Milan je napisao:Mi smo u ovom kolu bili slobodni ali smo zato prisustvovali derbiju ovog kola: Omladinac - Požega. Pobeda Požege od 4:1. Mečevi sjajni ali publika u Odžacima katastrofa. Braca Pajević prvi put zaigrao za Požegu i dobio Dragana Pantelića Cicka 3:1 i Crnoglavca 3:2.
Zaslužena pobeda ekipe iz Požege i ja im ovom prilikom čestitam. Ekipa iz Odžaka pregorela u želji za pobedom. Mislim da je jedan od razloga poraza pogrešna postavka III igrača Omladinca. Umesto vrlo nervoznog i nesigurnog Ignjatovića protiv Đukanovića, po mom mišljenju trebao je da igra Neša Rakić. Braca Pajević me oduševio svojom smirenošću i sigurnom igrom. Odavno nisam video ovako stabilnog i sigurnog igrača. Publika u sali nedorasla meču i mislim da je samo odmogla svojim ljubimcima. Pantelić je odigrao dosta mlako i po meni nepotrebno defanzivno. Neša Rakić ja odigrao maksimalno u okviru svojih mogućnosti protiv Željka Dimitrijevića. Borio se kao lav, ali iskusni Željko nije dozvolio iznenađenje. Jako lep meć njih dvojice, kao i Pantelić - Dimitrijević.