Zeka liga

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Zeka liga

Postod djordjestanic » 09.10.2011, 22:31

Tolika energija silnih spinova je preopterila trafo u okolini i došlo je do prekida :clapping: :clapping: :clapping: :clapping:
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod First » 09.10.2011, 22:43

Sad mi je zao sto nisam dosao da gledam majstorije, a bilo mi je tako blizu :(
Cestitam svima na izuzetno odigranim mecevima!!! :wink:
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod gimi » 10.10.2011, 07:19

Sve ekipe su odigrale po jedan i po mec (a neke i dva) pre nego sto je nestalo struje.
Korisnikov avatar
gimi

Pridružio se: 13.08.2011, 19:51
Reket: maaa koga boli...

Postod kinezp » 13.03.2012, 18:31

Prvi put u zivotu sam u nedelju bio na nekom takmicenju(zeka lig Gardos).Bas je lep osecaj kad stanes za stoA noge i ruke ti se oduzmu pa ne smes da napadnes ni visoku loptu.A spin neki kilav .Ipak sam zadovoljan s obzirom da mi je prvi put.Jednu dobio,jednu izgubio..Mozda sam i igrao protiv nekog od vas,inace igrao sam za BORAC VALJEVO
kinezp

Pridružio se: 09.02.2012, 13:29
Reket: TSP balsa all+
Joola x-tra 2.0 fh i bh

Postod ivan » 13.03.2012, 19:18

znaci imao si vatreno krstenje :)
prosle godine je dosta nas igralo Zeku, a ove mislim skoro niko.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod reketas » 15.03.2012, 09:18

Odigram ja po koji mec u Zekinoj ligi ove godine , za stk Usce .Za ovu ligu je karakteristicno da kako koje kolo odmice i kako postaje neizvesnije, tako i ekipe pocinju da se pojacavaju raznim igracima, tako da se i u ovoj ligici vrlo cesto susretne neki srpskoligas ili prvoligas. Zekina liga je jos poznata po igracima" banjicke" skole stonog tenisa. Prvo nauce da provociraju , varaju i sve ostalo pa tek onda da igraju stoni tenis.
reketas

Pridružio se: 15.02.2011, 22:54
Reket: Drvo : tibhar texo c7
Gume: fh donic blluefire m1 max
bh tenergy 64 2.1

Postod ajkula321 » 15.03.2012, 16:32

Ja sam naucio ove jeseni da igram stoni tenis na banjici... bio sam tamo oko 3 meseca... Ali nista od podbadanja, varki i prevara nisam naucio... Mozda bih trebalo da trazim da mi vrate pare? :D
Korisnikov avatar
ajkula321

Pridružio se: 24.08.2011, 22:28
Reket: DHS PG-7
fh Galaxy Moon Max Tense 2.2mm
bh Yasaka Rakza soft 2.0mm

Postod gimi » 15.03.2012, 18:03

nije ni ta Banjica sto je nekad bila :(
Korisnikov avatar
gimi

Pridružio se: 13.08.2011, 19:51
Reket: maaa koga boli...

Postod djordjestanic » 16.03.2012, 01:47

Ne mogu da opišem koliko mi je mrsko kada neko provocira dok igra.

Obično su to lošiji igrači.

Neki ni ne znaju elementarna pravila ponašanja i pravila stonog tenisa ali daju sebi za pravo da učestvuju na turnirima. Onda pomisle da će sa takvim stavom uspeti i da dobiju nekog boljeg igrača pa počinje čitav šou. Pričanje u toku poena, direktno obraćanje protivniku, vikanje: "pardon ali za malo", "dirala je sto... ali ti nisi gledao", obrtanje brojanja, krađa poena, krađa servisa, serviranje iz ruke, serviranje dok nisi prišao stolu, lizanje lopte, bacanje loptice onako da ne možeš da je dohvatiš, napucavanje loptica reketom, urlanje posle dobijenog najobičnijeg poena.... Mogu ovako čitav dan.

Obično im ne kažem ništa nego se koncetrišem maksimalno i onda igram tako da im ne dam ni jedan jedini poen. Neki put uspe pa nijedan jedini poen ne odigram jako ali lopte idu na sto i to sve brže dok im na zapletem i noge i ruke. Ako su baš jako bezobrazni onda igram spin iz sve snage tako da ubijam volju za životom.

Posle meča im kažem da su bezobrazni i da moraju da porade na svom ponašanju.

Beograđani koji su tada bili videli su jednu takvu situaciju i na Donic Stav Kupu prošle godine pa je dotični đilkoš hteo da se bije. Naravno kad sam skinuo naočare otišao je na drugu stranu, ali to upropasti čitav dan. Mrzim kada se iznerviram na rekreaciji.

Druga i sasvim suprotna krajnost su igrači koji uživaju igrajući pingić i vole lep poen bez obzira ko je na kraju izašao kao pobednik. Sa takvim igračima je pravo uživanje igrati. Kada bi mogao da biram uvek bi igrao sa tim igračima pa makar ni jednu partiju dobio.
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod jbgwtf » 16.03.2012, 04:53

Bacanje i lomljenje reketa :D ....
Ubedljivo najgore je provociranje od sudije koji je pristrasan , izgubim poen, a on se smeje naglas :/ a ni manje ni vise medjunarodni sudija (da ga ne imenujem), dok jedan drugi malo nizi (po zvanju) zna da sudi tech kad zagusti i dzaba se svi bune, on je sudija i on zna pravila...
- direktna komunikacija s protivnikom ili sudijom meni pomaze da dobijem na vremenu da bi mogo da se skoncentrisem, zato kad god mi treba predah ili mi padne koncentracija nesto kazem, ali to nije napadno npr: svestan sam da ja treba da serviram, a ja postavim pitanje sudiji ko servira, mada desava se i da se pogubim pa moram da pitam, naravno to se nekad ne desi citav mec, a nekad po 1x u setu..
STK Luznica - Babusnica
Korisnikov avatar
jbgwtf

Pridružio se: 07.12.2011, 06:06
Reket: TB Alc
fh: Tenergy 05
bh: Tenergy 80fx 1.9

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja