Donacija iskorišćenih i neupotrebljivih guma

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

Re: Donacija iskorišćenih i neupotrebljivih guma

Postod Vladojica » 11.01.2013, 13:05

Molim te kad to napravis, postavi video snimak koriscenja, moram da vidim to, jer u ovakvu ideju nemam poverenja ni kad je nacrtana :D.
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod milantra » 11.01.2013, 13:52

Vladojica je napisao:Molim te kad to napravis, postavi video snimak koriscenja, moram da vidim to, jer u ovakvu ideju nemam poverenja ni kad je nacrtana :D.

Ja ideju nisam ni nacrtao ni izmislio. Čovek iz Nemačke (Michael Pollak) je to već izmislio i to ima svoju primenu kod njih, a verujem i u ostalim zemljama, pa zašto ne bi i kod nas. Imaš snimke na You tubu pa vidi o čemu se radi. Već sam rekao da ću to snimiti kada bude stavljeno u funkciju. Nego, hoćeš li da se otvoriš barem za jednu gumu ??? :D
Korisnikov avatar
milantra

Pridružio se: 26.07.2012, 07:12

Postod Vladojica » 11.01.2013, 14:04

Pa da, al on je to napravio od jednog parceta gume, a nije pravio mozaik ili slagalicu :). Nemoj da pomislis da sam zlurad, al mislim da to nema sanse da ce biti upotrebljivo. A gumu imam - ovu Stiga Starplayer, mislim da apsolutno zadovoljava kriterijume :D. Al opet moja gramzivost da zaradim 300 din na gumi koja verovatno ne vredi ni toliko me sprecava da ti (jos uvek) to posaljem :D
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Postod Moso » 11.01.2013, 14:10

@Vladojica

Return Board je sacinjen iz dva pokretna dela a na svakom delu je zalepljeno po 10 guma, znaci da je potrebno ukupno 20 komada, nije mi jasno kako si video da je napravljeno od samo jednog parceta gume ? Inace cena za Return Board u Nemackoj ide i do 700 eura ali je jako korisna stvar.
Korisnikov avatar
Moso

Pridružio se: 26.07.2012, 13:49
Reket: drvo : Butterfly Oh Sang Eun
fh: Yasaka Rakza 7 Soft max
bh: Yasaka Rakza 7 Soft max

Postod milantra » 11.01.2013, 14:24

Moso je napisao:@Vladojica

Return Board je sacinjen iz dva pokretna dela a na svakom delu je zalepljeno po 10 guma, znaci da je potrebno ukupno 20 komada, nije mi jasno kako si video da je napravljeno od samo jednog parceta gume ? Inace cena za Return Board u Nemackoj ide i do 700 eura ali je jako korisna stvar.

I ja znam za mozaik od 10 guma na svakoj polovini table (barem me vid još uvek služi) i snimke sam pogledao mnogo puta i ne znam da postoje gume u toj veličini kao što Vladojica navodi. Ali, neću više ot ome, nego bih hteo da se vratim na moju varijantu i nadam se da ću uspeti. Tačno je da u Nemačkoj toliko košta, ali ovo nije Nemačka, pa se prilagođavam našim uslovima da napravim tako nešto za male pare, a da služi svrsi. Bobane hvala na podršci i drago mi je da smo se složili oko toga da se radi o jako korisnoj stvari u treniranju. Otvaranjem ove teme želeo sam da dam svoj doprinos prilikom treniranja, jer verujem da ovo može samo da koristi. A što bi rekao Milan Gutović: "Ono što koristi ne može da boli". Pa tako i ovo ne može da boli. Pozdrav. :wave:
Korisnikov avatar
milantra

Pridružio se: 26.07.2012, 07:12

Postod ivan » 11.01.2013, 14:31

Ako uspes da napravis tu povrsinu da bude ne ravna nego parabolicna onda ti lopte nece leteti sa stola cak i ako udaras dijagonale, sto bi bio korak blize coveku koji ti drzi loptu.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod jbgwtf » 11.01.2013, 15:44

daj boze da ce to da funkcionise kao sto kazes, ali tu postoji jedan problem, kod identicnog udarca od jedne gume loptice ce da se vracaju, od druge ce da padaju u mrezu, dok ce trece da lete preko stola.. postoje tu razlike u brzini, u uglu bacanja... kad promenis gumu ne mozes da stopas pod istim uglom... taj return board je pomocno sredstvo, ne moze da zameni sparing partnera. koji vraca nejednako .. da su sve gume iste vrste to bi bila druga prica, a i tad , kad loptice ce dosta da pogadjaju mesta gde se sastavljaju 2.....srecno :-)
STK Luznica - Babusnica
Korisnikov avatar
jbgwtf

Pridružio se: 07.12.2011, 06:06
Reket: TB Alc
fh: Tenergy 05
bh: Tenergy 80fx 1.9

Postod zorog » 11.01.2013, 16:13

Mislim da ti je ovaj izum tesko sr.... i da ustvari hoces da dobijes 20 polovnih guma koje ces prodati po 500 din u proseku i zaradices oko 100 evra. Nije ti to fer! Apelujem na forumase da ne salju gume i ne budu obmanuti ovakvom suludom idejom...
Korisnikov avatar
zorog

Pridružio se: 09.11.2011, 15:22
Reket: DHS Hurricane Hao Pen
FH Donic Acuda S1
BH Donic Acuda S2

Postod Vladojica » 11.01.2013, 16:32

zorog je napisao:Mislim da ti je ovaj izum tesko sr.... i da ustvari hoces da dobijes 20 polovnih guma koje ces prodati po 500 din u proseku i zaradices oko 100 evra. Nije ti to fer! Apelujem na forumase da ne salju gume i ne budu obmanuti ovakvom suludom idejom...

Zoroze pobogu, kontrolisi svoje emocije :D.
Korisnikov avatar
Vladojica

Postod Milan » 11.01.2013, 16:55

zorog je napisao:Mislim da ti je ovaj izum tesko sr.... i da ustvari hoces da dobijes 20 polovnih guma koje ces prodati po 500 din u proseku i zaradices oko 100 evra. Nije ti to fer! Apelujem na forumase da ne salju gume i ne budu obmanuti ovakvom suludom idejom...

Imaš mozak akvarijumske ribice! :tomato:
Hello stonoteniseri :)
Milan

Pridružio se: 16.06.2012, 16:10

PrethodniSledeća

Povratak na Oprema