scvlada je napisao:Crni Vladojice,mislio sam što ne idu svi koji se nisu kvalifikovali i zašto Pete samo a ne i Feher i Monika i ostali,mislim ko je to odredio
jbgwtf je napisao:Kako mozes da volis ovu Solju meni je ona tolko ruzna i da je najbolja na svetu ne bi mogo da je gledam
Pedja je napisao:evo malo Karaša
http://www.youtube.com/watch?v=l5ry_E3t ... AAAAAAAHAA
Vladojica je napisao:scvlada je napisao:Crni Vladojice,mislio sam što ne idu svi koji se nisu kvalifikovali i zašto Pete samo a ne i Feher i Monika i ostali,mislim ko je to odredio
Odredio je Onaj Ko Zna
djordjestanic je napisao:Vladojica je napisao:scvlada je napisao:Crni Vladojice,mislio sam što ne idu svi koji se nisu kvalifikovali i zašto Pete samo a ne i Feher i Monika i ostali,mislim ko je to odredio
Odredio je Onaj Ko Zna
Opa, Vladojica je počeo sa AKSIOMIMA Stonoteniskog Saveza Srbije!
Ako se malo potrudi evo njega kao selektora ženske reprezentacije vrlo uskoro...
djordjestanic je napisao:Solja je takva kakva je... Nije lepa ni pod tačkom razno a pingić koji igra je do zla boga ružan
Mada mogu da shvatim nervozu mnogo boljih igračica koji prvi put igraju protiv takvog protivnika.
djordjestanic je napisao:Zato se ja nikad ne bunim kad neko igra sa nelegalnim gumama. Ako može da me pobedi sa tim parčetom gume i treba da me pobedi, međutim da ste samo videli svađe kada Sale izvadi svoju prepečenicu ili Žika svoju mozaik polupečenicu ili Glamočak svoja mrtva ogledala...
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju