Vidovdanski turnir u Kruševcu

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Vidovdanski turnir u Kruševcu

Postod Milan » 26.06.2015, 12:48

http://stonitenis.org/2015/06/vidovdans ... opozicije/

PROPOZICIJE

VIDOVDANSKI TURNIR 2015 – KRUŠEVAC

1. Vidovdanski turnir u stonom tenisu održaće se u nedelju 5. jula 2015. godine sa
početkom u 10:00 časova u Hali sportova u Kruševcu, u organizaciji stonoteniskog
kluba ’’Kruševac’’.

2. Kategorije: (na turniru nema ženskih kategorija)
 mlađi kadeti
 kadeti
 juniori
 seniori
 veterani: 40-50 i preko 50 godina starosti
 rekreativci (pravo nastupa imaju samo neregistrovani igrači)

3. Sistem takmičenja: Takmičenje po grupama od 3 ili 4 igrača, zatim se na glavnoj
tabli igra po kup sistemu.

4. Nagrade: Za najuspešnije takmičare po kategorijama obezbeđene su medalje.

5. Kotizacija za učešće na turniru iznosi 500,00 dinara i plaća se organizatoru na
dan turnira.

6. Igrač može nastupati u više kategorija, ali se za svaku kategoriju plaća kotizacija.

7. Rok za prijave: Prijave se dostavljaju do petka 3. jula do 15:00 časova na e-mail
stkkrusevac@gmail.com .

8. Turnir se igra na 8 stolova.

9. Informacije na broj: 063 194 77 26.
Hello stonoteniseri :)
Milan

Pridružio se: 16.06.2012, 16:10

Re: Vidovdanski turnir u Kruševcu

Postod milantra » 26.06.2015, 23:20

Dolazim sa svojim klincima.
Korisnikov avatar
milantra

Pridružio se: 26.07.2012, 07:12

Postod moravac2 » 27.06.2015, 12:38

Nije Vidovdanski. Blizi je Sveti Jovan(7 jul)
moravac2

Pridružio se: 26.07.2013, 07:24

Postod milantra » 27.06.2015, 20:23

moravac2 je napisao:Nije Vidovdanski. Blizi je Sveti Jovan(7 jul)

Važno je da će održati i nastaviti tradicija.
Korisnikov avatar
milantra

Postod milantra » 03.07.2015, 23:57

Danas sam od organizatora dobio obaveštenje da se turnir otkazuje zbog malog broja prijavljenih takmičara. Mnogo mi je žao, jer je bila dobra prilika da se ponovo u carskom gradu sretnu ljubitelji ovog divnog sporta.
Korisnikov avatar
milantra

Postod Majstor Bob » 05.07.2015, 07:26

Svaki turnir koji ima potencijal da postane tredicionalni treba jako ozbiljno i organizovati. Pre dve godine sam bio, ostalo se do kasno u noc. Mogucnost da igras u dve tri kategorije zarad dobitka organizatora od 100e je mucenje za takmicare. Odigraju mladji kadeti prvu tablu pa rekreativci pa nemam pojma ko pa oni sledeci mec igraju za 2 sata. Cisto mucenje. Organizovati ozbiljnije u dva dana sa definisanim kategorijama uz ako treba i vecu kotizaciju i eto ozbiljnog turnira. Mislim da turnir ima potencijal narocito zato sto su jako blizu i TS, KV, KG, V.Banja Nis nije daleko. Organizatori bez predaje i termin malo ranije i eto dobrog turnira.
Majstor Bob

Pridružio se: 18.01.2012, 08:05
Reket: BTY Liu Shiwen
Fh-Xiom Omega IV Pro max
Bh-DHS skyline Tg3

BTY Liu Shiwen
Fh- Xiom Omega IV pro
Bh- DHS skyline Tg2 Neo

Postod milantra » 05.07.2015, 23:21

Majstor Bob je napisao:Svaki turnir koji ima potencijal da postane tredicionalni treba jako ozbiljno i organizovati. Pre dve godine sam bio, ostalo se do kasno u noc. Mogucnost da igras u dve tri kategorije zarad dobitka organizatora od 100e je mucenje za takmicare. Odigraju mladji kadeti prvu tablu pa rekreativci pa nemam pojma ko pa oni sledeci mec igraju za 2 sata. Cisto mucenje. Organizovati ozbiljnije u dva dana sa definisanim kategorijama uz ako treba i vecu kotizaciju i eto ozbiljnog turnira. Mislim da turnir ima potencijal narocito zato sto su jako blizu i TS, KV, KG, V.Banja Nis nije daleko. Organizatori bez predaje i termin malo ranije i eto dobrog turnira.

