Omladinac 1:4 ĆićevacPantelić Dragan - Mirković Milan: 9:11, 11:9, 11:9, 8:11, 7:11 - 2:3
Rakić Nenad - Milenković Nemanja: 10:12, 6:11, 11:7, 6:11 - 1:3
Crnoglavac Nemanja - Stajić Darko: Stajić predao, obrazloženje ispod.
Pantelić Dragan - Milenković Nemanja: 7:11, 11:9, 5:11, 8:11 - 1:3
Crnoglavac Nemanja - Mirković Milan: 8:11, 14:12, 8:11, 9:11 - 1:3
Odakle da počnem?
Do susreta sa ovom ekipom smo imali prijateljske odnose, ALI, nakon mog prvog meča sa Pantelićem koji sam dobio nastao je incident. Pantelić očigledno ne voli da gubi pa me je nakon meča malo psovao, a i svađao se sa mojim trenerom jer smatra da ne postoji pravilo da se brišem peškirom nakon 6 poena, a i pitao je mog trenera ''KOJI KU*AC TRAŽIŠ TIME OUT?''. Inače, naš okršaj je bio direktan za mesto 1. igrača lige (on ili ja). Ja sam samo ćutao jer smatram da nema potrebe da se spuštam na nivo takvog čoveka koji ima preko 50 godina, a i bilo bi me sramota da sam bio na njegovom mestu. Stajić je predao meč jer nije želeo da igra pod pritiskom, tako da smo ovu ekipu bukvalno dobili samo Milenković i ja. Takođe je i Goran Ignjatović iz ekipe ostavio jako loš utisak na sve, strašno! Svaka čast za Nenada Rakića i Nemanju Crnoglavca koji su ostali dobri ljudi.
Inače, sve pohvale za mog drugara Milenkovića koji ove polusezone nema ni jedan poraz. Pozdrav za sve stonotenisere koji poštuju fair-play.