Evropske kvalifikacije za Olimpijski turnir u Londonu

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Evropske kvalifikacije za Olimpijski turnir u Londonu

Postod scvlada » 16.04.2012, 00:00

Crni Vladojice,mislio sam što ne idu svi koji se nisu kvalifikovali i zašto Pete samo a ne i Feher i Monika i ostali,mislim ko je to odredio
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod jbgwtf » 16.04.2012, 00:43

Kako mozes da volis ovu Solju meni je ona tolko ruzna i da je najbolja na svetu ne bi mogo da je gledam :blink:
STK Luznica - Babusnica
Korisnikov avatar
jbgwtf

Pridružio se: 07.12.2011, 06:06
Reket: TB Alc
fh: Tenergy 05
bh: Tenergy 80fx 1.9

Postod Vladojica » 16.04.2012, 10:08

scvlada je napisao:Crni Vladojice,mislio sam što ne idu svi koji se nisu kvalifikovali i zašto Pete samo a ne i Feher i Monika i ostali,mislim ko je to odredio

Odredio je Onaj Ko Zna :D
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod Pedja » 16.04.2012, 10:08

Solja je albanka,koliko ja znam porodica joj je prebegla u Nemačku dok je bila dete...ima i stariju sestru koja je bila dosta bolja od nje(igra beksajd gumama)...šta je tu sve u medjuvremenu bilo...pitajte Vladojicu :wink:
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod Vladojica » 16.04.2012, 10:11

jbgwtf je napisao:Kako mozes da volis ovu Solju meni je ona tolko ruzna i da je najbolja na svetu ne bi mogo da je gledam :blink:

Pa ne gledam ja stoni tenis zbog lepote stonoteniserki, nego zbog igre :D

@Pedja: nisam znao za to, a sestra ne znam sta joj radi, nema je ni na fejsu, haha :D
A ona je banovana iz Nemacke reprezentacije zbog svog stila, pa je presla da igra za Austriju.
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Postod Pedja » 16.04.2012, 14:12

Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod Vladojica » 16.04.2012, 14:41

Karakasevic je u intervjuu posle meca izjavio da je Apolonija bio povredjen, i da je stigao na turnir bez treniranja i da ga je zato tako lako dobio.
Korisnikov avatar
Vladojica

Postod ivan » 16.04.2012, 16:28

ma dobio bi ga i i da nije bio povredjen, samo nije hteo pred kamerama da kaze.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod djordjestanic » 16.04.2012, 22:46

Vladojica je napisao:
scvlada je napisao:Crni Vladojice,mislio sam što ne idu svi koji se nisu kvalifikovali i zašto Pete samo a ne i Feher i Monika i ostali,mislim ko je to odredio

Opa, Vladojica je počeo sa AKSIOMIMA Stonoteniskog Saveza Srbije!

Ako se malo potrudi evo njega kao selektora ženske reprezentacije vrlo uskoro...

Solja je takva kakva je... Nije lepa ni pod tačkom razno a pingić koji igra je do zla boga ružan :cry: :cry: :cry:

Mada mogu da shvatim nervozu mnogo boljih igračica koji prvi put igraju protiv takvog protivnika.

Žao mi je što moji novosađani ne idu na veteranske turnire. Kako bi čistili patos sa favoritima pa to bi bilo strašno.

Zato se ja nikad ne bunim kad neko igra sa nelegalnim gumama. Ako može da me pobedi sa tim parčetom gume i treba da me pobedi, međutim da ste samo videli svađe kada Sale izvadi svoju prepečenicu ili Žika svoju mozaik polupečenicu ili Glamočak svoja mrtva ogledala...

Bilo koja igračica iz evropskog vrha (kineskinjama ovo ne smeta ni malo) bi trebala da dođe u Novi Sad na 15 dana priprema i Solja bi dobila 3 poena po setu...

A i dalje se ne bi prolepšala :P :blush: :P :blush:
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod Vladojica » 16.04.2012, 23:03

djordjestanic je napisao:
Vladojica je napisao:

Opa, Vladojica je počeo sa AKSIOMIMA Stonoteniskog Saveza Srbije!

Ako se malo potrudi evo njega kao selektora ženske reprezentacije vrlo uskoro...

Vidis da sam multitalentovan :D

djordjestanic je napisao:Solja je takva kakva je... Nije lepa ni pod tačkom razno a pingić koji igra je do zla boga ružan :cry: :cry: :cry:

Mada mogu da shvatim nervozu mnogo boljih igračica koji prvi put igraju protiv takvog protivnika.

Uplase se ruznoce u svakom pogledu? :D

djordjestanic je napisao:Zato se ja nikad ne bunim kad neko igra sa nelegalnim gumama. Ako može da me pobedi sa tim parčetom gume i treba da me pobedi, međutim da ste samo videli svađe kada Sale izvadi svoju prepečenicu ili Žika svoju mozaik polupečenicu ili Glamočak svoja mrtva ogledala...

:rotfl: :rotfl: :rotfl:
Korisnikov avatar
Vladojica

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja