Turnir u Vrdniku

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: TURNIR U VRDNIKU

Postod misirac » 05.08.2011, 19:41

Posle tebe Marko ja bi bio naj srecniji da si pobedio u Vrdniku.U Beceju sam izgubio od Koste i Kneza A oni su osvojili turnir u svojim kategorijama.U stvari ,posto je proslo dosta vremena ,mozda si ti i pobedio samo se sada ne secas.
misirac

Pridružio se: 07.07.2011, 17:28

Postod LucicNS » 06.08.2011, 01:55

Ja sam ti druze najveci autsajder na turnirima.
Nema tu mnogo sta da se objasnjava.
Kada imas oko 130 kila, u nekom momentu vise nemas snage da igras.
To mi se cesto desava i najcesci je uzrok mog ispadanja sa turnira.
To nije bio slucaj u Vrdniku ove godine, ali prosle je bilo nesto slicno: pao mi secer i izgubih lagan mec.
U jednom finalu kod Brice, pre toga dobijem 2-3 teska meca i posle relativno lakih 1:0 u setovima za mene, ja vise ne mogu ni reket da drzim i izgubim 1:3.
U Somboru, prosle godine, isto. I u polufinalu, a i u borbi za trece meso (1:0 se pretvara u 1:3).
U Beceju, kazem Glavaskom da necu da igram apsolutnu, a on me stavi i sat vremena telefonom ubedjuje da ipak igram (i ne imao toliko ucesnika).
9ti ili 10ti mec tog dana ja treba da igram sa Djukicem iz Kikinde. E muda moja sto mogu. Posle njega, ajde sa Knezom. Druga muda moja...
U Sumicama, u grupi pojedem saigrace, organizator odradi kompletne dublove, ja se oladim za tih 2-3 sata pauze i onda treba sa Sokicem
da odigram eliminacioni mec. Covek u punom trku, igrao finale dublova, ja u praznom frizideru. 1:3. Svaka njemu cast, bio je bolji u tom momentu,
ali, poredjenja radi, jedva je prosao u polufinale (3:2 uz spasavanje mec lopti na 1:2), a tom njegovom protivniku sam na 10:0 za mene u mojoj grupi izbacio servis namerno da ne bude 11:0. (laganih 3:0 naravno!)

I opet, da naglasim, ne zalim se (previse). Da bi bio pobednik, pored igre, moras imati i kondiciju. Uslovi su za sve isti. Ja je nemam i zato nisam pobednik. Ali uzivam u skoro svakom mecu.
(desava mi se nekada da u trenutku vise nemam volju za igrom i onda nastupi kraj i to kao da si mec presekao nozem na dva dela. na jednom turniru, Sombor ili Becej, posle 1:0 za mene,
na okretanju, ja Bori Prokicu kazem, "druze, meni se vise ne igra". Laganih 3:1 za Tomica iz Hrvatske. Mislim da je posle i osvojio taj turnir, ali nisam siguran jer se ne secam vise)

Dodjem na svaki turnir gde mogu, uzivam koliko god mogu. Negde budem nadigran, negde vise nemam snage da odigram, ali mi nije krivo. Pobedio me je u tom momentu bolji ili izdrzljiviji, ali
sa sportskog gledista, a i konacnog, uvek bolji. To je sastavni deo turnirske igre. To je moj rezultat i domet. Svima koji me dobiju, svaka cast od mene. Bez obzira kako...
LucicNS

Pridružio se: 01.08.2011, 21:08
Reket: Drvo: TTS Tesla OFF++
FH: Butterfly Tenergy 05 max
BH: Donic Pirahna 0X

Postod scvlada » 06.08.2011, 19:35

Ako imaš problem sa padom šećera to bi kod tebe trebalo da prodje za dvadesetak minuta.Dok se organizam ne prebaci na drugo gorivo (mast). To ti je čista fiziologija ali u praksi ipak nije baš sve tako jednostavno a i dvadestak minuta je skoro čitav meč.
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod moravac » 06.08.2011, 19:58

Marko evo timoj savet pošto imam slične probleme:
1. Multivitaminski sok ili kombinacija borovnice(50%) i mineralne(50%) sa 2-3 kašičice medana litar smeše. To zalediš dan ranije i poneki gutljaj piješ stalnopo malo.
2. Krem banana je sastavni deo opremeu borbi protiv pada šećera( po jedna na svakih 70 minuta)
3. Protiv dugih pauza: prijaviš falš kategoriju(apsolutna, dublovi..) i igraš drugim reketom sa dva materijala, samo da ne osećaj za loptu.
Eto. Veliki saveti - nikakva pomoć. Probaj, ako ne škodi znači da koristi....
P.S. Bio si odličan protiv Britke, samo daspojiš više od tri poena u nizu...Kondicija...
moravac

Postod LucicNS » 07.08.2011, 10:00

Moram to probati. Kao sto si rekao, moze samo da pomogne.

p.s. problem igraca u Novom Sadu je da nemaju opcija za trening na odbranu. Pored toga, skoro da nisam video dva odbrambena igraca koja isto igraju.
LucicNS

Pridružio se: 01.08.2011, 21:08
Reket: Drvo: TTS Tesla OFF++
FH: Butterfly Tenergy 05 max
BH: Donic Pirahna 0X

Postod noca » 07.08.2011, 10:58

pre no probas sa tom energetskom bombom prveri secer da sllucajno nemas tzv "latentni" secer , a u tom slucaju preterivanje sa energo napicima moze da ti skodi.Pozdrav.
noca

Pridružio se: 27.04.2011, 10:35

Postod dr.vladan » 07.08.2011, 14:17

Obzirom na navedene tegobe gosn Lučića, u najboljoj nameri, imam želju da napišem par stvari. Na osnovu iznesenih podataka verovatno se radi o insulinskoj rezistenciji koja se javlja kod gojaznih osoba. Posledica toga je da nakon malo duže fizičke aktivnosti dođe do pada šećera u krvi koji mi jako jasno osetimo i tada loše reagujemo i igramo. Naime osobe sa insulinskom rezistencijom stalno imaju u suvišku izlučeni insulin jer njihov pankraes ima imperativ da stalno radi. To se može rešiti trenutačno unosom eksternog šećera (čokoladice, banana, sok) i popraviće stanje na neko vreme, ali na duže staze vodi u "vrzino kolo" tj circulus vitiosus jer mi nemamo mogućnosti da tačno odredimo koja je to količina šećera potrebna u datom trenutku, zbog osećaja gladi unesemo uvek više, opet preostane šećera neiskorišćenog koji tera pankreas da opet više radi.....i na kraju RIZIKUJEMO iscrpljivanje pankraeasa=dijabetes u najavi. Moj predlog: kod aktuelnog pada šećera uneti malo fruktoze u prahu (ili PAR zrna grožđa, zalogaj banane) sa malo vode (ne soka!), popraviće stanje a nema onaj aterogeni potencijal kao običan šećer. Pravo rešenje: smanjenje telesne mase po preporuci nutricioniste dijetologa. Proveriti u krvi novo glikoliziranog hemoglobina A1 zbog otkrivanja "latentnog" dijabetesa.
ps. Potrebno nam je makar 60 min fizičke aktivnosti na subtotalnom opterećenju da bi naterali organizam da POČNE da sagoreva masti, sve ispod toga troši šećere. Sve ovo sam lično i video i doživeo. Pozdrav!
dr.vladan

Pridružio se: 30.06.2011, 22:31
Reket: Head YT Speed IG Elite tenis
Gewo Senta drvo
fh Andro Hexer
bh Btf Tackiness

Postod Nenad Ivancev » 07.08.2011, 20:03

Samo da vas sve pozdravim. Malopre sam se vratio sa treninga i ide nekako :-) Vidim da ste veseli i razigrani, pa jedva cekam da se sretnemo. Mozda sledeci vikend dodjem do Bg-a da budem malo na vodi da ne bude da sam camac dzabe spustao, pa ako ima negde turnira subota/nedelja, javite mi da planiram da bacim koju lopticu... Pozzz svima sa Alpa!
Nenad Ivancev

Pridružio se: 13.03.2011, 13:17

Postod Sale » 07.08.2011, 23:27

:o NENAD IVAANCEV,ALEE ALEE
Korisnikov avatar
Sale

Pridružio se: 18.02.2011, 00:04
Reket: tbs
bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

Prethodni