to su susreti seoske omladine srbije.takmici se u vise sportova od kojih je jedan i ovaj nas.a sve se to organizuje prvo na nivou opstina pa onda regioni i na kraju republicko.ja sam 2000.godine bio na republickom finalu u karatasu kod kladova 5 dana.nije bilo lose...
da.mora da si prijavljen da zivis u nekom selu.to se organizuje preko opstinskog sportskog saveza takmicenje i posalju se prijave predsednicima mesnih zajednica i oni prijave ekipe i ides na takmicenje.za ovu godinu je opstinsko zavrseno u celoj srbiji - sad krece regionalno.
joj sad sam se iznervirao (vodim se kao da zivim u selo).. nikad ni o cemu me ne obavestavaju ... dodje mi da eksplodiram.. - opstinskog nije ni bilo verovatno...
Ja sam od prve do poslednje olimpijade ucestvovao, ali sutra imam svadbu pa necu moci da dodjem. Sve u svemu plep sportski dan se svake godine dogodi. Bukvalno olimpijada, pregrst sportova na jednom malom mestu i prepuno ljudi.
P.s. svaka mesna zajednica moze prijaviti ekipu ili takmicara u pojedinacnoj konkurenciji, s tim sto se pravi razlika izmedju mesne seoske mesne zajednice i gradske (ove nemaju pravo ucesca). Recimo barajevo je standardni ucesnik olimpijskih igara.