Turnir veterana Djakovo-Hrvatska

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Turnir veterana Djakovo-Hrvatska

Postod zvezdarac » 14.06.2012, 14:26

Ivice, sjajno si igrao.... Prekid od 8 minuta kada si se vraćao u 5. setu na 4:8 je.... Nemam reči...
Za mene TI si pobednik.... :hello:
Kažu da mudrost dolazi s godinama. Sve sam više siguran da godine dolaze same...
Korisnikov avatar
zvezdarac

Pridružio se: 24.03.2011, 21:05
Reket: BTY Matsushita PRO
FH: Victas VS402 Double Extra
BH: TSP Curl P1r

Postod Vladojica » 14.06.2012, 15:13

Meni ovaj decko stvarno izgleda povredjen. Sta mu je bilo na kraju, da nije neka fraktura kvadricepsa?
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod Francuz » 14.06.2012, 15:33

Jaoooo Vladojice ... kad si ti video ludi da se misic frakturise ? pa nije to kost !!
Nista malo ga bolela noga posle, pojeo gulas i otisao kuci. Verujem da mu nije bilo dobro ali da mu je dodao malo drame mozda. Ipak je on mladji i svaka paznja mu prija.
Uostalom odlican je igrac i bice sve bolji.

Hvala ti Zvezdarac, pregledao sam mec ponovo i stvarno sam sam protiv sebe izgubio.
Mnogo glupih gresaka, nekoliko servi (4-5) sam poklonio, a i umor je poceo da ubija sa zuljem na nozi. To je bio 12-ti mec tog dana !
Sama zamisao da sam vodio 10-6 u drugom i da sam ga izgubio je luda, a jos preko toga izgubim sa 11-9 u trecem pa ga izlupam 11-5 u 4-om ... da bi se opet usrao u 5.om ! Strasno ali odlicna skola za iduci put ipak dugo nisam imao takmicarskih meceva i vratice se !
Korisnikov avatar
Francuz

Pridružio se: 18.11.2011, 16:58
Reket: FH: Tenergy 05FX max
BH: Tenergy 05FX max
Blade: Inneforce ALC

Sve regularno :)

Postod Vladojica » 14.06.2012, 15:46

Francuz je napisao:Jaoooo Vladojice ... kad si ti video ludi da se misic frakturise ? pa nije to kost !!

U pravu si :D.
Onda mislim da je ruptura, malo pocepas misic, i ako ne mirujes kako treba, stvori ti se neki cvoric ili tako nesto... To mi pricao jedan fudbaler :)
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Prethodni

Povratak na Takmičenja