“Yasaka Serbia Open 2014” Niš

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: “Yasaka Serbia Open 2014” Niš

Postod milantra » 12.04.2014, 20:55

pevac.soft je napisao:tačno igraće se na 12 stolova. ne brinite sve će biti u regularnom vremenu imamo iskustva

Gorane, samo napred sa organizacijom. Sa moje strane imate punu podršku. Vidimo se 24. maja. Pozdrav. :wave:
Korisnikov avatar
milantra

Pridružio se: 26.07.2012, 07:12

Postod Milan » 25.05.2014, 11:20

Da prenesem moje ustiske. Turnir je bio velike masovnosti prvog dana, bilo je dosta igrača u svim kategorijama. U sali je bilo 12 stolova, ali je bilo sparno do otprilike 15:00 časova. Što se mene tiče, nisam igrao grupe jer su me organizatori odredili za jednog od nosioca na glavnoj tabli, tako da sam svoj prvi meč na turniru odigrao oko 17:00 časova, što znači da sam za svoj prvi meč čekao 7 sati. 1/16 finala sam preskočio i u 1/8 dobio Nemanju Ilića iz Prokuplja sa 3:1. U četvrtfinalu sam ispao od Nemanje Dojčinovića iz Vranja sa 3:2. Sve je bilo ok celog meča i kao po običaju stajem u 5. setu. U zadnje vreme igram jako jako loš stoni tenis. Lepo bi bilo da i ostali učesnici prenesu svoje utiske, kako od juče, tako i od današnjeg dana.
Hello stonoteniseri :)
Milan

Pridružio se: 16.06.2012, 16:10

Postod milantra » 25.05.2014, 19:08

Evo da i ja prenesem svoje utiske sa turnira. Organizatori (Goran i Dragan) su se stvarno potrudili da uslovi za igru budu odlični. Bilo je 12 stolova i sve je bilo korektno sprovedeno, osim malo lošije ventilacije u sali zbog velikog broja ljudi i što se dosta čekalo na igranju na glavnoj tabli. Ovim putem ne upućujem kritike Goranu i Draganu kao organizatorima, već rukovodiocu takmičenja, koji je dozvolio da se u jednom trenutku igra na samo 2 stola, a da preostalih 10 budu slobodni. Deca su čekala oko 4 sata da bi igrali mečeve na glavnoj tabli. Tu mislim na kategoriju mini kadeta (uzrast do 10 godina), gde su deca postala jako nervozna i nestrpljiva zbog takve situacije. Ponavljam, ovo je propust rukovodioca takmičenja. Što se tiče mojih učesnika ja sam jako zadovoljan njihovim ponašanjem i zalaganjem. Imao sam 15 takmičara, od kojih su njih 5 prošli grupe. Moji mini kadeti su me posebno oduševili svojom borbenošću, od kojih je jedan ozbiljno oštećen sudijskim odlukama u ključnim trenucima meča, a drugi je došao do 1/4 finala, gde ga je zaustavio favorit u toj konkurenciji Petrović Đorđe. Sve u svemu ovo je prvo iskustvo za moje pulene i nadam se da će na narednim takmičenjima postići još bolje rezultate.
A sada o par rečenica o učešću forumaša Milana iz Ćićevca. On je bio jedan od nosilaca i potrudio sam se da mu koliko mogu pomognem da dogura što dalje. Protiv dečaka iz Prokuplja bio je superioran i ubedljiv. Protiv Dojčinovića sve do druge polovine 5. seta igrao je jako dobro i taktika koju smo dogovorili urodila je plodom. Verujem da treneru iz Vranja Milenković Branislavu nije bilo svejedno i da nije očekivao takvu situaciju. Međutim, kod rezultata 4:4 u petom setu Milan je jednostavno stao i kao da nije znao šta dalje. Ne verujem da je u pitanju kondicija, već mislim da je samo pad koncentracije. Milan je na mene ostavio jako dobar utisak, uostalom nije za džabe bio na top 12 regiona. Samo neka ovako nastavi, verujem u njega i želim mu sve najbolje u njegovoj daljoj karijeri.
Toliko od mene. Pozdrav. :wave:
Korisnikov avatar
milantra

Pridružio se: 26.07.2012, 07:12

Postod ackonet » 25.05.2014, 20:02

Jel ima neko informacije o rezultatima takmicenja? Ko je pobednik u seniorima, veteranima, kadetima, mladjim kadetima..... :scratch:
ackonet

Pridružio se: 22.10.2013, 18:53
Reket: Bty TB ALC
Fh : BtY Tenergy 05 2,1
Bh : Bty Tenergy 05 2,1

Postod NemanjaR » 25.05.2014, 21:40

Koliko sam čuo od Davora on je bio treći u 35-50,Vojkan prvi, a rumun Petresku drugi, a u 50 - 60 normalno Britka, za ostale kategorije ne znam.
NemanjaR

Pridružio se: 02.12.2011, 23:14
Reket: Butterfly Timo Boll ALC
FH- Andro Rasant grip 2,1mm
BH- Andro Rasant grip 1,7mm