U potpunosti se slažem sa tobom. Ja sam te godine bio u organizacionom odboru kada si bio na turniru i igrači su sami hteli da odigraju u više kategorija. Mislili su da kad već dolaze, a naročito igrači iz udaljenijih gradova, da se izigraju.Jeste da je dugo trajalo, ali su se ljudi izigrali i bili zadovljni. Zato su došli, prošle godine i želeli da dođu i ove. Slažem se da ne treba prekidati tradiciju turnira, jer ovi događaji postoje da bi se ljudi družili. Materijalna strana turnira ne treba da bude prioritet. Danas je recimo turnir u Beloj Palanci povodom dana njihove opštine, održan bez kotizacije. A organizator se potrudio da obetbedi takmičariama sokove, zahvalnice i nagrade. A što se tiče organizacije turnira u dva dana, moram da ti kažem da je što se vidovdanskog turnira tiče malo teže, gotovo nemoguće. To je zato što je hala povodom vidovdanskih svečanosti koji traju par nedelja zauzeta raznim sportskim dešavanjima. Zbog toga se na jedvite jade od Sportskog saveza grada Kruševca dobija termin da se sve završi za jedan dan. Tačno je da je okruženje jako interesantno po pitanju takmičara i znam da su svoj dolazak za ovaj turnir najavili jako dobri igrači iz Kragujevca, Jagodine, Niša, Leposavića, Leška, Vrnjačke banje, Beograda, Trstenika, Grabovca kod Trstenika,... Zato bih voleo da se iduće godine nastavi tradicija ovog turnira, jer mislim da grad Kruševac može i mora da ima jedan takav turnir u čast svoga grada.
Korisnikov avatar
milantra

Postod LucicNS » 07.07.2015, 14:19

Bio sam jednom.
Za partnera u dublu sam dobio potpuno suprotno od onog što sam zamolio organizatora telefonom, a i to je bio jedan od najslabijih igrača tamo, a lepo sam rekao na kom nivou igram. Zajebavali me protivnici kad smo igrali (moji prijatelji).
Pojedinačno, u grupi sam bio sa prvim nosiocem, a kao drugoplasirani sam u prvom kolu eliminacija igrao sa drugim nosiocem (eventualno je bilo obrnuto), tako da sam putovao od Novog Sada samo da mi dupe vidi puta jer sam odigrao 3 partije u singlu.
Žrebanje se inače momački nameštalo, svojim ušima sam slušao prepiranja i dogovaranja.

Bio sam na mnogim drugim turnirima i više od jednog puta. Nikad mi se nije dogodilo da mi baš ništa ne bude potaman.
LucicNS

Pridružio se: 01.08.2011, 21:08
Reket: Drvo: TTS Tesla OFF++
FH: Butterfly Tenergy 05 max
BH: Donic Pirahna 0X

Postod kramer » 07.07.2015, 17:25

Potvrdjujem sve što je Lučić napisao. Ali mene to nije sprečilo da se i ove godine prijavim za turnir u Kruševcu. Jednostavno sam navikao da u svim mestima u kojim igram favorizuju lokalne igrače.
Šta da kažem za Bačku Topolu u kojoj sam primetio da do polaska voza za povratak imam još 3 sata i dva meča da odigram. Otišao sam do organizatora i zamolio ga da me pozovu da igram. Od tog momenta više me nisu prozivali. Shvatio sam u čemu je štos, lokalni igrač mi je bio direktni konkurent za medalju.
Isto se dešava u Novom Sadu, Subotici, Modriči, Sarajevu, Dugoj Resi... Na jednom od tih turnira čovek koji prima uplate i pravi žreb redovno se odjednom pojavljuje u polufinalu svog godišta.
kramer

Pridružio se: 12.04.2011, 19:02

Postod milantra » 07.07.2015, 21:37

LucicNS je napisao:Bio sam jednom.
Za partnera u dublu sam dobio potpuno suprotno od onog što sam zamolio organizatora telefonom, a i to je bio jedan od najslabijih igrača tamo, a lepo sam rekao na kom nivou igram. Zajebavali me protivnici kad smo igrali (moji prijatelji).
Pojedinačno, u grupi sam bio sa prvim nosiocem, a kao drugoplasirani sam u prvom kolu eliminacija igrao sa drugim nosiocem (eventualno je bilo obrnuto), tako da sam putovao od Novog Sada samo da mi dupe vidi puta jer sam odigrao 3 partije u singlu.
Žrebanje se inače momački nameštalo, svojim ušima sam slušao prepiranja i dogovaranja.

Bio sam na mnogim drugim turnirima i više od jednog puta. Nikad mi se nije dogodilo da mi baš ništa ne bude potaman.

Poštovani gospodine Lučiću,
Cenim Vas kao jako korektnog i poštenog čoveka i igrača. Sećam se da ste sa mnom razgovarali telefonom, a i ovde smo malo polemisali oko starosnih granica za veterane. Moram da Vam uz svo poštovanje najiskrenije kažem i ogradim se da sam ja tada kao član organizacionog odbora bio zadužen da prikupljam prijave u svim kategorijama, ali da je za seniore i veterane raspored po grupama napravio drugi čovek iz kluba (sam se ponudio), kako bi po njegovim rečima grupe bile ujednačene, jer odlično poznaje kvalitet prijavljenih igrača. Ja sam pravio raspored po grupama u svim ostalim kategorijama ( od mini kadeta do juniora) i u njima do kraja turnira nije bilo nikakvih problema. Problem je nastao ako se sećate,a ja ću da Vas podsetim kada je taj isti čovek iz kluba dozvolio da mu igrač iz Niša prepravlja raspored igrača na glavnoj tabli. Ja se nisam sa tim složio, ali moje mišljenje se nije uzelo u obzir. Iskreno bilo me je na njihov red sramota pred svima Vama koji ste došli toga dana i ispoštovali naš poziv. Zbog tog njihovog "poigravanja" sa glavnom tablom došlo je i do manjeg incidenta između dvojice igrača iz Niša iz suprotnih klubova.
Pozdrav Vama uvaženi gospodine Lučiću i gospodinu Kramaršič Milošu. :wave:
Korisnikov avatar
milantra

Sledeća

Povratak na Takmičenja