verujem da je vecini rekreativaca vaznije uzivanje u stonom tenisu, nego puka pobeda. Naravno stvore se tu i rivalstva, ali je sve to vid zabave. Jedan od tih vidova zabave je po mom misljenju i promena opreme, naravno ko to moze sebi da priusti. Meni je jedan od najlepsih trenutaka u ovom sportu kada lepim novu gumu na drvo, pa iscekivanje da je prvi put probam, a onda odusevljenje ili razocarenje, pa nekad i ravnodusnost. Pa i to su neke emocije i draz ovog sporta. Pa sada se dobra kineska guma moze kupiti po cenu jednog izlaska i provoda u gradu (ko se toga jos seca...), za kafanu necu ni da pricam.
Tako da samo vi nastavite sa opisima, ima ko to cita na forumu. A bilo bi dobro da i neko od onih koji se takmice daju paralelne utiske, cisto uporedjenja radi, da moze da se vidi kakav utisak je ta ista oprema ostavila na nekog ko se ozbiljno bavi stonim tenisom, na nekom profesionalnijem nivou.
Laki

Pridružio se: 24.05.2013, 13:12
Reket: Butterfly Viscaria
FH: Tibhar Evolution MX-P
BH: Tibhar Genius Sound

PrethodniSledeća

Povratak na Oprema