Profi turnir u VISNJICI

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Profi turnir u VISNJICI

Postod First » 30.06.2012, 20:58

Hajde, ko je bio, neka da sastav grupa, ko sa kim, glavnu tablu, ispadanje, rezultati, ovo je sve jako šturo... Čekam Ivana, da da kompletan izveštaj, ako se niko do tada ne smiluje i uradi to pre njega.
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod Cermet » 30.06.2012, 21:00

Marko Gačić igra drvetom Mazunov (zvanom TUČ) i nekim osrednjim gumama. U svakom slučaju, ništa od savremene tehnologije.

Ali je brz kao munja i svaka lopta koju šalje je spinovana i teška, a uz to ne oprašta greške protivnika i psihički je stabilan. Respect
Cermet

Pridružio se: 26.03.2012, 02:21
Reket: Butterfly Timo Boll ZLF

FH: Butterfly Tenergy 05 FX 1,9mm
BH: Butterfly Tenergy 05 FX 1,7mm

Postod First » 30.06.2012, 21:04

Nema priče, kad znaš-znaš, mogao je da igra i sa onim kupljenim kod Kineza, isto bi prošao!

Edit:

Hajde Cermet pošto reče da si jedan od retkih koji je bio do kraja turnira, daj malo detaljnije grupe, rezultate, ko je koga izbacio, čega god da se setiš ;)
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Re: Profi turnir u Višnjici 30. 06. - UTISCI

Postod Cermet » 30.06.2012, 21:48

Vidim da se u raznim temama pojavljuju pitanja u vezi sa turnirom, pa da se ne bi u više tema pisalo o istom događaju, u ovom postu ću sumirati odgovore na neka dosadašnja pitanja:

gimi je napisao:Ako se nije nesto promenilo od tada (a mislim da nije), Marko je igrao sa nekim starim sriver-om (koji i nije bas debeo) i friendship-om.

Marko Gačić je igrao drvetom Mazunov (zvanom TUČ) i nekim osrednjim gumama. U svakom slučaju - ništa od savremene tehnologije.

Ali je brz kao munja i svaka lopta koju pošalje je spinovana i teška, a uz to, ne oprašta greške protivnika i psihički je stabilan. Respect

Vladojica je napisao:Sale da li je doslo do okrsaja Francuz - Djordje? :D

Mislim da ne, Đorđe je eliminisan u četvrtfinalu čini mi se od Dragana Devrnje.

Sale je napisao:Prelep mec se odigrao u polu finalu Ivica i Ninja ako ga je Djordje snimio istetoviracu ga hemiskom na desnom ramenu.

Koliko sam video, Đorđe je snimao samo svoje mečeve, nije bilo vremena niti mesta/energije/koncentracije za sve.

Čak i za svoj čertvrtfinalni meč je zaboravio da uključi kameru, pa sam ga podsetio na to. Nije lako u tim trenucima misliti o svemu.

nemanjar je napisao:Znaci jedino Djordje osvetleo obraz novosadjana prosavsi grupu?

Mislim da da, ostali su ispali ranije što ne znači da su loši (naročito čovek sa naočarima).

First je napisao:Hoće li neko napisati ko je prošao grupu i kako su tekla ispadanja?

Znam kako su tekli mečevi, ali ne znam baš sva imena, verujem da će Ivan imati detaljniju evidenciju po imenima.
Cermet

