I sad ste vi ocekivali da LSW izvadi zavoj i sprej i pomogne drugarici na terenu.. Kao na casu fizickog u osnovnoj skoli? Ljudi ne budite smesni nije to njen deo posla Postoji ekipa lekara koji primaju platu za to... U kom sportu ste vi videli da je protivniciki igrac ukazivao pomoc i zasto bi to uopste radio? Njegovo je da IGRA Bitno je da se nesto moralise...
A ovi unutrasnji ''sukobi'' to vec spada u nase poznate teorije zavere
Sto se tice ekipe koja ce pomrsiti konce azijatima,moze to da se napravi-treba jaci trening od njihovog i rezultat ce doci
Najveci problem za evropljane i zapadnjake je cini mi se nedostatak motiva zato sto se mala lova vrti u stonom tenisu
Deca su pod uticajem roditelja mnogo vise zainteresovana za fudbal i tenis (pa sine ako tamo ne prodjes pikaces lopticu,nece da pobegne
)
Druga bi prica bila da je kod nas stoni tenis nacionalni sport broj 1 i da imas sto na svakom koraku Zemlje koje stvarno ulazu u stoni tenis imaju sve bolje i bolje rezultate
Navodno u Kini ima 20 miliona registrovanih igraca pa mislite sta to znaci
Sto se tice rezultata Xu Xin odradio svoj deo posla veoma dobro,dva zlata i sad moze da pije limunadu
Fang Bo navijam za njega zato sto mi momak deluje skroz normalan,bez neke prepotentnosti.. Iz prikrajka covek uzeo medalju
Mu Zi kod zena uzela bronzu Krenula iz kvalifikacionih grupa sa 832 mesta na rang listi.. Svaka cast,ona je po meni najvise zasluzila pobednicko postolje