.
.Vladojica je napisao:Molim te kad to napravis, postavi video snimak koriscenja, moram da vidim to, jer u ovakvu ideju nemam poverenja ni kad je nacrtana.

. Nemoj da pomislis da sam zlurad, al mislim da to nema sanse da ce biti upotrebljivo. A gumu imam - ovu Stiga Starplayer, mislim da apsolutno zadovoljava kriterijume
. Al opet moja gramzivost da zaradim 300 din na gumi koja verovatno ne vredi ni toliko me sprecava da ti (jos uvek) to posaljem 
Moso je napisao:@Vladojica
Return Board je sacinjen iz dva pokretna dela a na svakom delu je zalepljeno po 10 guma, znaci da je potrebno ukupno 20 komada, nije mi jasno kako si video da je napravljeno od samo jednog parceta gume ? Inace cena za Return Board u Nemackoj ide i do 700 eura ali je jako korisna stvar.

zorog je napisao:Mislim da ti je ovaj izum tesko sr.... i da ustvari hoces da dobijes 20 polovnih guma koje ces prodati po 500 din u proseku i zaradices oko 100 evra. Nije ti to fer! Apelujem na forumase da ne salju gume i ne budu obmanuti ovakvom suludom idejom...
.zorog je napisao:Mislim da ti je ovaj izum tesko sr.... i da ustvari hoces da dobijes 20 polovnih guma koje ces prodati po 500 din u proseku i zaradices oko 100 evra. Nije ti to fer! Apelujem na forumase da ne salju gume i ne budu obmanuti ovakvom suludom idejom...

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 12 gostiju