Pozdrav iz Pirota. Jovan Jovanović, 1962 god. Klub RSTK Pirot, kvalitetna liga Regiona CS Stiga Ofansive Classics XIOM Vega Europa max hobi: Razvoj stonog tenisa u Pirotu
Dakle ovako! Ja sam Dejan iz Cacka, imam 40 godina, i radim kao cuvar u JKP Komunalac Cacak. Sto se tenisa tice, veliki sam ljubitelj ovog neverovatnog sporta koji je namenjem za sve uzraste. Veliki sam fan Joola opreme tako da posedujem sto Joola Quattro. Naravno i sve sto ide sa njim: trenerku, patike, majce rekete i loptice. Imam i obicne loptice ali je velika razlika. Reketi su iz porodice Joola First tako da nisu nikakvog kvaliteta i vec mi prave problem jer sam bar nesto naucio u vezi ovog sporta tako da sam ih prevazisao. U nekoj drugoj temi pitacu za preporuku novog reketa for me. Moj uzor je Karakasevic, veliki borac i za pravdu i za stoni tenis. Stoni tenis u Srbiji nema paznju koju zasluzuje ali ne treba se predavati treba biti uporan u toj borbi za mestom pod Suncem. Eto toliko za pocetak nadam se da cu se naci u nekim temama i u nekim koje cu i sam postaviti. Pozdrav za sve ljubitelje ovog predivnog sporta.
Pozdrav svima Rekreativac, pedesetogodisnjak, i imam kuma koji mi redovno daje po usima pa mi treba "pomoc prijatelja" I uveren sam da sam na pravom mestu! Zivim u Kucuri (pored Vrbasa) a te "surove poraze" trpim u svojoj kuci. Volim ofanzivnu igru i u tu svrhu mi g-n Joola posla reket sa brzim drvetom i brzim gumama Phoenix. Nadam se da necete imati nista protiv da pobedimo kuma zajednicki