Pridružio se: 26.03.2012, 02:21
Reket: Butterfly Timo Boll ZLF

FH: Butterfly Tenergy 05 FX 1,9mm
BH: Butterfly Tenergy 05 FX 1,7mm

Postod scvlada » 30.06.2012, 22:46

Reći ću vam par mojih utisaka.Druženje je bilo sjajno,atmosfera prava sportska,nije bilo provokacija ni nekih nepotrebnih tenzija. Svi koji su učestvovali su i prošli grupu.Marko Lučić je jedini napustio turnir pre kraja.U žestokom okršaju sa Ninjom u grupi je u svom karakterističnom iskakanju forhendom u duboki bekend nagazio ring i pao.Odlično je prošao ,pošto ništa nije slomio.Posle toga je završio meč ali i učešće, na žalost. Reći ču vam da je u mojoj grupi bio Djordje ,Dragče ,Misirac i ja. Protiv Drakčeta sam u petom setu vodio 5/2 okrenuli stranu i izgubio 11/6. Stao sam sa napadima i reko da odigram na njegove greške do kraja i doviđenja :blackeye: . Protiv Djordja sam očajno počeo ali kad je uključio kamere u drugom setu mislim kod rezultata 4/2 za njega dobio sam 7 poena zaredom. Izgubio sam glatko 3/1.Preveliki respekt na početku i kvalitet na kraju na strani Djordja su rešili meč. Bio sam treći u grupi i kao takav išao na drugog iz neke grupe i naleteo na Hrnjaka. Dobro sam odigrao dva seta i poveo 2/0 onda stao i ispao :hello: . Sjajnih mečeva je bilo dosta.Djordje i Drakče u grupi 3/2 za Djordja .Onda je Djordje kao prvi pravio pauzu jer je trebao da igra sa četvrtim kog nije bilo (Lučić) pa je odigrao odmah četvrtfinale sa Devrnjom. Peti set na razliku za Devrnju. Davor se zaista u osmini finala provukao kao puvanjak protiv Reketaša,gubio je 10/6 u petom setu i pobedio. Meni je lično smetalo to što mi se loptica lepila za dlan kod serve .Bilo je dosta mečeva neizvesnih Gačić /N.Ilić 3/2 u osmini finala.
Sve u svemu jedno jako lepo druženje ,ja zauzeo sjajno 10 mesto uz malo sreće moglo je biti i bolje.
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod bprokic » 30.06.2012, 23:32

Evo da se javim i ja tj. čovek s naočarima iz Novog sada. Odmah na početku da pohvalim organizatora i sam turnir. Odličan turnir, izjednačen po kvaliteti i takmičarski nabijen ali veoma fair play i sportski. Nas trojica iz NS (Stanić, Pera Lukić i ja - Bora Prokić) uspešno svi prošli grupu. Moj prvi meč je bio prava atrakcija protiv Francuza. Vodim u 1.setu 7-1, ali gubim, onda on dobija i 2.set ali onda na scenu dolazi moje iskustvo, vraćam se na 2-2 i na kraju ipak gubim u neizvesnoj završnici 2-3. Čestitam mlađanom Francuzu!!. Lako dobijampreostalu dvojicu (Neša Ilić i Marko, ne znam prezime). U 1.kolu glavnog kostura gubim od Devrnje nakon najslabije igre (prethodno se najeo kroasana i neke pite), da bi posle u rayigravanju dobio sve protivnike (Prof. Ilića, Peru Lukiča i Vladu Šćepanovića) i zauzeo respektabilno 9. mesto! S obzirom da je ovo bilo moje prvo igranje u ovoj sali lično sam zadovoljan igrom. Još jednom se zahvaljujem svima na korektnoj i fer borbi i jedva čekam novi turnir pa da stignem i do boljeg plasmana. Pozdrav svima!
bprokic

Pridružio se: 03.06.2012, 21:45

Postod djordjestanic » 01.07.2012, 00:08

Odmah da kažem, najveći minus celog turnira je bila vrućina. Ta vrućina je generisala vlagu koja je sve više uticala na igru. Posle grupa svima su se dlanovi toliko znojili da je izbacivanje lopte iz ruku bilo jako problematično. Prvi meč posle grupa ja nisam ni igrao i posle toga sam igrao i uslovi su bili totalno drugačiji, mnogo vlažniji.

Bilo je čudnih rezultata i krajnjih i preokreta.

Koncept turnira je bio odličan! Zadovoljan sam. Ko god je video kako se to ovde uradilo može da shvati šta je transparentno pravljenje žreba. Sve se znalo, sve je bilo OK i niko nije mogao da nađe zamerku. Nikada mi neće biti jasno zašto na drugim turnirima ne može da bude ovako.

Male crtice sa turnira:

- Igram sa Dragčetom i padam na pod, posle toga pod je mokar i ja pokušavam da ga osušim tako što trljam pod patikom. Davor, utrčava i sa krpom detaljno sve obriše i osuši pod

- Igram sa Devrnjom, prvi set 7-3 za njega. U jednom trenutku Dragan počinje nešto čudno da mlatara rukama u toku poena. Skontam da su mu spale naočare. Vičem stop i ponavljamo poen a on se zahvaljuje na fer pleju. Ubeđen sam da bi i Dragan isto reagovao da je bilo obrnuto. Ja volim sportski fer plej i volim da pokažem kako to treba da se radi.

- Marko Lučić je imao jako sreće (iako to nije delovalo u trenutku kaad je pao). Sedeo sam na klupi i video sam kako je pao i to je bilo strašno. Sigurno će biti modrica ali i to je bolja varijanta nego da je polomio nogu ili kuk ili da se raščerečio.

- Davor je bio odličan domaćin i potrudićemo se da mu se revanširamo!
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod LucicNS » 01.07.2012, 00:11

scvlada je napisao:Marko Lučić je jedini napustio turnir pre kraja.U žestokom okršaju sa Ninjom u grupi je u svom karakterističnom iskakanju forhendom u duboki bekend nagazio ring i pao.Odlično je prošao ,pošto ništa nije slomio.Posle toga je završio meč ali i učešće, na žalost.

Zadnja informacija je da mogu minimalno mesec dana da se oprostim od igranja :(

Inace pao sam pri dosta dobroj sansi za mene protiv Gacica (otvorio sam mec sa vodjstvom od 2:0 i sledeci set,
umesto da zavrsim mec, ja krenem da se odmaram, dajem set dzaba, gubim sledeci na 9 i onda sranje od povrede),
a pre toga sam samo sa Perom Hrnjakom odigrao (dobio 3:2). Bio sam vrlo motivisan, ali sa disajnim
problemima (125 kila je ipak previse za onu temperaturu) pa sam igrao jako promenljivo u malim intervalima.
Ko zna kako bi se sve zavrsilo da se nisam povredio. Cak sam probao i da pobedim u tom mecu do kraja, ali
sam trpeo jako bolove i nisam mogao da iskoracujem desnom nogom. Stao sam na postolje od ringa, skliznuo i napravio spagu...

Koristim ovu priliku da jos jednom cestitam pobedniku turnira. Mene je pobedio zasluzeno, bez obzira na povredu, jer nisam
na vreme zavrsio mec, a mogao sam. Sve ostalo sto se dogodilo u mecu nije ni bitno.
LucicNS

Pridružio se: 01.08.2011, 21:08
Reket: Drvo: TTS Tesla OFF++
FH: Butterfly Tenergy 05 max
BH: Donic Pirahna 0X

Postod reketas » 01.07.2012, 00:38

Evo i ja da se prikljucim cestitkama pobedniku turnira , a i svim igracima na vrlo korektnoj i fer borbi i jako lepom stonom tenisu.
Sistem takmicenja je bio odlican.

Sto se moje igre tice nisam se bas proslavio u grupama, prvi mec protiv Bore Prokica sam izgubio relativno lako , jer me je vec u prvih pet loptica procitao i nametnuo igru koja mi najmanje odgovara. Ostale meceve u grupi sam i nesto koliko toliko odigrao mada ne dovoljno dobro.

U daljem takmicenju igram protiv Davorinja Tintora koji je bio prvi u drugoj grupi .Ceo mec sam igrao dovoljno dobro i u petom setu dosao do 10-6 za mene , ali Davor je jako dobar , siguran i nezgodan igrac tako da sam propustio sve mec lopte (stegla mi se ruka :( ) , a Davor je to odlicno iskoristio.
Ostali mecevi koje sam odgledao su bili jako atraktivni i lepi za gledanje , posebno onaj izmedju Devrnje i Stanica : Gacic-Tintor (finale) , mada ni ostali nisu bili nista manje zanimljivi.
Francuz i Drakce igraju odlican tenis i svi njihovi su odlicni za gledanje.
Drago mi je da sam ucestvovao na ovom turniru i jos jednom pozdravljam sve ucesnike !!!
reketas

Pridružio se: 15.02.2011, 22:54
Reket: Drvo : tibhar texo c7
Gume: fh donic blluefire m1 max
bh tenergy 64 2.1

Re: Profi turnir u Visnjici

Postod ivan » 01.07.2012, 08:40

Pocelo je ovako (slike su vrlo lose jer su snimane najjeftinijim telefonom ali sta je tu je):

(jedan zajednicki predmet nije skriven na svim slikama):

zuta_kantica_1.JPG
aj ziveli!
zuta_kantica_1.JPG (26.58 KiB) Pogledano 1146 puta

zuta_kantica_2.JPG
no comment
zuta_kantica_2.JPG (30.46 KiB) Pogledano 1146 puta

zuta_kantica_3.JPG
...tanko dva sloja...ili tri?
zuta_kantica_3.JPG (30.38 KiB) Pogledano 1146 puta

zuta_kantica_4.JPG
obozavam miris starog lepka u zoru...a i u popodne
zuta_kantica_4.JPG (27.85 KiB) Pogledano 1146 puta

a sad uocite razliku:

belo.JPG
LucucNS: vise volem belo...
belo.JPG (26.07 KiB) Pogledano 1146 puta

ja sam moje gume tunirao vazduhom, ko i obicno:

air_tuning.JPG
air tuning
air_tuning.JPG (25.08 KiB) Pogledano 1146 puta
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja