Turnir "TOP SPIN" Kragujevac

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Turnir "TOP SPIN" Kragujevac

Postod reketas » 01.04.2012, 22:05

Danas je odrzan sjajan turnir u organizaciji stonoteniskog kluba Top Spin iz Kragujevca.
Prisustvovalo je 23 takmicara , uglavnom kragujevcana , a bilo je par igraca iz Jagodine i okolnih mesta.

Nisam zapamtio imena svih igraca ( izvinjavam se zbog toga) pa cu zato samo taksativno da navedem krajnje ishode nakon takmicenja po grupama.
Grupu sam prosao kao prvi.
Dalje su isli profesor Kale,Peca, Perica, Marjan, Rade, Vuletic,Mihajlo (koji je zajedno sa Veljkom bio i najmladji ucesnik takmicenja),a inace oba ova simpaticna i kulturana momka zaista igraju sjajan tenis iako su jos vrlo mladi , pa ako i neko slucajno pomisli da ce sa njima lako da izadje na kraj sigurno ce da izgubi mec :wink: :wink:
U cetvrt finalu sam dobio prof Kaleta u neizvesnom mecu 3:2 na razliku u petom setu. Inace covek igra travom i vrlo je neugodan protivnik.
Marjan koji je takodje krajnje nezgodan igrac travom je u 5 setova igrao i izgubio od Vuletica, Mihajlo je pobedio Pericu , RAde je pobedio ??? nisam siguran za ime.?
U polufinalu sam isao na Radeta koji je svaku moju rezanu loptu zakucavao tacketinama koje nisam stigao da vidim. Igra tip igre kao nas drugar ScVlada.
Nekako sam okrenuo taktiku i stil igre i dobio Radeta.Mihalo je pruzio prilican otpor Vuleticu koji je odlican skolovan igrac.
U finalu protiv Vuletica krenuo sam dobro da igram , ali protiv takvog igraca je tesko drzati ritam i tempo.Zasluzeno me je pobedio rezultatom 3:1.
Moram da pohvalim sjajnu organizaciju stk TOP SPIN sa Radetom i Veljkom na celu , koji su za pobednika turnira obezbedili lep pehar, a za sve ucesnike ukusan rostilj (cevapi i kobaje sa cumura) :D :D :D
Ukoliko mi Veljko posalje tacne rezultate i imena svih ucesnika , dajem precizniji izvestaj.
:wink:
reketas

Pridružio se: 15.02.2011, 22:54
Reket: Drvo : tibhar texo c7
Gume: fh donic blluefire m1 max
bh tenergy 64 2.1

Re: Turnir "TOP SPIN" Kragujevac

Postod ivan » 01.04.2012, 22:14

vala dobar izvestaj, ko da sam bio tamo. Jesi li ti jeo rostilj izmedju meceva ili tek nakon finala?
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod reketas » 01.04.2012, 22:18

Ja sam kao svaki iskusni kafandzija jeo direktno sa rostolja :mrgreen: :mrgreen:
reketas

bh tenergy 64 2.1

Postod ivan » 01.04.2012, 22:19

pre ili posle finala?
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Postod reketas » 01.04.2012, 22:25

Pre, al bi isto bilo da sam je jeo i posle , jer je ovaj decko u nogama brzi od mene bar 4 puta.
I naravno moja najveca mana (prijem serve). :banghead: :banghead:
reketas

bh tenergy 64 2.1

Postod ivan » 01.04.2012, 22:32

Navukli te na rostilj, znali su da ne mozes da odolis. :D
A za servu, mozda malo brze drvo i malko deblje gume? :D
ivan

Povratak na Takmičenja