Otvoreno prvenstvo Balkana za veterane u stonom tenisu

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: OTVORENO PRVENSTVO BALKANA ZA VETERANE U STONOM TENISU

Postod misirac » 05.08.2011, 09:26

Takve surove podele svojstvene su ljudima koji geografiju prihvataju kao da ona nije pocela da se izucava u korist boljitka ljudske rase i koji je gledaju jednostrano tj. podgeografske discipline npr.demografiju ne svrstavaju u istu.Ali cak i da to prihvatimo kao tacnu tvrdnju ne mozemo da prenebregnemo istorijski faktor koji svakako Vojvodinu pripaja Balkanskom regionu.Da ne pokusavam da budem veci katolik od pape, po tome ni Novi Beograd Nije ni istorijski ni geografski deo Balkana,
jedino sto je malo blizi takoreci na granici.Da se vratim na stoni tenis.Prvi i drugi pa mislim cak i treci i cetvrti na istom prvenstvu nisu imali prava da se takmice iz prostog razloga ,prvenstvo je bilo Balkana a ne otvoreno prvenstvo.DZaba ste krecili!!!
misirac

Pridružio se: 07.07.2011, 17:28

Postod scvlada » 05.08.2011, 10:33

misirac
Prvi i drugi pa mislim cak i treci i cetvrti na istom prvenstvu nisu imali prava da se takmice iz prostog razloga ,prvenstvo je bilo Balkana a ne otvoreno prvenstvo

Surova i jednostrana istina .Ili ipak možemo da filozofiramo i proizvoljno tumačimo kako se nama svidi.
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod scvlada » 05.08.2011, 10:35

Mada u pozivu piše da mogu i ovi " ne Balkanci" da učestvuju .
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod misirac » 05.08.2011, 15:36

Mogu ,al'na licnu odgovornost.posting.php?mode=reply&f=6&t=158#
misirac

Postod LucicNS » 05.08.2011, 16:27

Jel ja to ne vidim dobro naslov: OTVORENO prvenstvo balkana...
LucicNS

Pridružio se: 01.08.2011, 21:08
Reket: Drvo: TTS Tesla OFF++
FH: Butterfly Tenergy 05 max
BH: Donic Pirahna 0X

Postod misirac » 05.08.2011, 16:47

Sta znaci BTTU?I to je jedna od nelogicnosti.
misirac

Postod LucicNS » 05.08.2011, 16:52

Znaci da je to organizator (Balkan Table Tennis Union) koji je organizovao OPEN.

Ajde da skratimo pricu. To sve je bilo preslabo i ne zasluzuje da ima takav naziv, ali kad vec trazis cinjenice, one su to sto jesu...
LucicNS

Pridružio se: 01.08.2011, 21:08
Reket: Drvo: TTS Tesla OFF++
FH: Butterfly Tenergy 05 max
BH: Donic Pirahna 0X

Postod misirac » 05.08.2011, 17:03

Da pojasnimo ,to je na primer kao da Novak Djokovic nema pravo da igra Otvoreno prvenstvo Francuske.
Marko,nije stvar da li je ogrganizator BTTU,vec u propozicijama pise da pravo ucesca imaju igraci cije su zemlje clanice BTTU, a to moras priznati nije odgovarajuce sa prefiksom"otvoren".Inace ovaj forum dozivljavam kao sansu da istomisljenicima ili ne
istomisljenicima ,koji vole i igraju ST,produzim pricu ane da je skracujem.Zasto ti ili Djordje niste uzeli ucesce u organizaciji istog kad ste vi jedni od retkih veterana koji se pojavljuju na skoro svim turnirima ovog tipa.Ne zelim da shvatite to kao pridiku nego me cisto zanima ,imam osecaj da vas niko nije ni konsultovao a kamoli pozvao.
misirac

Postod misirac » 05.08.2011, 17:24

Sad sam se bas IZNERVIRAO!Cetrdeset godina koliko igram ST,gledam neke ljude koji NAS sport dozivljavaju kao svoju licnu promociju i sansu da zarade neku kintu.Bespotrebno godinama devalvirajuci i sport i sve oko njega pa i ljude koji taj isti vole i bave se sa njim.Po savezima se cirka,zdere, mlati prazna slama a ST u Nasoj zemlji tone sve dublje i dublje.Najbolji igraci ce
uskoro da budu veterani!/Moje licno misljenje je da su Boba i Sale jos najbolji igraci u Srbiji.Nadam se da Markic nece da mi zameri/Bara mala mnogo pijavica,krokodili su odavno videli da se tu ne isplati traziti plen.Gde su klinci,prestaju sa 16-17.godina da igraju.Ja sam za to da se nesto uradi dok jos moze,kako Milutin moze u Becej da dovede u sred leta 100.igraca onda,uz malo organizacije, u NS ili BGD.moze da se dovede 300.
PS.Ne skracuj interesuje me misljenje.Napred forumasi.
misirac

Postod ivan » 05.08.2011, 17:47

Dobar nagradni fond je cudo...
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja