pecajo je napisao:Milan je napisao:Danas sam u Vrnjačkoj Banji prisustvovao meču Druge lige Srbije za žene (Goč - Lužnica). Rezultat 2:4, bravo!
P.S. Izvinjavam se milantri što nisam bio u Kruševcu, jer sam imao poseban razlog da idem u V. Banju, koji je rezultat bio protv ''Lale''?
4 2 dobar mec meni je smetao nedostatak osvetljenja jer im je pregorela faza igrali smo na dnevnom svetlu ja nisam video lopticu cim se odaljim metar dva od stola ali oni su nasi drugari meni licno savic nismo nezadovoljni cestitke krusevljanima odlicna su ekipa.pozdrav
Ja kao sudija mogu da kažem da mi je posebno zadovoljstvo što sam upoznao izvanredne ljude i sportiste iz Majura ( Pecu, Darka i Nenada) i ovom prilikom da im čestitam na izvanrednoj igri. Odavno nisam sudio ovako neizvestan meč. Malo je falilo da gosti iz Majura odnesu pobedu. Želim gostima iz Majura "bolje proleće". Milane, razumem i poštujem razlog tvog boravka u Vrnjačkoj banji. Ekipa iz Babušnice je "simpatična"
, a znam da su odlične igračice, jer sam "sudio "njihovo polufinale u Ćićevcu. Baš zbog toga me ne iznenađuje poraz Goča. A i one su ti pružile podršku u meču protiv Marka Stančića. Pozdrav.