Kolenica kup XIV

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Kolenica kup XIV

Postod moravac2 » 22.05.2014, 07:48

Ne učestvujem na veteranskim turnirima na kojima su veterani mladji od 40 god.
To ne odgovara ni takmičenjima na evropskim, balkanskim i svetskim prvenstvima.
S obzirm da imam skoro 50 god. za mene čovek od 35 ili 25, igraju isto...
moravac2

Pridružio se: 26.07.2013, 07:24

Postod Dejan Zeremski » 22.05.2014, 08:16

Ova pravila su od samog početka organizovanja Kolenica Kupa.Verujte da mnogi jedva čekaju da napune 35 godina da mogu da igraju i starosnu kategoriju pored apsolutne :) Naš cilj je da što više zainteresovanih dolazi na turnir i da svi odu zadovoljni posle turnira kući.
Dejan Zeremski

Pridružio se: 04.08.2011, 21:32

Postod Francuz » 22.05.2014, 20:05

Dejan Zeremski je napisao:Ova pravila su od samog početka organizovanja Kolenica Kupa.Verujte da mnogi jedva čekaju da napune 35 godina da mogu da igraju i starosnu kategoriju pored apsolutne :) Naš cilj je da što više zainteresovanih dolazi na turnir i da svi odu zadovoljni posle turnira kući.

Pa kako da ne ... kad ustanes u 6h i bijes preko 400km za dan, normalno da zelis da odigras vise od par meceva jer ne moze svako da ide daleko ili da osvoji u apsolutnoj !
Ja i dalje vam predlazem da od sledece sezone ubacite jednu kategoriju do 40 god. i podignete ovu 35 na 40 ... Stariji igraci bi bili zadovoljni i svaki igrac koji se iscima da dodje moze da odigra bar 4 meca ... jer kad igras samo apsolutnu znas ponekad da sacekas i do 5h pre prvog meca posle grupa ! To je po meni kljucno ako zelite da jos vise ljudi dodje ... Inace ostace kao i do sada jedan extra turnir ali samo za veterane i mladje vojvodjane kojima je Becej blizu.

sportski pozdrav
Korisnikov avatar
Francuz

Pridružio se: 18.11.2011, 16:58
Reket: FH: Tenergy 05FX max
BH: Tenergy 05FX max
Blade: Inneforce ALC

Sve regularno :)

Postod Dejan Zeremski » 23.05.2014, 07:50

Francuz ti si bio jedan od onih na koje sam mislio da jedva čekaju 35 godina pa da igraju dve kategorije :)
Kako si mislio da se napravi kategorije do 40 godina , od koliko godina pa do 40 ?
Bečej -Beograd je 120 km tako da ima ukupno cca 250 km a ne 400.Ja u Bg često idem i do Genexa mi treba 1 sat vožnje ( normalne ).
Najkraći put do Beograda je ( ako niste znali ) : Bečej-Bačko Gradište-Čurug-Žabalj-Djurdjevo-Šajkaš- i ulaz na auto put kod Kovilja.
Dejan Zeremski

Postod Francuz » 23.05.2014, 10:23

Dejan Zeremski je napisao:Francuz ti si bio jedan od onih na koje sam mislio da jedva čekaju 35 godina pa da igraju dve kategorije :)
Kako si mislio da se napravi kategorije do 40 godina , od koliko godina pa do 40 ?
Bečej -Beograd je 120 km tako da ima ukupno cca 250 km a ne 400.Ja u Bg često idem i do Genexa mi treba 1 sat vožnje ( normalne ).
Najkraći put do Beograda je ( ako niste znali ) : Bečej-Bačko Gradište-Čurug-Žabalj-Djurdjevo-Šajkaš- i ulaz na auto put kod Kovilja.

Ja ne cekam jedva da napunim 35 ;) ali jeste da kad budem presao 35.-u verovatno imacu daleko vise motiva da dolazim. Ja ocekujem od vas da napravite jedan kompromis koji bi sve zadovoljio. Ja licno smatram da mi se za sad ne isplati da dodjem jer moje zadnje iskustvo (o kome smo ti i ja privatno razgovarali) mi je to dokazalo. Recimo da preko toga standardi su dvostruki, nego moze da igra te kategorije neko ne, zavisijuci od njegovog nivoa i koliki je put presao.

Kao sto je slucaj na neke druge turnire, postoje Kategorije od 0-40, od 40-50, 50-60 itd ... ili ako zelis da ti ne dodju bas brdo klinaca kazes seniori do 40. god. pa onda veteranske kategorije. Time bi veterani izbegli mladje koji su izmedju 35-40, a ostali seniori kojima se dolazi imali vise motiva. Ja ne razumem zasto bas 35 ? jeste tako od pocetka ali zasto ? niti tamo niti ovamo ;)

Hvala ti za info za najkraci put. Iako sam malo preterao oko duzine puta ... bez 1h30 dobre aktivne voznje ne moze se doci iz centra Beograda. Provereno !!!! Ako mislis da stignes bar sat pre kako bi ugrabio mesto da se zagrejes ... to znaci kreces oko 6h30! U svakom slucaju nije poenta duzina puta nego da je to put koji kosta vremena i novca !

