Vidovdanski turnir u Kruševcu

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Vidovdanski turnir u Kruševcu

Postod Milan » 10.06.2014, 08:17

Stonoteniski klub Kruševac u nedelju 15.06.2014. godine organizuje Vidovdanski turnir koji će se održati u Hali sportova u Kruševcu sa početkom u 10 časova. Prijave najkasnije do petka u 20 časova.

Kategorije:
- Mlađe kadetkinje, mlađi kadeti
- Kadetkinje, kadeti
- Juniorke, juniori
- Seniorke, Seniori
- Veterani
- Rekreativci

Kotizacija za sve učesnike je 500 dinara.
Za prvoplasirane učesnike su obezbeđene medalje.
Takmičenje se odvija po sistemu u grupama u 3 dobijena seta, a do kraja na ispadanje.

Kontakt telefon: 069/364 26 25 Vlada
063/838 16 77 Mika

(propozicije skinute sa fejsbuk stranice kluba)
Hello stonoteniseri :)
Milan

Pridružio se: 16.06.2012, 16:10

Re: Vidovdanski turnir u Kruševcu

Postod milantra » 10.06.2014, 10:00

Nadam se da će turnir biti kvalitetan kao i prethodnih godina. Poziv za sve ljubitelje stonog tenisa da toga dana dođu u Kruševac da se družimo.
Pozdrav. :wave:
Korisnikov avatar
milantra

Pridružio se: 26.07.2012, 07:12

Postod Milan » 15.06.2014, 17:29

Kao učesnik turnira red je da prenesem utiske! :) Igralo se na 8 ITTF stolova, temperatura u sali idealna, osvetljenje za jednu stranu odlučno, za drugu tu i tamo. Bilo je dovoljno prostora za igru. Što se takmičenja tiče nije bilo previše igrača na turniru, ali je bilo dosta dobrih mečeva. Ja sam nastupao u kategoriji juniora i seniora. U juniorskoj kategoriji sam u grupi dobio sva 3 meča koja sam imao (Dalibor Milošević - Kruševac, Đorđe Petrović - Železničar Niš i Bogdan Filipović - RTSK Pirot), zatim u polufinalu Filipa Markovića iz Kruševca i u finalu Danila Bogavca iz Radničkog (Kragujevac) rezultatom 3:2. Ne sećam se baš najbolje ali mislim da su u finalu svi sem petog seta bili na razlike, što govori da je meč bio neizvestan. :) Kod seniora u grupi pobeda i poraz, a zatim u četvrtfinalu poraz od Bogavca koga sam dobio u juniorskom finalu, takođe dobar meč. ;) Pozdrav svima koji su učestvovali i molim ih da takođe prenesu svoje utiske!
Hello stonoteniseri :)
Milan

Pridružio se: 16.06.2012, 16:10

Postod milantra » 17.06.2014, 08:36

Evo i ja da prenesem svoje utiske sa turnira. Broj učesnika je bio znatno manji od prethodnog, što automatski se odražava i na kvalitet. Uslovi za igru su bili jako dobri, dovoljno stolova, dobra ventilacija u hali, dovoljno prostora za igru. Moji puleni iz STK "Car Lazar" su bili vrlo borbeni i ja im ovom prilikom čestitam na tome. Moji mini kadeti su me oduševili, tako da moram da ih pohvalim, jer je Branislav Smiljković osvojio I mesto, a Vukan Kostić III mesto. Sjajan početak za njih, jer oni treniraju tek par meseci. Čestitao bih forumašima Milanu Mirkoviću na zasluženo osvojenom I mestu u konkurenciji juniora, Bobanu Petroviću na osvojenim II mestima u konkurenciji rekreativaca i veterana od 40 do 50 godina i Milošu Kramaršiču na osvojenom I mestu u konkurenciji rekreativaca i III mestu u konkurenciji veterana od 50 do 60 godina. Sve čestitke i prijateljima iz Niša Goranu Petroviću i Draganu Đorđeviću i mom uvaženom kolegi Jović Draganu za osvojene medalje u svojim kategorijama. Posebno bih čestitao i Marijani Kovačević iz STK "Kruševac", koja je osvojila I mesta u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji. Toliko od mene. Pozdrav iz Kruševca.
Korisnikov avatar
milantra

Pridružio se: 26.07.2012, 07:12

Povratak na Takmičenja