Postod pecajo » 26.05.2014, 10:44

Ja sam imao priliku da upoznam velikog stonoteniskog entuzijastu gospodina Davora Tintora i da vidim da je odlican igrac i veliki sportsmen takodje mogu da pohvalim organizaciju turnira i moje drugare Gorana i Dragana licno sam zadovoljan ucinkom mojih klinaca i svojim izgubio sam od Britke velemajstora i Petreskua a moji klinci casno od Vojkana Vukmirovica i SJAJNOG Ocokoljica iz Trstenika pozdravljham sve forumase i dace Bog sto vise ovakvih sjajnih turnira.
pecajo

Pridružio se: 10.07.2013, 11:02
Reket: Timo Boll Spirit
fh tenergy 05fx max
bh. tenergy 05fx max

2.
drvo : Timo Boll ZLC
fh : Tenergy 05 FX Max
bh : Tenergy 05 FX Max

Postod Moso » 26.05.2014, 13:06

pecajo je napisao:Ja sam imao priliku da upoznam velikog stonoteniskog entuzijastu gospodina Davora Tintora i da vidim da je odlican igrac i veliki sportsmen takodje mogu da pohvalim organizaciju turnira i moje drugare Gorana i Dragana licno sam zadovoljan ucinkom mojih klinaca i svojim izgubio sam od Britke velemajstora i Petreskua a moji klinci casno od Vojkana Vukmirovica i SJAJNOG Ocokoljica iz Trstenika pozdravljham sve forumase i dace Bog sto vise ovakvih sjajnih turnira.

Nadam se da ste se iz Nisa vratili sa Yasakinim stolom ako vec niste poneli medalje :D :grin:
Korisnikov avatar
Moso

Pridružio se: 26.07.2012, 13:49
Reket: drvo : Butterfly Oh Sang Eun
fh: Yasaka Rakza 7 Soft max
bh: Yasaka Rakza 7 Soft max

Postod ackonet » 27.05.2014, 17:26

Ajde da pomenemo i pobednika u apsolutnoj kategoriji seniora. To je Milenković Milioš 1990-to nekadasnji kadetski prvak Srbije iz Velike Plane a prosle godine clan Medijane Niš i četvrti igrač prve lige Srbije.
ackonet

Pridružio se: 22.10.2013, 18:53
Reket: Bty TB ALC
Fh : BtY Tenergy 05 2,1
Bh : Bty Tenergy 05 2,1

Postod davortintor » 28.05.2014, 01:16

Uopšte se nisam pokajao što sam bio učesnik ovog turnira . Kvalitet prikazanih partija ( drugog dana turnira ) bio je izuzetno kvalitetan . Mislim da je učestvovalo oko 120 igrača . Izuzetno sam zadovoljan što sam imao priliku da vidim i upoznam dosta igrača koje nisam do sada imao prilike da vidim na drugim turnirima . Bilo je dosta igrača iz Bugarske , Rumunije , Makedonije i moram priznati da su u pitanju izuzetno dobri i kvalitetni igrači . Ukratko turnir je bio zaista kvalitetan , a što se tiče organizacije nimalo ne zaostaje za ostalim turnirima na kojima sam učestvovao , a bilo ih je dosta . Finale apsolutne kategorije je bilo izuzetno uzbudljivo i kvalitetno . Milenković je pobedio Stojkovskog 3 -2 , mislim da je u petom setu bilo 11-8 za Milenkovića. U samom meču je bilo pregršt odličnih poena , prštalo je na sve strane . Mladi Ocokoljić je takodje odigrao odlično i pokazao je da ima sve uslove i osobine da postane izuzetan igrač . Iznenadila me igra Bugarske igračice mislim da se zove Amelija Karova koja je u grupi pobedila Britku 3-1 i u apsolutnoj kategoriji dogurala dosta daleko gde je zaustavio pobednik turnira Milenković . Cela ta manifestacija je uticala toliko pozitivno na mene , tako da sam odigrao sve svoje mečeve dosta kvalitetno i uspeo da podelim treće mesto u svojoj kategoriji 35 - 50 god. Izgubio sam u polufinalu od Rumuna Petreskua sa 3-2 i to posle mog vodjstva od 2-0 . Petresku je zaista kvalitetan i iskusan igrač koji se na svakom turniru na kom učestvuje plasira u sam vrh a neretko i osvoji prva mesta u kategorijama u kojim učestvuje . Da mi je neko pre turnira ponudio ovakav plasman oberučke bih prihvatio , ali ipak ostaje žal za propuštenom šansom jer sam po prikazanim igrama zaslužio da se nadjem u finalu . Čestitam svim učesnicima turnira na fer i korektnom ponašanju , na prikazanim igrama i na ostvarenim plasmanima . Pohvaljujem i pozdravljam organizatore Djordjevića i Petrovića koji su svojim velilkim angažovanjem i požrtvovanjem uspeli da u dva dana okupe oko 260 igrača svih uzrasta i kategorija što u današnjim uslovima moramo priznati nimalo nije lako . Veliki pozdrav svim forumašima koji su učestvovali na turniru i veliko mi je zadovoljstvo što sam neke od njih prvi put video i upoznao . Sve u svemu bilo mi je lepo i ponovo ću doći. Pozdrav svima .
davortintor

Pridružio se: 11.05.2012, 11:51
Reket: Drvo : Yasaka Ma Lin Carbon soft
Gume : Fh - Yasaka mark V soft 2 mm crvena
Bkh - Yasaka rakza X soft 2,2 mm crna

Prethodni

Povratak na Takmičenja