Dejane, vi ste kul ekipa i odlicni domacini ! U to sam se uverio nekoliko puta i to ne sporim ni malo. Dodajem da je organizacija turnira uglavnom bila dobra i osim nekih kikseva oko bazena (za koji ni vi mozda niste uopste krivi) nemam bas zamerka. Nesto je 100% sigurno, mislim da niko se kuci nije vratio gladan ;)

Ali prijatelju, nemojte da budete toliko imuni na svaku najmanju kritiku. Shvatite to kao pozitivnu stvar koja moze da doprinese a ne kao pokusaj da neko sabotira turnir.
Kolenica kup ima ime, tradiciju, podrsku od igraca i jeste prilika zasportsko takmicenje uz sjajno druzenje... Izracunajte lepo sta bi vam neke promene donele i kostale i onda presecite, ali ako se neko ne pronadje u vas izbor nemojte se ni ljutiti.

Svako dobro i zivela Kolenica Kup !
Korisnikov avatar
Francuz

Postod ivan » 23.05.2014, 11:45

Nisam ucesnik veteranskih turnira, tako da samo komentar posmatraca, Kolenica je kao sto pise u prvom postu teme veteranski turnir a ne sveopsti, ne mozes sad ocekivati da se ugadja aktivnim igracima, to sto postoji apsolutna i 35+ to je vec ustupak mladjima. Zamisli da dodje gomila mladjih seniora superligasa i da mogu da igraju u dve kategorije, apsolutnoj i toj seniorskoj do 40, pa neces proci ni grupu, i neces se ni vracati vise.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Dejan Zeremski » 23.05.2014, 13:10

Francuz niko od nas ne smatra lošim ako neko da neke predloge...Sve mi to timski u klubu razmotrimo i odlučimo da li će se nešto menjati ili ne...za sada nije bilo nikakvih odluka da nešto menjamo a za ubuduće videćemo.
Ivan je dobro prokomentarisao i smatram da ako napravimo tu kategoriju svi ovi iz aposolutne bi i tu kategoriju igrali.
Imamo sada 16 stolova za igranje i kada nam se javi 190 ljudi kao u februaru sa tom kategorijom bi turnir trajao do ponoći iako smo fenomenalno organizovani sa organizacijom turnira i nikada ne dozvljavamo da bude prazan sto u šta su se uverili svi dosadašnji učesnici.
Fracuz ti si nam uvek rado vidjen gost i jedva čekamo da te ponovo ugostimo.
Pozdrav prijatelju.
Dejan Zeremski

Postod Francuz » 23.05.2014, 13:39

Drago mi je da smo se razumeli ...

Ivanov komentar je tacan i ja se apsolutno slazem sa tim da ako je to veteranski turnir i gaji tu tradiciju onda je normalno da se ugadja njima.
Ali onda da se ne ocekuje da svi ostali jure tamo :) Turnir je jak i to je dobro ali moje prethodno iskustvo (cekanje od 5h izmedju dva meca) me malo razocaralo i oladilo.

Vidicemo se sigurno... kad tad !
Ja znam da su Becejci odlicni organizatori i domacini.

Sportski pozdrav
Korisnikov avatar
Francuz

Postod Dejan Zeremski » 23.05.2014, 13:55

Veoma se trudimo da nema dugih čekanja,neke greške iz prošlosti su ispravljene.Satnica je za starosne kategorije pomerena za početak u 12 h.Puštamo prvo apsolutnu i to bez nosioca da bi se ostali više naigrali.Kada se grupe završe uporedo radimo glavnu tablu svih kategorija,veruj mi sve je namešteno da nema zamerki.U februaru je turnir završen u 20 h uz 190 učesnika a igralo se na 14 stolova a sada ponavljam imao 16 .Poredjenja radi u Skopju je sada bilo oko 110 učesnika i turnir je trajao do 22 h .Pitaj Bricu kada je igrao tj u koliko sati finale...Bazen radi onaj unutra i nema problema...Onaj termalni je zatvoren tako da niko ne može biti uskraćen za kupanje ukoliko želi.
Bilo je grešaka koje smo ispravljali na osnovu sugestija učesnika...Sada je sve pod konac...Čovek se uči dok je živ :)
Dejan Zeremski

Postod Dejan Zeremski » 23.05.2014, 14:00

Obaveštanje stonoteniskog saveza Vojvodine :
Prema našim saznanjima direktnu uplatu na račun postradalih od poplave su uplatili : Stonoteniski savez Vojvodine, STK Banat, STK Bečej, STK Panonija, STK Novi Sad, STK NS 2011 i STK Vojvodina 2011.
Dejan Zeremski

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja