Jednostavno, Dražen odservira i kada se protivnik buni da nije bio spreman izvadi se knjižica sa pravilima stavi se sudiji na uvid i sve sa smeškom izgovara rečenica:
"Ovo je moj poen a vi se međusobno dogovrite ko je kriv za to".
Uzgred budi rečeno zato se nosi kamera i snima meč koji se zna da može da bude problematičan.
Ali neka.... Svaka škola se plaća....
Imam ja tih problema u drugim mnogo važnijim oblastima života a ne u rekreativnom pingiću.
Moj dosije o povredama javnog reda i mira je podebeo. Kada dođem u sudnicu, sudija uvek izgovara rečenicu: "S obzirom na ranije ispade optuženog..."
Moj pojam pravde me je često dovodio u neprilike. Jedanput sam u prostorijama SUP-a, dok sam menjao ličnu kartu tukao nekog krelca koji je hteo da mi se uvali preko reda istovremeno sam službenika banke provlačio kroz onaj mali otvor u staklu, telefonirao sa direkcijom te banke a kada je pandur došao i počeo da se hvata za pendrek sa namerom da me udari rekao: "Samo si još ti falio. Podigni taj pendrek i to će ti biti .....#!#!#!#!#!#!#!#!#!#!#!#."
Ovde sam napisao još jedno deset rečenica ali sam neverovatnom samokontrolom to lepo izbrisao da ne bi bilo nekih dokaza za neke buduće slučajeve...
Pandur je na kraju na moje čuđenje izbacio onog krelca a ovom službeniku naredio (ovo je bilo smešan deo) da mi obradi uplatu.
Naravoučenije:
- Više ne idem u SUP, to radi moja žena ili agencija
- Kada mislim da može biti neka konfliknta situacija probam da je eskiviram
- Kada je konflikt krenuo ali još nije došlo do fizike upali mi se lampica kako će Vesnu drmnuti srčka kad me bude vadila iz apsa
jedno od ovaga obično upali....
Nezgodno je kad ne upali