Evo da i ja prenesem svoje utiske sa turnira. Organizatori (Goran i Dragan) su se stvarno potrudili da uslovi za igru budu odlični. Bilo je 12 stolova i sve je bilo korektno sprovedeno, osim malo lošije ventilacije u sali zbog velikog broja ljudi i što se dosta čekalo na igranju na glavnoj tabli. Ovim putem ne upućujem kritike Goranu i Draganu kao organizatorima, već rukovodiocu takmičenja, koji je dozvolio da se u jednom trenutku igra na samo 2 stola, a da preostalih 10 budu slobodni. Deca su čekala oko 4 sata da bi igrali mečeve na glavnoj tabli. Tu mislim na kategoriju mini kadeta (uzrast do 10 godina), gde su deca postala jako nervozna i nestrpljiva zbog takve situacije. Ponavljam, ovo je propust rukovodioca takmičenja. Što se tiče mojih učesnika ja sam jako zadovoljan njihovim ponašanjem i zalaganjem. Imao sam 15 takmičara, od kojih su njih 5 prošli grupe. Moji mini kadeti su me posebno oduševili svojom borbenošću, od kojih je jedan ozbiljno oštećen sudijskim odlukama u ključnim trenucima meča, a drugi je došao do 1/4 finala, gde ga je zaustavio favorit u toj konkurenciji Petrović Đorđe. Sve u svemu ovo je prvo iskustvo za moje pulene i nadam se da će na narednim takmičenjima postići još bolje rezultate.
A sada o par rečenica o učešću forumaša Milana iz Ćićevca. On je bio jedan od nosilaca i potrudio sam se da mu koliko mogu pomognem da dogura što dalje. Protiv dečaka iz Prokuplja bio je superioran i ubedljiv. Protiv Dojčinovića sve do druge polovine 5. seta igrao je jako dobro i taktika koju smo dogovorili urodila je plodom. Verujem da treneru iz Vranja Milenković Branislavu nije bilo svejedno i da nije očekivao takvu situaciju. Međutim, kod rezultata 4:4 u petom setu Milan je jednostavno stao i kao da nije znao šta dalje. Ne verujem da je u pitanju kondicija, već mislim da je samo pad koncentracije. Milan je na mene ostavio jako dobar utisak, uostalom nije za džabe bio na top 12 regiona. Samo neka ovako nastavi, verujem u njega i želim mu sve najbolje u njegovoj daljoj karijeri.
Toliko od mene. Pozdrav.